#NationalCakeDay
Στις 26 Νοεμβρίου, η Εθνική Ημέρα Κέικ προσφέρει μια πεντανόστιμη απόλαυση για όλους!
Τα κέικ συνήθως περιέχουν έναν συνδυασμό αλευριού, ζάχαρης, αυγών και βουτύρου ή λαδιού.
Επιπλέον, κάποια ποικιλία υγρών, όπως γάλα ή νερό, δημιουργεί ένα κουρκούτι.
Ένας διογκωτικός παράγοντας όπως η μαγιά ή το μπέικιν πάουντερ βοηθάει το κέικ να φουσκώσει.
Συχνά προστίθενται αρωματικά συστατικά, για παράδειγμα, ψιλοκομμένοι ξηροί καρποί, φρέσκα, ζαχαρωμένα ή αποξηραμένα φρούτα, πουρές φρούτων ή εκχυλίσματα.
Αν και συνήθως σκεφτόμαστε κέικ με γλάσο ή γλάσο, πολλά κέικ μπορούν να τα απολαύσουμε μόνο με φρούτα ή άλλες επικαλύψεις.
0 Σχόλια