Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Παγκόσμια Επιρροή Οκτωβρίου 2024

Παγκόσμια Επιρροή Οκτωβρίου 2024

Παγκόσμια Επιρροή

Οι πλανητικές όψεις του Οκτωβρίου 2024 επηρεάζουν την παγκόσμια σκηνή, ιδιαίτερα μέσω των όψεων Δία και Άρη. 
Χώρες που θα βιώσουν εντάσεις είναι οι ΗΠΑ, λόγω της επιρροής του Άρη, και χώρες της Ευρώπης, με αυξημένη οικονομική και κοινωνική αστάθεια. 
Για την Ελλάδα, η αντίθεση Άρη-Δία αναμένεται να δημιουργήσει εντάσεις στον πολιτικό χώρο και προκλήσεις σε ζητήματα εξωτερικής πολιτικής.
Ο Οκτώβριος 2024 επηρεάζεται από σημαντικές πλανητικές όψεις που θα έχουν συγκεκριμένες επιπτώσεις σε χώρες σε όλο τον κόσμο. 
Οι διεθνείς εξελίξεις και οι τάσεις θα διαμορφωθούν ανάλογα με την πλανητική κίνηση των μεγάλων πλανητών, όπως ο Δίας, ο Άρης και ο Κρόνος.

ΗΠΑ 🇺🇸
Η παρουσία του Άρη στον Καρκίνο στις 20 Οκτωβρίου μπορεί να προκαλέσει εντάσεις στην αμερικανική πολιτική σκηνή. Ο Άρης σε πτώση μπορεί να φέρει αντιπαραθέσεις γύρω από την οικονομική πολιτική και κοινωνικά ζητήματα, με εντάσεις μεταξύ των κομμάτων να κλιμακώνονται. Οι αποφάσεις για διεθνείς εμπορικές συμφωνίες και η εξωτερική πολιτική μπορεί να επηρεαστούν από την αναδρομή του Δία, που θα αναδείξει θέματα που ήταν κρυμμένα.​ 

Ευρωπαϊκή Ένωση 🇪🇺
Οι χώρες της Ευρώπης θα επηρεαστούν από τις οικονομικές όψεις, ιδιαίτερα η Γερμανία και η Γαλλία, με τη θέση του Δία και του Πλούτωνα να φέρνουν προκλήσεις στον τομέα της διακυβέρνησης. Η ανάδρομη πορεία του Δία στον Κριό ενδέχεται να δημιουργήσει αναταραχές στις διαπραγματεύσεις για το χρέος και την πολιτική σταθερότητα, ενώ η πανσέληνος στις 17 Οκτωβρίου θα μπορούσε να επιφέρει κοινωνικές αντιδράσεις σε ζητήματα οικονομικής λιτότητας​ .

Ηνωμένο Βασίλειο 🇬🇧
Στο Ηνωμένο Βασίλειο, η πολιτική αβεβαιότητα θα αυξηθεί, καθώς ο Άρης και ο Ποσειδώνας επηρεάζουν την οικονομία και τις πολιτικές αποφάσεις. Οι διαπραγματεύσεις για το Brexit μπορεί να αντιμετωπίσουν νέες προκλήσεις, καθώς η πορεία του Δία θα καθυστερήσει πιθανές λύσεις​.

Ελλάδα 🇬🇷
Η Ελλάδα, λόγω της οικονομικής της εξάρτησης από ευρωπαϊκά κονδύλια, θα επηρεαστεί από τις ευρωπαϊκές οικονομικές εξελίξεις. Η θέση του Άρη στον Καρκίνο θα φέρει πιθανές εντάσεις στην εξωτερική πολιτική και τις σχέσεις με γείτονες χώρες. Οι εσωτερικές οικονομικές προκλήσεις και οι διαπραγματεύσεις με την Ευρωπαϊκή Ένωση θα αποτελέσουν σημαντικά θέματα.

Κίνα 🇨🇳
Η Κίνα αναμένεται να συνεχίσει την οικονομική της επέκταση, αλλά η παρουσία του Πλούτωνα στον Αιγόκερω υποδεικνύει πως μπορεί να αντιμετωπίσει δυσκολίες με διεθνείς εμπορικές συμφωνίες. Οι πολιτικές και οικονομικές σχέσεις με τις ΗΠΑ μπορεί να γίνουν πιο τεταμένες καθώς οι πλανητικές όψεις αναδεικνύουν βαθιές αντιθέσεις​.

Ρωσία 🇷🇺
Η Ρωσία θα επηρεαστεί κυρίως από τις ενέργειες του Πλούτωνα, που θα φέρει εσωτερικές ανακατατάξεις και προσπάθειες για πολιτική αναδιάρθρωση. Η ενεργειακή κρίση θα βρεθεί στο επίκεντρο, και η Ρωσία μπορεί να προσπαθήσει να ενισχύσει τις θέσεις της σε ενεργειακά ζητήματα σε παγκόσμιο επίπεδο 

Αυτή η περίοδος θα φέρει νέες προκλήσεις για πολλές χώρες, καθώς η ανάδρομη πορεία μεγάλων πλανητών θα δημιουργήσει καθυστερήσεις και αναθεωρήσεις πολιτικών αποφάσεων.
Μαρία Μιχαήλου

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια