Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Chocolate milk day - Ημέρα Σοκολατούχου Γάλακτος

Chocolate milk day - Ημέρα Σοκολατούχου Γάλακτος
Κάθε χρόνο στις 27 Σεπτεμβρίου οι άνθρωποι απολαμβάνουν ένα ψηλό παγωμένο ποτήρι για να γιορτάσουν την Εθνική Ημέρα Σοκολατούχου Γάλακτος. 

Ήρθε η ώρα να μάθετε για το σοκολατούχο γάλα. 

#ChocolateMilkDay
Στα τέλη της δεκαετίας του 1680, ένας ιρλανδικής καταγωγής γιατρός με το όνομα Sir Hans Sloane εφηύρε το ρόφημα σοκολάτας που έγινε γνωστό ως σοκολατούχο γάλα. Η Sloane προσφέρθηκε στη θέση του προσωπικού γιατρού σε έναν Άγγλο Δούκα στην Τζαμάικα. Ο Σλόουν άδραξε την ευκαιρία επειδή η Τζαμάικα ενδιέφερε τον φυσιοδίφη για αυτόν. Ενώ βρισκόταν στην Τζαμάικα, ο Sloane συνάντησε ένα τοπικό ποτό. Οι ντόπιοι ανακάτευαν κακάο και νερό. Ωστόσο, όταν ο Sloane το δοκίμασε, ανέφερε ότι η γεύση του ήταν ναυτικός.  

Ο Sloane πειραματίστηκε με το ρόφημα και βρήκε έναν τρόπο να συνδυάσει το κακάο με το γάλα. Ο κρεμώδης συνδυασμός το έκανε ένα πιο ευχάριστο ρόφημα. Αργότερα επέστρεψε στην Αγγλία με τη συνταγή της σοκολάτας στο χέρι. Αρχικά, οι φαρμακοποιοί εισήγαγαν το παρασκεύασμα ως φάρμακο. 

Γενιές αργότερα, οι λάτρεις του σοκολατού γάλακτος απολαμβάνουν τη λιχουδιά τους με διάφορους τρόπους. Μπορεί να αγοραστεί προαναμεμιγμένο από την κανάτα ή μεμονωμένη μερίδα. Για ένα προσαρμοσμένο μείγμα, οι σκόνες και τα σιρόπια μας επιτρέπουν να το κάνουμε όσο σοκολατένιο μας αρέσει στο σπίτι. 

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια