Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΤΥΡΡΑΝΩΝ τι να αναμένουμε το χειμώνα 24-25

https://www.i-diadromi.gr/
Διαβάζοντας τον χάρτη της φθινοπωρινής ισημερίας (22-9-2024 με συντεταγμένες Γκρίνουιτς και ισχύ μέχρι την επόμενη ισημερία Μαρτίου 25, δηλαδή για όλη την σεζόν που μόλις ξεκίνησε) τα μαντάτα είναι πολύ ενθαρρυντικά αλλά και δυσοίωνα συνάμα.

Ενθαρρυντικά μεν για το τέλος της δυστοπίας που ζήσαμε τα τελευταία χρόνια με την αυθαιρεσία των απανταχού κυβερνήσεων, και δυσοίωνα δε για το ενδεχόμενο μιας παγκόσμιας πολεμικής σύρραξης.
https://www.i-diadromi.gr/

ΤΑ ΕΥΧΆΡΙΣΤΑ:

Ο Πλούτωνας πλέον αποχωρεί από το ζώδιο της εξουσίας και της μασονίας, τον Αιγόκερω. 
Από το 2008 ήδη που πρωτοεισήλθε ζήσαμε παγκόσμιες οικονομικές καταρρεύσεις (Λημαν Μπροδερς), επιβολή απαγορεύσεων και απομόνωσης (καραντίνα), μέτρα αστυνόμευσης, λουδοβικιες αυθαιρεσίες κυβερνητών, καταπατήσεις συνταγματικών ελευθεριών ακόμα και σε χώρες δήθεν προοδευμένες (Αυστραλία, Καναδάς), προώθηση woke ατζέντας που καταργεί όρια και αναδεύει τα πάντα σε ένα πολτό εθνών, φυλών, πολιτισμών ακόμη και φύλων.
Τα φαινόμενα αυτά επικράτησαν όχι τοπικά μόνον αλλά παγκόσμια, σαν να ήταν όλοι μαζί συνεννοημένοι να δράσουν ταυτόχρονα και γρήγορα προς μια κατεύθυνση, με έναν πρωτοφανή συντονισμό λες και βιάζονταν να προλάβουν πριν φύγει ο Πλούτωνας από το ζώδιο:
  • γιατροί παντού σωρηδόν ασπάστηκαν νεόφερτα ιατρικά δόγματα που δεν βασίζονταν σε έρευνες αλλά σε προσταγές του Φαουτσι (ο ίδιος κατοπινά ομολόγησε ότι τα διεθνή πρωτόκολλα του ΠΟΥ κατά του κοβιντ ήταν δική του επινόηση κι όχι πόρισμα μελετών),
  • κυβερνήσεις παντού ταυτόχρονα θέσπισαν νόμους για την τεχνητή εγκαθίδρυση νέων φύλων πέρα από τα γνωστά δύο, αρσενικό και θηλυκό, την οποία ονόμασαν δικαιωματίστικη "συμπερίληψη" με σκοπό αργότερα να συμπεριλάβουν πιο εύκολα σε όλο αυτό και άλλες φτιαχτές κατηγορίες όντων όπως τον μετάνθρωπο, τα βιορομποτ, τις ΑΙ μηχανές ανθρωποειδών κλπ,
  • επιβολή μέτρων επιβλαβών για το περιβάλλον με σκοπό την ...προστασία του (!) όπως η αποψίλωση δασικών εκτάσεων για την εγκατάσταση φαραωνικων ανεμογεννητριών, πώληση ηλεκτρικών οχημάτων που για την κατασκευή των μπαταριών τους γίνεται μια ασυστολη εξόρυξη μεταλλευμάτων κλπ,
  • με το στανιό καλωσόρισμα παράνομων μαζικών μεταναστευτικών ροών στο εσωτερικό διαφόρων κρατών χωρίς κανένα σημείο συνάρτησης των μεν με τους δε, και άλλα πολλά αλλόκοτα...
Αστρολογικά μιλώντας, οι συνωμοσιολόγοι ίσως δεν έχουν άδικο που μίλησαν για μια συντονισμένη δράση των απανταχού μασόνων με σκοπό να επιβάλλουν μια δική τους παγκόσμια Νέα Τάξη, δεδομένου ότι ο Αιγόκερω, το ζώδιο της Αρχιτεκτονικής, του Τεκτονισμού και Μασονίας, φιλοξενούσε τον Πλούτωνα που του προσέδιδε αστείρευτη ισχύ και δύναμη.
Τώρα όμως ο Πλούτωνας αποχωρεί από τον Αιγόκερω και αναμένουμε το τέλος της παγκόσμιας τυραννίας και την απελευθέρωση του απλού ανθρώπου με το πέρασμα του πλανήτη στον Υδροχόο.
https://www.i-diadromi.gr/
Ειδικά το τρέχον εξάμηνο, θα το δούμε αυτό να ξεκινά με πολύ εμφανείς τρόπους. Στο χάρτη, η Αφροδίτη κυβερνήτης του οίκου 10 συμβολίζει την Εξουσία κι ετοιμάζεται να εισέλθει στην πτώση της, στο ζώδιο του θανάτου τον Σκορπιό, αφού πρώτα λάβει ένα τελειωτικό θανατηφόρο τετράγωνο από τον Πλούτωνα.
Αυτό συμβολικά σημαίνει την πτώση των τυραννικών εξουσιών, πλανηταρχών, υπερδυνάμεων, των δυναστών του World Economic Forum, των κρυφών ηγετών Στοών και Λεσχών αλλά και των CEO της silicon valley, των "φιλάνθρωπων" πολυεκατομμυριούχων κλπ. 
Θα δούμε το σχέδιο της νέας τάξης της παγκοσμιοποίησης να τερματίζεται ή έστω να εξασθενεί σιγά σιγά. 
Σε αυτό αστρολογικά συνηγορούν και οι κατευθύνσεις του Παγκόσμιου Χάρτη: ο sa Πλούτωνας φέτος ετοιμάζεται να εισέλθει στον Αιγόκερω δείχνοντας το θάνατο του μονοκράτορα τυράννου, ενώ η sa σελήνη που περνάει πάνω από το γαλαξιακό κέντρο δείχνει την αποκέντρωση της δύναμης και τον διαμοιρασμό της στο πλατύ κοινό.
Επειδή ο κυβερνήτης του οίκου 10 είναι η Αφροδίτη, εικάζω ότι εδώ συμβολίζεται η πτώση μιας εξουσίας συνεταιρικής, όπως είναι πχ μια διεθνής μασονία ή όπως είναι μια πολιτική οντότητα συνάθροισης πολλών πολιτειών (πχ ΗΠΑ ή ΕΕ ή BRICS, ΟΗΕ, G7 κλπ). 
Δεν νομίζω δηλαδή ότι πρέπει να μιλάμε για πτώση μεμονωμένων χωρών όπως είναι η Κίνα ή η Ρωσία, χώρες που θεωρούνται επίσης υπερδυνάμεις με επιρροή παγκόσμια. 
Μάλιστα έχω ήδη αναφερθεί παλιότερα στην άμεσα επερχόμενη κατάρρευση ειδικά των ΗΠΑ:
https://www.facebook.com/.../permalink/3200775446721893/...

ΤΑ ΔΥΣΆΡΕΣΤΑ:

Εδώ και 2-3 χρόνια ακούμε συνεχώς για επικείμενο παγκόσμιο πόλεμο. Συγκεκριμένα, με την έναρξη του μετώπου Ρωσίας Ουκρανίας το 2022, κάθε λίγο και λιγάκι διάφοροι ειδικοί ή μη αναφέρονται στο ενδεχόμενο ενός πυρηνικού ολέθρου και ότι διαρκώς είμαστε στο παρά πέντε εδώ και τουλάχιστον δύο έτη...
Πάντα από εδώ μέσα προσπαθούσα να δείξω ότι το ενδεχόμενο αυτό δεν ευσταθούσε αστρολογικά και όντως μέχρι στιγμής δεν έχει συμβεί κάτι γενικευμένο παρά μόνο κατά τόπους. Ωστόσο η φετινή φθινοπωρινή ισημερία είναι αρκετά ανησυχητική. 
Τα ανοιχτά μέτωπα στον πλανήτη είναι πολλά και μάλιστα αντί να μειώνονται αυξάνουν. 
Έχουμε και λέμε: Ουκρανία με Ρωσία, Ισραήλ με Ιράν, μόλις προχθές Χεζμπολάχ Λιβάνου με Ισραήλ (έκρηξη βομβητών) και φυσικά μην ξεχνάμε ότι οι δυτικοί έδωσαν άδεια στην Ουκρανία να χτυπήσει ρωσικά εδάφη με τα όπλα δικής τους κατασκευής...
Στο χάρτη ισημερίας δεν βλέπουμε κάτι πολύ χτυπητό ολέθριο όπως πχ φαινόταν σε αντίστοιχους χάρτες του Α και Β Παγκοσμίου Πολέμου, όμως υπάρχουν πολλές ενδείξεις άσχημες.
Η αντισκιά του Άρη μόλις πριν λίγο ακούμπησε τον Δία. Άρης μαζί με Δία μεταφράζεται ως πόλεμος διεθνής.
Μεσοδιάστημα Δία Πλούτωνα τετράγωνο προς Άρη: είναι μια σαφέστατη ένδειξη για παγκόσμια έκρηξη βίας μεγάλης έκτασης.
Μεσοδιάστημα Σελήνης Άρη σύνοδο με Δία: επίσης ένδειξη για οικουμενικές αντιπαραθέσεις. Ορδές στρατιωτών σε κινητοποίηση παντού.
Μεσοδιάστημα ηλίου σελήνης σε αντίθεση με Πλούτωνα: ακρότητες και θανατικό.
Μεσοδιάστημα Σελήνης Ποσειδώνα σε αντίθεση με Αφροδίτη: οι λαοί παρ'όλη την βαναυσότητα που θα τους επιβληθεί θα προτιμήσουν να μην αντιδράσουν και να την υποστούν μοιρολατρικά.

Οι κατευθύνσεις στον Παγκόσμιο Χάρτη συμφωνούν ότι οι διεθνείς σχέσεις θα πληγούν και θα περιέλθουν σε άγριο πόλεμο μεταξύ τους (sa Δύση φέτος στον θρόνο του Άρη 28 Αιγόκερω). 
Να επισημάνω ότι οι κατευθύνσεις αυτές συμφωνούν και με την δυσαρμονική σχέση Αφροδίτης Πλούτωνα που φαίνεται στο χάρτη ισημερίας και συμβολίζει δυσάρεστες εξελίξεις στην παγκόσμια οικονομία, στην ιδιοκτησία και στην χρηματική ρευστότητα, έλλειψη πόρων ή αγαθών, πείνα και φτώχια.
Η παρήγορη αλήθεια είναι ότι στον εν λόγω χάρτη υπάρχει μια αδυναμία της σελήνης να μεταφέρει το φως και δεν συνάπτει όψη εντός ανοχής, πράγμα που την καθιστά κενή πορείας. 
Σε τέτοιες περιπτώσεις η αστρολογία λέει ότι τίποτε μεγάλο, σπουδαίο ή τρομερό δεν πρόκειται να ξεκινήσει τώρα και ότι τα πράγματα θα παραμείνουν στη συνέχιση της γνωστής ρουτίνας
Αυτό εμένα κάπως με καθησυχάζει και πιστεύω ότι τα τρομολαγνικά σενάρια είτε θα αποφευχθούν τελικά σε μεγάλο βαθμό στην καλύτερη περίπτωση, είτε στην χειρότερη, αν δεν αποφευχθούν, θα προκαλέσουν μια σειρά από ολέθριες εξελίξεις μεν, οι οποίες όμως μοιραία θα κατακάψουν τα σχέδια της παγκόσμιας τυραννίας της νέας τάξης, φέρνοντας έτσι την Απελευθέρωση μέσα από έναν Αρμαγεδών.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια