Η γλυκόπικρη σοκολάτα είναι ένα λικέρ σοκολάτας στο οποίο έχουν προστεθεί ζάχαρη, βούτυρο κακάο και βανίλια. Έχει λιγότερη ζάχαρη και περισσότερο ποτό από την ημίγλυκη σοκολάτα.
Το 1742, η Eliza Smith συμπεριέλαβε τη μοναδική συνταγή σοκολάτας στο βιβλίο μαγειρικής της, The Compleat Housewife, που τυπώθηκε από τον William Parks. Η απλή συνταγή συνδύαζε τριμμένη σοκολάτα, ανθόνερο πορτοκαλιού και ζάχαρη. Αλλά, όχι αμύγδαλα.
Ωστόσο, πολλές συνταγές περιλαμβάνουν αμύγδαλα και σοκολάτα. Χρειάζεται μόνο να ξέρετε πού να κοιτάξετε. Όταν συνδυάζετε σοκολάτα και αμύγδαλα, να θυμάστε ότι και τα δύο διατηρούνται καλά. Έτσι, η κοινή χρήση κατά τη διάρκεια των διακοπών είναι εύκολη. Φτιάξτε λίγη ή πολλή συνταγή για να απλώσετε το κέφι των γιορτών όταν χρησιμοποιείτε γλυκόπικρη σοκολάτα με αμύγδαλο.
0 Σχόλια