Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Λουκανικόπιτα χωρίς φύλλο

Λουκανικόπιτα χωρίς φύλλο
Μία πανεύκολη λουκανικόπιτα με τυριά που λιώνουν, χωρίς φύλλο.

Μπορείτε να προσθέσετε και επιπλέον υλικά στη γέμιση, όπως πιπεριές.

Υλικά
καλαμποκέλαιο 1 φλιτζάνι του τσαγιού
γάλα εβαπορέ 1,5 φλιτζάνι του τσαγιού
αυγα 3
μπέικιν πάουντερ 1 φακελάκι
αλατι 1 πρέζα
αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 φλιτζάνια του τσαγιού
γκούντα 10 φέτες περίπου
λουκάνικο 10 περίπου Φρανκφούρτης

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το καλαμποκέλαιο, το εβαπορέ γάλα, τα αυγά, το μπέικιν πάουντερ, το αλάτι και το αλεύρι για όλες τις χρήσεις, με ένα σύρμα χειρός, μέχρι να πάρουμε έναν χυλό. 
Λαδώνουμε ένα μικρό ταψί και ρίχνουμε μέσα τον χυλό.
Τον στρώνουμε ομοιόμορφα και από πάνω απλώνουμε φέτες γκούντα και λουκάνικα Φρανκφούρτης κομμένα σε κομματάκια. 
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς Κελσίου, στις αντιστάσεις για περίπου 40 λεπτά.
 Maria Stavridou Soulakaki

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια