Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Μερική Σεληνιακή Έκλειψη στους Ιχθύς στις 05:44


Μερική Σεληνιακή Έκλειψη στους  Ιχθύς στις 05:44
Η Σελήνη είναι εκτεθειμένη στον 7 οίκο των ανοιχτών εχθρών, μια έκλειψη Σελήνης, δύσκολη αλλά και καταπιεστική, αρκετά «σατανική », για Μερική έκλειψη, θα λέγαμε, ανάμεσα στον Κρόνο και τον Ποσειδώνα, σκοτεινιάζει τον ουρανό.

Θα πραγματοποιηθεί στις 4:34:13 π.μ. Στις 25 μοιρες των Ιχθύων, στις 17-18 Σεπτεμβρίου 2024. Δημιουργεί μια κρίσιμη οψη, κουινκαξ, προς την Αφροδίτη και τον Υπ. Ζευς, ενώ σχηματίζει οψη συνόδου με τον Πωσειδωνα.

Θα επηρεάσει τους ανθρώπους που γεννήθηκαν με προσωπικούς πλανήτες και σημεία περίπου στις 21 – 30 μοίρες των μεταβλητών ζωδίων, πιο συγκεκριμένα από 23-26 μοιρες, (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης και Ιχθείς) και περίπου 0 έως 1 μοίρα των παρορμητικών ζωδίων (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως) πιο σημαντικά. Τα μεταβλητά ζώδια περνούν ακόμη μια φάση δοκιμασίας. Πιθανότατα θα είμαστε πολύ κουρασμένοι και με αυτή την έκλειψη, καθώς θα είναι σε συνδυασμό με την ενέργεια των Ιχθύων, του Ποσειδώνα και του Κρόνου. Αποστραγγιζόμαστε πιο εύκολα και πρέπει να βεβαιωθούμε ότι ξεκουραζόμαστε περισσότερο και αφιερώνουμε χρόνο για να επαναφορτίσουμε τις μπαταρίες μας, μετά από οτιδήποτε απαιτητικό. Αυτή η εξάντληση, μπορεί να είναι όχι μόνο σωματική, αλλά και διανοητική, συναισθηματική, υποσυνείδητη και πνευματική.

Η ορμή αυξάνεται προς το κλείσιμο ενός κεφαλαίου της ζωής, συμπεριλαμβανομένης της εργασίας και των προσωπικών υποθέσεων, όλα επιταχύνονται. Τώρα είναι η ώρα να συλλέξετε τους καρπούς της εργασίας σας από τον Μάρτιο/Απρίλιο. Με τον Ποσειδώνα να εναντιώνεται στον Ήλιο, παραμείνετε σε εγρήγορση, και καταπολεμήστε, τη σύγχυση και τον λήθαργο. Ασχοληθείτε με τη φύση ή βοηθήστε κάποιον.

Πρέπει να είμαστε ανοιχτόμυαλοι, προσαρμοστικοί, ευέλικτοι, πολυμήχανοι, ενώ ταυτοχρονα αβέβαιοι.

Η έκλειψη μπορεί να προκαλέσει ένταση μεταξύ της επαγγελματικής ζωής και των προσωπικών απαιτήσεων. Θετική για αποτοξίνωση κατά της μέθης; τον καθορισμό ορίων ή την εξάλειψή τους.

Έννοιες: Καθαρισμός, αναδιοργάνωση, συγκομιδή αποτελεσμάτων προηγούμενων ενεργειών.

Είναι σοφό να αποφύγετε να δαγκώσετε περισσότερα από όσα μπορείτε να μασήσετε. Η επιρροή του τετραγώνου δεν χρειάζεται να είναι αρνητική.  Η δυσκολία, θα μπορούσε να εμπνεύσει αισιοδοξία, αλλαγή (αν και ανεπιθύμητη), μια αίσθηση περιπέτειας και ρίσκου (ή να πάρεις πάρα πολλά ρίσκα) και να οδηγήσει στην ανάπτυξη. Αλλά σοβαρά, είναι καιρός, να προσέχουμε να μην παγιδευτούμε από αυταπάτες του μεγαλείου.

Ο τρίτος δεκανος του ζωδίου αυτού είναι δύσκολος και σκληρός, δημιουργεί αναταραχές αλλά και πολλά λάθη, υπάρχει στάση και αντίσταση, γίνονται αγριότητες, όμως θα δούμε και την αγριότητα και απανθρωπιά να επικρατεί. Θα αποτελέσει μεγάλη απειλή για τους ανθρώπους, από τις εξουσίες, θα υπάρξουν ασύστολες επιθέσεις, και εγκληματικότητα.

Ο Πωσειδωνας, πλέον, στις 28 μοιρες στους Ιχθεις, ανάδρομος, διάλυση. Ο Κρονος στις 15 μοιρες, μαρτυρά τις μεγάλες δυσκολίες, ανάδρομος. Γνωρίζαμε τι πρόκειται να δούμε, γνωρίζαμε για τις απειλές. Όμως σχηματίζει και μια οψη εξάγωνου προς τον Ουρανό, στο σημείο του Αλγκολ, θα φερει περισσότερες ανατροπές σε παγκόσμιο επίπεδο.

Κυβερνά ο Αρης, που βρίσκεται στον Καρκίνο σε πτώση, με πολύ δύσκολες όψεις, όπως και ο Ουρανός.

Δύσκολα θα επικρατήσει ο πολιτισμός, ο ανθρωπισμός.

Αυτή είναι ιστορικά μια από τις χειρότερες θέσεις του Άρη, για πολλές χώρες.

Δύσκολες όψεις με τον Αρκτούρο και τον Spica. Περιτριγυρίζεται από δύσκολα αστέρια όπως τον Algol, Scheat.

Η έκλειψη σελήνης, σχηματίζει μια πολύ στενή οψη αντίθεσης προς τον αστεροειδή Niobe 71.

Αστρολογικά, η Niobe αντιπροσωπεύει αδικαιολόγητη και ανόητη υπερηφάνεια για τα δηθεν επιτεύγματα, και την πτώση από τη χάρη, που συχνά συνοδεύει αυτό. Μπορεί να υποδεικνύει προβλήματα με τα παιδιά κάποιου, καυχησιολογία και υπερβολική αυτοεκτίμηση, αλαζονεία ή έπαρση. Συχνά προκύπτουν ταπεινωτικές εμπειρίες, παρέχοντας ενισχυμένη προοπτική ή διδάσκοντας σημαντικά μαθήματα.

Επίσης, τον αστεροειδή Toro 1685,που αντιπροσωπεύει την σκληρότητα και αντοχή.

Είναι ο «εκφοβισμός» ή απειλή. Βάναυσες πράξεις ή λόγια· σκληρή σωματική εργασία., δραματικές αποκαλύψεις

Περιοχές που βλέπουν, τουλάχιστον, ορισμένα μέρη της έκλειψης: Ευρώπη, μεγάλο μέρος της Ασίας, Αφρική, Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Ειρηνικός, Ατλαντικός, Ινδικός Ωκεανός, Αρκτική, Ανταρκτική.

Θα είναι ορατή, από Αθήνα. 

Ο Αρης επικεντρώνεται στην περιοχή Καζακστάν/Ουζμπεκιστάν/Τουρκμενιστάν/Αφγανιστάν/Πακιστάν.

Ο Ουρανός επικεντρώνεται στην Ευρώπη, ριζικές αλλαγές και ανατροπές.

Η Σελήνη την Νότια Αμερική, το Ιραν, Αζερμπαϊτζάν. 

Ο Κρόνος στην Ιαπωνία.

Σημαντικές πόλεις επηρεάζονται, όπως επίσης και το Βέλγιο, που θα είναι ακριβως το επίκεντρο της Ηλιακής έκλειψης, Οκτωβρίου.

Η εκλειψη ακολουθεί το εξής μονοπάτι.

  • Άγκυρα, Τουρκία
  • Σόφια, Βουλγαρία
  • Ντιτρόιτ, Μίσιγκαν, ΗΠΑ
  • Λονδίνο, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο
  • Αθήνα, Ελλάδα
  • Κάιρο, Αίγυπτος
  • Πόλη της Γουατεμάλας, Γουατεμάλα
  • Παρίσι, Γαλλία
  • Αβάνα, Κούβα
  • Ρώμη, Ιταλία
  • Ρίο ντε Τζανέιρο, Βραζιλία
  • Μαδρίτη, Ισπανία
  • Γιοχάνεσμπουργκ, Νότια Αφρική
  • Βρυξέλλες, Βέλγιο
  • Σαν Φρανσίσκο, Καλιφόρνια, ΗΠΑ
  • Βουδαπέστη, Ουγγαρία
  • Λάγος, Νιγηρία
  • Washington DC, ΗΠΑ
  • Σαντιάγο, Χιλή
  • Λος Άντζελες, Καλιφόρνια, ΗΠΑ
  • Σάο Πάολο, Βραζιλία
  • Μόσχα, Ρωσία
  • Βερολίνο, Γερμανία
  • Λισαβόνα, Πορτογαλία
  • Άμστερνταμ, Ολλανδία
  • Νέα Υόρκη, Νέα Υόρκη, ΗΠΑ
  • Βουκουρέστι, Ρουμανία
  • Πόλη του Μεξικού, Μεξικό
  • Σικάγο, Ιλινόις, ΗΠΑ
  • Μπουένος Άιρες, Αργεντινή

Αν πάτε πίσω στην πρόσφατη ιστορία, στις εκλείψεις που έγιναν στους Ιχθείς και το 2015, ρίξτε επίσης μια ματιά στα πιο σημαντικά γεγονότα του 16ου αιώνα.

Ο 16ος αιώνας ήταν μια περίοδος σημαντικών αλλαγών και εξελίξεων σε πολλούς τομείς.

Ανακάλυψη της Αμερικής: Αν και ο Χριστόφορος Κολόμβος ανακάλυψε την Αμερική το 1492, οι εξερευνήσεις και οι αποικισμοί συνεχίστηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια του 16ου αιώνα.

Μεταρρύθμιση: Η Προτεσταντική Μεταρρύθμιση ξεκίνησε το 1517 με τις 95 Θέσεις του Μαρτίνου Λούθηρου, οδηγώντας σε σημαντικές θρησκευτικές και πολιτικές αλλαγές στην Ευρώπη.

Αναγέννηση: Η Αναγέννηση, που ξεκίνησε στην Ιταλία τον 14ο αιώνα, έφτασε στο απόγειό της τον 16ο αιώνα, επηρεάζοντας την τέχνη, την επιστήμη και τη φιλοσοφία.

Αυτοκρατορία των Αζτέκων και των Ίνκας: Η κατάκτηση των Αζτέκων από τον Ερνάν Κορτές το 1521 και των Ίνκας από τον Φρανθίσκο Πιθάρο το 15331. Αυτή η κατάκτηση οδήγησε στην πτώση της Αζτεκικής Αυτοκρατορίας και στην ίδρυση της Νέας Ισπανίας, μιας από τις πιο σημαντικές αποικίες της Ισπανικής Αυτοκρατορίας. Επίσης, άνοιξε τον δρόμο για περαιτέρω εξερευνήσεις και κατακτήσεις στην Αμερική από τους Ευρωπαίους.

Επιστημονικές Ανακαλύψεις: Ο Νικόλαος Κοπέρνικος δημοσίευσε το έργο του “De revolutionibus orbium coelestium” το 1543, προτείνοντας το ηλιοκεντρικό μοντέλο του ηλιακού συστήματος.

  • Τηλεσκόπιο: Ο Γαλιλαίος βελτίωσε το τηλεσκόπιο και το χρησιμοποίησε για να κάνει σημαντικές αστρονομικές παρατηρήσεις1.
  • Φεγγάρια του Δία: Ανακάλυψε τα τέσσερα μεγαλύτερα φεγγάρια του Δία (Ιώ, Ευρώπη, Γανυμήδης και Καλλιστώ), γνωστά και ως «Γαλιλαϊκά φεγγάρια»2.
  • Φάσεις της Αφροδίτης: Παρατήρησε τις φάσεις της Αφροδίτης, κάτι που υποστήριξε το ηλιοκεντρικό μοντέλο του ηλιακού συστήματος3.
  • Δακτύλιοι του Κρόνου: Παρατήρησε τους δακτυλίους του Κρόνου, αν και δεν κατάλαβε πλήρως τη φύση τους3.
  • Σελήνη: Παρατήρησε τα όρη και τους κρατήρες της Σελήνης, αποδεικνύοντας ότι η Σελήνη δεν είναι μια τέλεια σφαίρα4.
  • Νόμοι της Κίνησης: Διατύπωσε τους νόμους της ισοχρονίας των ταλαντώσεων ενός εκκρεμούς και έκανε σημαντικές παρατηρήσεις για τη βαρύτητα και την αδράνεια.

Μέχρι το 1600, είχαν συμβεί πολλές σημαντικές αλλαγές που διαμόρφωσαν τον κόσμο, και οι ευρωπαϊκές δυνάμεις, όπως η Ισπανία και η Πορτογαλία, είχαν εξερευνήσει και αποικίσει νέες περιοχές στην Αμερική, την Αφρική και την Ασία. Όχι μόνο, ο Νικόλαος Κοπέρνικος είχε προτείνει το ηλιοκεντρικό μοντέλο του ηλιακού συστήματος, αλλα και ο Γαλιλαίος Γαλιλέι, είχε κάνει σημαντικές παρατηρήσεις με το τηλεσκόπιο του. Η Ισπανία είχε γίνει μια από τις πιο ισχυρές αυτοκρατορίες στον κόσμο, ενώ η Αγγλία και η Γαλλία είχαν αρχίσει να αναπτύσσονται ως σημαντικές ευρωπαϊκές δυνάμεις.

Όμως, επίσης έγιναν σημαντικές αλλαγές στη φορολογία και την δικαιοσύνη, στην αναμόρφωση του οικογενειακού δικαίου, στην προώθηση του ατομικισμού, στην εναντίωση στην απολυταρχική εξουσία, στη διάσπαση της ενότητας της Ευρώπης και στην ενίσχυση του επιχειρηματικού πνεύματος.

Ο 16ος αιώνας, σηματοδοτεί την απαρχή αυτού που σήμερα ονομάζουμε “πρώιμη νεότερη περίοδος”. Στην ιστορία, η πρώιμη νεότερη περίοδος, της νεότερης εποχής ακολουθεί τα τέλη του Μεσαίωνα. Σύμφωνα με τους ιστορικούς, ξεκινά, με την Άλωση της Κωνσταντινούπολης το 1453, με την περίοδο της Αναγέννησης και με την Εποχή των Ανακαλύψεων (ειδικά με τα ταξίδια του Κολόμβου από το 1492, αλλά και με την ανακάλυψη του θαλάσσιου δρόμου προς την Ανατολή το 1498), και ότι τελειώνει γύρω από τη Γαλλική Επανάσταση το 1789.

 Ήταν ο αιώνας της υπερπόντιας επέκτασης των Ευρωπαίων, που αρχίζουν να διασχίζουν τους ωκεανούς αναζητώντας χρυσό και μπαχαρικά και καταλήγοντας στη δημιουργία ενός δικτύου αποικιών. Η Οθωμανική Αυτοκρατορία έλεγχε σημαντικό τμήμα των θαλασσών, ιδιαίτερα στον Ινδικό Ωκεανό και την ανατολική Μεσόγειο. Για το λόγο αυτό υπήρχε άμεση ανάγκη να χαλαρώσει η οθωμανική κυριαρχία στη θάλασσα. Ακόμη κι αν δεν υπήρχε το ιδεολογικό-θρησκευτικό υπόβαθρο της αντιπαράθεσης Χριστιανισμού-Ισλάμ θα έπρεπε να “εφευρεθεί” έτσι ώστε να δικαιολογηθεί η αντιπαράθεση που ακολούθησε και που χαρακτηρίστηκε από σκληρές μάχες και ναυμαχίες.

Οι ιστορικοί κατά τις τελευταίες δεκαετίες έχουν υποστηρίξει ότι από μια παγκόσμια σκοπιά, το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό της πρώιμης νεότερης περιόδου ήταν ο παγκοσμιοποιημένος χαρακτήρας της, όχι μόνο με την αποίκιση της Αμερικής αλλα και την άνοδο των συνεχών επαφών, μεταξύ πρώην, απομονωμένων περιοχών του κόσμου. Οι ιστορικές δυνάμεις ενεπλάκησαν στο παγκόσμιο εμπόριο. Αυτό το παγκόσμιο εμπόριο αγαθών, φυτών, ζώων και καλλιέργειες τροφίμων έφερε ανταλλαγές στον Παλαιό Κόσμο και το Νέο Κόσμο.

Οικονομίες και των θεσμοί άρχισαν να εμφανίζονται. Η διαδικασία αυτή ξεκίνησε στις μεσαιωνικές πόλεις-κράτη της Βόρειας Ιταλίας, ιδιαίτερα στη Γένοβα, Βενετία, και το Μιλάνο. Η πρώιμη νεότερη περίοδος είδε επίσης την άνοδο και την έναρξη της κυριαρχίας της οικονομικής θεωρίας του μερκαντιλισμού. Είδε επίσης τον Ευρωπαϊκό αποικισμό της Αμερικής, της Ασίας και της Αφρικής κατά τον 15ο έως το 19ο αιώνα, που διέδωσε τον Χριστιανισμό σε όλο τον κόσμο. Οι πρώτες νεότερες τάσεις σε διάφορες περιοχές του κόσμου αντιπροσώπευαν μια μετατόπιση μακριά από τους μεσαιωνικούς τρόπους οργάνωσης, πολιτικά και άλλες φορές οικονομικά. Η περίοδος στην Ευρώπη γνώρισε την πτώση της φεουδαρχίας και περιλαμβάνει την Μεταρρύθμιση, τον καταστροφικό Τριακονταετή Πόλεμο, την Εμπορική Επανάσταση, την Ευρωπαϊκή αποίκιση της Αμερικής, και τη χρυσή εποχή της πειρατείας.

Κυβερνώντας την Κίνα στις αρχές της πρώιμης νεότερης περιόδου, η Δυναστεία των Μινγκ ήταν «μία από τις μεγαλύτερες εποχές διακυβέρνησης με τάξη και κοινωνική σταθερότητα στην ιστορία της ανθρωπότητας”. Μέχρι το 16ο αιώνα, η οικονομία των Μινγκ διεγείρεται από το εμπόριο με τους Πορτογάλους, Ισπανούς, και Ολλανδούς Η περίοδος Αζούτσι-Μομογιάμα στην Ιαπωνία είδε το εμπόριο Νανμπάν μετά την άφιξη των πρώτων Πορτογάλων.

Άλλες αξιοσημείωτες τάσεις της πρώιμης νεότερης περιόδου περιλαμβάνουν την ανάπτυξη της πειραματικής επιστήμης, την επιτάχυνση των ταξιδιών μέσω βελτιώσεων στη χαρτογραφία και τον σχεδιασμό των πλοίων, όλο και ταχύτερη τεχνολογική πρόοδο, εκκοσμικευμένη πολιτική και ανάδειξη των εθνικών κρατών. Οι ιστορικοί συνήθως χρονολογούν ως τέλος της πρώιμης νεότερης περιόδου, όταν η Γαλλική Επανάσταση του 1790 ξεκίνησε τη νεότερη περίοδο.

Η Ευρωπαϊκή αυτή επέκταση, σήμερα, καταρρέει και θα συνεχίσει να καταρρέει μεσα από τις μεγάλες εκλείψεις στο ιδιο ζώδιο και την Ανοίξη του 2025, για να συμβούν κοσμοϊστορικές αλλαγές και πάλι παγκοσμίως.

Γενικότερα, η εκλειψη αυτή, δείχνει αύξηση ατυχημάτων, πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες, οικονομικές και γεωλογικές αναταράξεις.

Οι πόροι μας βρίσκονται σε κίνδυνο, οπου οδηγεί στην απόλυτη φτώχεια, με την Σελήνη να  εγκλωβίζεται ανάμεσα στους δυο μεγάλους πλανήτες. Η συναισθηματική υποστήριξη δεν είναι αρκετή.

Ο 7ος οίκος όπου θα διαδραματιστούν τα γεγονότα συνδέεται με τις Εξωτερικές Υποθέσεις, καθώς και τις διπλωματικές σχέσεις με άλλες δυνάμεις. Πόλεμος και διεθνείς διενέξεις.

Το εξωτερικό εμπόριο επηρεάζεται αρνητικά. Συνεργασίες και διασπάσεις η’ κατάρρευση πολιτικών κομμάτων, στην καλύτερη περίπτωση, ο νέος κύκλος, που ξεκίνησε στις 3 Σεπτεμβρίου, συνδέεται με την πολιτική κάθαρση. Επίσης συνδέεται με τις, επιχειρηματικές συνεργασίες, συμφωνίες, οι δεσμευτικές συμφωνίες, με άλλες χώρες, θα είναι δύσκολες η θα περάσουν κρίση, η ανακωχή επίσης δεν υφίσταται, καθώς η εκλειψη Σελήνης περνάει μεσα από την Τεχεράνη, επίσης η εκλειψη αυτή αναφέρεται στους ανοικτούς εχθρούς και ανοικτά μέτωπα, στις συνομωσίες, οι αντίπαλοι σε μια σύγκρουση, διεθνείς πόλεμοι, αγωγές.

Η εκλειψη Σελήνης, δείχνει δυσκολία στην καταπολέμηση των υπονομευτικών ενεργειών, σαφώς εννοείται και στην ύπαρξη αυτών.

Μπέρδεμα, σύγχυση και κακές προθέσεις.

Υπερ-επέκταση του εαυτού μας και διάχυση πόρων.

Μαζεύοντας αρνητικά υπόγεια ρεύματα, διαφθορά, δολιοφθορά. Μπορεί, να ακούγεται πολύ δυσοίωνο, αλλά  ο Κρόνος-Ποσειδώνας, δεν είναι γνωστός για την αποφυγή κινδύνου ή την ορθολογική συμπεριφορά.

Ο συνδυασμός τους συχνά συνοδεύεται από παράνοια, φόβο, εθνικιστικά και πολιτικά κινήματα – π.χ. ο Κόκκινος Τρόμος του 1917-1919 και ένας άλλος Κόκκινος Τρόμος με τον Μακαρθισμό στις αρχές της δεκαετίας του 1950 συνέπεσε με τις συνόδους Κρόνου-Ποσειδώνα. Οι απαρχές του γερμανικού ναζιστικού κόμματος συνέβησαν ταυτόχρονα με την περίοδο 1917-1919, με την επανάσταση στη Γερμανία στο τέλος του Α ‘Παγκοσμίου Πολέμου. Καθώς η συνοδος θα συγκλίνει όλο και περισσότερο, μέχρι το 2026,πολλα θα συμβούν.

σε μια συνάντηση για την αναδιοργάνωση μιας εταιρείας, ένας από τους εταίρους, απολύεται συνοπτικά όταν υποστηρίζει ότι ο μοναδικός σκοπός της εταιρείας είναι να βγάλουν χρήματα

Από αυτό καταλαβαίνουμε τι σημαίνει

Η εκλειψη σελήνης δείχνει σε μεγάλο βαθμό την ανηθικότητα.

Τα φεγγάρια Σεπτεμβρίου είναι το ξεκίνημα ενός κύκλου που θα κορυφωθεί με την ματωμένη εκλειψη τον Μάρτιο του 2025, μεσα από μια σειρά supermoons.

Ενας κύκλος που θα φερει εκκαθάριση ανήθικων στοιχείων, για να αποτρέψει τη διάδοση κακών ιδεών ή επιρροών, σχεδιάζει μια αναμέτρηση, όπου οι ανήθικοι άνθρωποι, είναι ο δικός τους κύκλος, και τέλος, αναγκάζονται να δείξουν τα αληθινά τους χρώματα.

Το στενό εξάγωνο μεταξύ Ουρανού και Πλουτωνα προοιωνίζει τις παγκόσμιες αλλαγές που θα έρθουν μετα την πτώση. Το γεγονός ότι αγγίζει και τους 3 εξωτερικούς πλανήτες και μπορεί να δούμε σημαντικά γεγονότα να έρχονται.

Θα είναι σημαντικό να δούμε πως θα επηρεάσει τον 8 οικο, της Ευρώπης σε θέματα οικονομικής διαφθοράς- ηγεσίας!

Ο Πλούτωνας στις 29 μοιρες, του Αιγόκερω, θα δείξει την οικονομική κατάρρευση και πτώση τους.

Στις 4 Σεπτεμβρίου 2024, μπήκαμε σε μια περίοδο που θα μπορούσε να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για εξεγέρσεις, εμφύλιο πόλεμο και επανάσταση λόγω παραβίασης συνταγμάτων και πολιτικών δικαιωμάτων.

Ο Άρης βρίσκεται ήδη στον Καρκίνο. Αργότερα θα είναι ανάδρομος σε αυτό το ζώδιο, στις 6 Ιανουαρίου 2025 και θα σχηματίζει, τρίγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθείς, ενώ ο Δίας σε ανάδρομη πορεία και αυτός. Στην ουσία αυτό σημαίνει ότι, ο Δίας, δεν θα μπορέσει να μετριάσει και να βοηθήσει, την όποια κατάσταση με την ειρηνική επιρροή του, επειδή δεν θα σχηματίζει καμία όψη, με τον Άρη στον Καρκίνο.

Την τελευταία φορά ήταν στις 6 Ιανουαρίου 1820.

Στη Λατινική Αμερική, τα κινήματα ανεξαρτησίας ήταν σε πλήρη εξέλιξη

1820. Συγκεκριμένα, στον Εκουαδόρ, η πόλη Γκουαγιακίλ κήρυξε την ανεξαρτησία της από την Ισπανία στις 9 Οκτωβρίου 1820.

Στην Ισπανία, η επανάσταση γνωστή ως «Trienio Liberal» ξεκίνησε το 1820. Με επικεφαλής τον Ραφαέλ ντελ Ριέγκο, οι επαναστάτες προσπάθησαν να αποκαταστήσουν το Σύνταγμα του 1812, οδηγώντας σε μια τριετή περίοδο φιλελεύθερης διακυβέρνησης προτού συντριβεί από τη γαλλική επέμβαση το 1823.

Στην Ιταλία, οι Καρμπονάροι, μια μυστική επαναστατική κοινωνία, ξεκίνησαν εξεγέρσεις στη Νάπολη και το Πεδεμόντιο με στόχο την επίτευξη συνταγματικής διακυβέρνησης και την ιταλική ενοποίηση. Αν και αυτές οι εξεγέρσεις τελικά κατεστάλησαν από την Αυστριακή Αυτοκρατορία, αποτέλεσαν σημαντικό πρόδρομο για μεταγενέστερα κινήματα για την ιταλική ενοποίηση.

Στην Ελλάδα, αν και ο Ελληνικός Πόλεμος της Ανεξαρτησίας ξεκίνησε επίσημα το 1821, οι βάσεις για την επανάσταση κατά της Οθωμανικής κυριαρχίας τέθηκαν το 1820 με αυξανόμενες αναταραχές και μυστικές προετοιμασίες από Έλληνες εθνικιστές.

Έτσι, η Λατινική Αμερική και η Ευρώπη θα μπορούσαν να είναι hot spots, όπως και οι ΗΠΑ δεδομένου του τρέχοντος πολιτικού περιβάλλοντος στη «χώρα των ελεύθερων».

Ο Άρης στον Καρκίνο προσθέτει στις προοπτικές που έχουμε ήδη λάβει από την επερχόμενη σύνοδο Κρόνου-Ποσειδώνα, καθώς και τη μετάβαση του Ουρανού στους Διδύμους. Εμφύλια αναταραχή και επανάσταση.

Ο Άρης είναι φυσικά «σε πτώση » σε αυτό το έδαφος, όντας ο θεός… «πολέμων, λεηλασιών, κραυγών, βίας, πορνείας, απώλειας περιουσίας,  εξορίας, αποξένωσης από τους γονείς, συλλήψεων, θανάτου συζύγων, εκτρώσεων… η απώλεια των αγαθών, των ψεμάτων, των μάταιων ελπίδων, της ληστείας με ισχυρά όπλα, της λεηλασίας, των φιλονικιών, του θυμού, των καβγάδων, της λεκτικής κακοποίησης, του μίσους, των μηνύσεων». Όντας στο ζώδιο της πτώσης του, ένας πλανήτης θα εκδηλωθεί με ανεπιθύμητους και προβληματικούς τρόπους.

Η έκλειψη αυτή αναφέρεται σε βίαιες οργανωμένες ομάδες, καθώς εμπλέκεται με τους Δεσμούς.

Στις 21 Σεπτεμβρίου η αντίθεση Ηλίου / Ποσειδώνα δεν βοηθάει στην πραγματοποίηση σχεδίων. Με την ίδια όψη απογοήτευση και σύγχυση δημιουργούν κλίμα αβεβαιότητας. Θέματα υγείας -μόλυνσης μπορεί να προκύψουν.

Στις 26 Σεπτεμβρίου , πάλι, το ημι-τετράγωνο Κρονου/Πλουτωνα στους Ιχθεις/Αιγόκερω, μια δύσκολη όψη μπορεί να αναφέρεται στον φόβος για σκληρά μέτρα που μπορεί να επιβληθούν, στο άμεσο μέλλον.

Η ιστορία μάς έχει δείξει πώς αυτό μπορεί να εκτυλιχθεί για τον Άρη στον Καρκίνο σε εγκόσμιο επίπεδο – θέτοντας τα πράγματα σε βίαιη κίνηση που στη συνέχεια θα καταρρεύσει στο υπόλοιπο αυτής της δεκαετίας.

Μπορεί να είμαστε υπέρ του αγώνα για την ελευθερία, την προστασία, την πόλη μας και τα πολιτικά δικαιώματα.

 Aίμα και κατάρρευση.

Με τις ενέργειες των σεληνιακών εκλείψεων, υπάρχει πάντα κάποιου είδους κορύφωση ή τέλος, και οι ενέργειές της διαρκούν 6 μήνες, θα διαρκέσουν μέχρι τις 17 Μαρτίου 2025, και ό,τι κι αν συμβεί, θα είναι μοιραίο.

Αυτή είναι μια εποχή μεγάλων αλλαγών, ειδικά όταν ο Πλούτωνας θα εισχωρήσει για τα καλά στον Υδροχόο στις 20 Νοεμβρίου 2024, δηλαδή, μέχρι τις 8 Μαρτίου 2043.

Οι σεληνιακές εκλείψεις είναι τελικές.

Η σεληνιακή έκλειψη ειναι αρκετά δύσκολη, για τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτακη καθως σηματοδοτεί πίεση, προβληματα, ανατροπες, και εντασεις.

Κοινωνικά προβλήματα που σχετίζονται με πληθυσμούς ή έθνη – Προβλήματα που σχετίζονται με την οικογενειακή ζωή – Οικογενειακά προβλήματα που σχετίζονται ιδίως με τις γυναίκες

Ευυπόληπτα άτομα ή έθνη σε δύσκολες στιγμές – Μείωση της εξουσίας ή του κύρους – Περιορισμός σχετικά με τις ώρες εργασίας – Σημαντικές αντιφάσεις – Πτώσεις από ψηλά – Εξαιρετική θλίψη ή κατάθλιψη – Κυβερνητικός περιορισμοί – Εμπόδια που σχετίζονται με επίσημα θέματα

Επηρεάζεται η Ισπανία, η Μεση Ανατολή/Αγγλία (Swansea)

Οικονομικές απώλειες που σχετίζονται με άλλους – Μεγάλα λάθη – Μάταιες ενέργειες που σχετίζονται με την εξουσία – Μεγάλες απώλειες ενέργειας – Έντονες μολύνσεις – Πράξεις έντονου δόλου – Ισχυροί αφανισμοί

επιχειρηματικές αποτυχίες

Σοβαρές ή κρίσιμες ανησυχίες – Προσφυγικές ρυθμίσεις – Αντιμετώπιση ιατρικών προβλημάτων – Καταστάσεις που απαιτούν συμπόνια – Δημόσιες καταστάσεις ανάγκης – Σοβαρές ασθένειες – Ζημιές ή τραυματισμοί στον κόσμο – Ελλείψεις ή λάθη δημοσίως

Ασυνήθιστες ελλείψεις ή απώλειες – Σοβαρά προβληματικά γεγονότα – Απροσδόκητες ασθένειες – ή μίσος, χειραγώγηση, ψέματα

Οικονομικές απώλειες – Ψεύτικες εικόνες που σχετίζονται με τον πλούτο – Απογοητεύσεις σχετικά με τα κέρδη – Μείωση των πόρων – Εμπειρία που σχετίζεται με αδικία

Αρχές σχετικές με τη φώτιση – Ξαφνική επίγνωση – Διαφάνεια σχετικά με την προσπάθεια για μεταρρυθμίσεις – Ξαφνικές δημιουργικές ιδέες – Γεγονότα σχετικά με οχήματα μεταφοράς – Υπολογιστές – Ερεθίσματα που σχετίζονται με ιδεολογικές συγκρούσεις – Για υποκίνηση ιδεολογικών εντάσεων

Έκπληξη ανεξάρτητης εργασίας – Δράσεις που συμβάλλουν σε έκτακτα γεγονότα – Ισχυρή ένταση στις επιχειρήσεις – Σημαντικές μεταρρυθμίσεις στον τομέα της εργασίας – Έκτακτα ατυχήματα

Επιτυχία με την τεχνολογία θερμότητας – Συγκρούσεις για οικονομικές συναλλαγές

Αύξηση οικονομικών ή νομικών πιέσεων – Εξάπλωση πυρκαγιάς

(Ελλάδα)Διπλωματικός καθορισμός ορίων – Εναντίωση ή αντίσταση σε κακόβουλες ενέργειες – Αγώνες ή μάχες κατά της φτώχειας – Προβληματικές μεταρρυθμίσεις – Περιορισμοί που σχετίζονται με εκκεντρικότητες – Συνεχής ένταση – Διαταραχές ή ανατροπές που σχετίζονται με καθυστερήσεις – Απροσδόκητα εμπόδια – Στρες – Εμπόδια που σχετίζονται με την ελευθερία – φόβοι ή κατάθλιψη που σχετίζονται με απρόβλεπτα γεγονότα

Επιβολή περιορισμών –  Ταξιδιωτικές εντολές – Προβλήματα στον τομέα της εργασίας – Περιορισμός ή αναστολή δραστηριοτήτων — Εντολές εκκένωσης – Διακοπές που σχετίζονται με πυρκαγιά

Ειδήσεις σχετικά με εντολές για καταναγκαστικά μέτρα – Εντολές για επίσημες αλλαγές — Ανάπτυξη πιθανοτήτων που σχετίζονται με μεγάλες πυρκαγιές

Αλλαγές διοίκησης που επηρεάζουν τον κόσμο

Προβλήματα που σχετίζονται με την οικογενειακή ζωή – Επαναλαμβανόμενα ή συνεχιζόμενα προβλήματα

υπερβολική επιβάρυνση

Αργή και σταδιακή ανάπτυξη – Νέα προβλήματα. 

ΜΕΡΙΚΗ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ-18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2024 – ~ΑΣΤΡΟΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ONLINE~ (wordpress.com)

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια