Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Indian Pudding Day Ινδική πουτίγκα

IndianPuddingDay
#IndianPuddingDay
Στις 13 Νοεμβρίου κάθε έτους, σερβίρετε αυτό το παραδοσιακό επιδόρπιο της Νέας Αγγλίας που σίγουρα θα εντυπωσιάσει. 


Τον δέκατο έβδομο αιώνα, Άγγλοι άποικοι έφεραν βιαστικά πουτίγκα στη Βόρεια Αμερική, μεταμορφώνοντάς την. Αν και αρχικά έφτιαχναν την πουτίγκα με σιτάρι, λόγω έλλειψης σιτηρών, οι άποικοι χρησιμοποίησαν τελικά καλαμποκάλευρο. Δεδομένου ότι οι άποικοι είχαν μάθει να καλλιεργούν καλαμπόκι (καλαμπόκι) από τους αυτόχθονες πληθυσμούς, η καλλιέργεια ήταν άμεσα διαθέσιμη. Οι άποικοι πήραν το όνομα για την ινδική πουτίγκα από το όνομά τους για το καλαμποκάλευρο - ινδικό γεύμα. Αντικατέστησαν και το νερό με γάλα. Για πρόσθετη γεύση, οι μάγειρες προσθέτουν είτε μελάσα είτε σιρόπι σφενδάμου. Άλλα συστατικά που πρόσθεσαν περιλαμβάνουν κανέλα, αλεσμένο τζίντζερ, βούτυρο, αυγά, σταφίδες και ξηρούς καρπούς.

Στη συνέχεια έψησαν αργά την ινδική πουτίγκα για αρκετές ώρες. Το ψήσιμο μετατρέπει την υφή της πουτίγκας από την αρχική ποιότητα που μοιάζει με χυλό της βιαστικής πουτίγκας σε μια πολύ πιο λεία υφή που είναι πιο χαρακτηριστική της κρέμας.

Πριν από το 1900, τα περισσότερα αμερικανικά βιβλία μαγειρικής περιλάμβαναν μια συνταγή για ινδική πουτίγκα.
Τον 20ο αιώνα, οι εμπορικές πουτίγκες με βιομηχανικά τέλεια κρεμώδη υφή αντικατέστησαν τη δημοτικότητα της ινδικής πουτίγκας.
Ο μεγάλος χρόνος μαγειρέματος που απαιτείται για την ινδική πουτίγκα δεν άρεσε στους οικιακούς μάγειρες του 20ου αιώνα.
Ωστόσο, κατά τις φθινοπωρινές διακοπές, η ινδική πουτίγκα μερικά εστιατόρια σερβίρουν το πιάτο λόγω των φθινοπωρινών παραδόσεων.
Παγωτό βανίλια ή σαντιγί συνδυάζονται όμορφα με ινδική πουτίγκα.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια