ΥΛΙΚΑ
40 γρ. κανταΐφι
3 κ.σ. 100% βούτυρο από Φιστίκι Αιγίνης
10 βασιλικοί χουρμάδες, χωρίς το κουκούτσι
200 γρ. λιωμένη κουβερτούρα χωρίς ζάχαρη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά ψήνουμε το κανταΐφι μέχρι να πάρει χρώμα.
Αποσύρουμε από τη φωτιά, το βάζουμε σε ένα μπολ και ανακατεύουμε με το βούτυρο από Φιστίκι Αιγίνης.
Γεμίζουμε τους χουρμάδες και τους βάζουμε στο ψυγείο για 10'.
Βουτάμε σε λιωμένη κουβερτούρα χωρίς ζάχαρη και πασπαλίζουμε με Φιστίκι Αιγίνης.
kavala247.gr
0 Σχόλια