Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Το χαμόγελο μας είναι η ομορφιά μας!

«Αγαπώ τους ανθρώπους που φορούν την ψυχή τους στο πρόσωπο τους» *Jim Morrison  Τίποτε δεν αφοπλίζει περισσότερο από ένα πηγαίο #χαμόγελο. Σαν ζωογόνο φως που γεννιέται μέσα από την ψυχή και διαθλάται στο πρόσωπο ζωγραφίζοντας καμπύλες στην άκρη των χειλιών και των ματιών μας, γίνεται  η γέφυρα σύνδεσης και η δύναμη της επικοινωνίας μας.   Πλατύ, λαμπερό, αθώο, αμήχανο, θριαμβευτικό, σεμνό....αποτυπώνει σκέψεις, διαθέσεις και συναισθήματα. Το αναζητάμε στους φίλους μας και τους αγαπημένους μας ανθρώπους, στις φωτογραφίες μας, στις όμορφες στιγμές που ζούμε και θέλουμε να μοιράσουμε απλόχερα την χαρά μας. Το χαμόγελο μάς κρατάει σε επαφή με τις μικρές απλές στιγμές της ευτυχίας.  Μέσα σε αυτόν τον παράξενο, γκρίζο και πολύβουο κόσμο που ζούμε, το χαμόγελο χαρίζει χρώμα, αισιοδοξία και ενέργεια στην καθημερινότητα μας.  Οι επιστήμονες και οι ειδικοί σε θέματα πνευματικής και σωματικής υγείας επιμένουν ότι το χαμόγελο ενισχύει τη μακροζωία, την αυτοθεραπεία και την αναζωογόνηση. Ενας ολόκληρος κλάδος της ψυχολογίας, άλλωστε, συνδέει το χαμόγελο με την ευτυχία. Το χαμόγελο είναι η πιο ισχυρή γλώσσα που διαθέτουμε, η πιο κοντινή απόσταση ανάμεσα στους ανθρώπους και ίσως το μόνο που χρειάζεται για να κάνει το ξεκίνημα και της δικής μας εβδομάδας πολύ όμορφο!
«Αγαπώ τους ανθρώπους που φορούν την ψυχή τους στο πρόσωπο τους»
*Jim Morrison


Τίποτε δεν αφοπλίζει περισσότερο από ένα πηγαίο #χαμόγελο. Σαν ζωογόνο φως που γεννιέται μέσα από την ψυχή και διαθλάται στο πρόσωπο ζωγραφίζοντας καμπύλες στην άκρη των χειλιών και των ματιών μας, γίνεται  η γέφυρα σύνδεσης και η δύναμη της επικοινωνίας μας. 

Πλατύ, λαμπερό, αθώο, αμήχανο, θριαμβευτικό, σεμνό....αποτυπώνει σκέψεις, διαθέσεις και συναισθήματα. Το αναζητάμε στους φίλους μας και τους αγαπημένους μας ανθρώπους, στις φωτογραφίες μας, στις όμορφες στιγμές που ζούμε και θέλουμε να μοιράσουμε απλόχερα την χαρά μας. Το χαμόγελο μάς κρατάει σε επαφή με τις μικρές απλές στιγμές της ευτυχίας.

Μέσα σε αυτόν τον παράξενο, γκρίζο και πολύβουο κόσμο που ζούμε, το χαμόγελο χαρίζει χρώμα, αισιοδοξία και ενέργεια στην καθημερινότητα μας. 
Οι επιστήμονες και οι ειδικοί σε θέματα πνευματικής και σωματικής υγείας επιμένουν ότι το χαμόγελο ενισχύει τη μακροζωία, την αυτοθεραπεία και την αναζωογόνηση. Ενας ολόκληρος κλάδος της ψυχολογίας, άλλωστε, συνδέει το χαμόγελο με την ευτυχία.
Το χαμόγελο είναι η πιο ισχυρή γλώσσα που διαθέτουμε, η πιο κοντινή απόσταση ανάμεσα στους ανθρώπους και ίσως το μόνο που χρειάζεται για να κάνει το ξεκίνημα και της δικής μας εβδομάδας πολύ όμορφο!

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια