150 γρ. Caprice Παπαδοπούλου
450 γρ. τυρί κρέμα σε θερμοκρασία περιβάλλοντος
100 γρ. γιαούρτι
200 γρ. σαντιγί, παγωμένη
250 γρ. κουβερτούρα, λιωμένη
100 γρ. γάλα
100 γρ. άχνη ζάχαρη
Για το σερβίρισμα
Caprice Παπαδοπούλου
TIP
- Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε εκτός από κουβερτούρα λευκή ή σοκολάτα γάλακτος - Αν μας αρέσει μπορούμε να προσθέσουμε και μέσα στο μείγμα επιπλέον Caprice
Εκτέλεση Συνταγής
1
Στο μπλέντερ θρυμματίζουμε τα Caprice, προσθέτουμε το γάλα και αναδεύουμε μέχρι να έχουμε μια ρευστή βελούδινη κρέμα.
2
Με μίξερ αφρατεύουμε σε χαμηλή ταχύτητα το τυρί κρέμα, το γιαούρτι και την άχνη, προσθέτουμε την κρέμα Caprice, τη λιωμένη σοκολάτα και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά σε μια σοκολατένια κρέμα.
3
Σταματάμε το χτύπημα και ενσωματώνουμε με μια μαρίζ τη σαντιγί.
4
Καλύπτουμε μια μεγάλη μακρόστενη φόρμα για κέικ με μεμβράνη τροφίμων και ρίχνουμε μέσα το μείγμα.
5
Τοποθετούμε στο ψυγείο για 3 ώρες ή στην κατάψυξη για 2 ώρες.
6
Ξεφορμάρουμε σε πιατέλα σερβιρίσματος και καλύπτουμε το «κέικ» με Caprice Παπαδοπούλου.
7
Κόβουμε σε φέτες και σερβίρουμε.
0 Σχόλια