Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Νέα σελήνη στην Παρθένο

Νέα σελήνη στην Παρθένο

Στις 3 Σεπτεμβρίου, 2024 θα πραγματοποιηθεί η νέα σελήνη στις 11:11 της Παρθένου. 

Μετά τα απερίγραπτα και εξοργιστικά γεγονότα του καλοκαιριού, και την εκπληκτική πρόβλεψη μου από το 2022, σχετικά με την ένωση δυο μεγάλων αντρών που θα αλλάξουν τον κόσμο, και τους είχα ονομάσει (Τραμπ-Κένεντι) όχι απλά βγήκε στο φως αλλά εκπληρώθηκε. Συνεργασία #maha (#maha η ερμηνεία της. Κάτω από την 1 μοίρα της Παρθένου. Κάθαρση, θεραπεία. Η τέλεια κοσμική συχρονονικότητα!). 
Η ένωση Τραμπ-Κένεντι είναι το αστρολογικό πολιτικό θαύμα, της συνόδου Δίας Ουρανού!!! αφού η σύνοδος ενώνει τα δυο ωροσκόπια!
Ακούγεται ότι και αλλοι Δημοκρατικοί θα αποχωρήσουν για να στηρίξουν τον Τραμπ.

Θυμήσου τον Ρόμπερτ Κεννεντυ, κάτω από την ίδια μοίρα, δολοφονηθήκαν δυο άντρες, όπως ο θείος του, Ρ. Κεννεντυ και ο Μάρτιν Λ. Κινγκ.

Η νέα σελήνη είναι ο εξορκισμός του κακού, των τελευταίων χρόνων.
Η νέα σελήνη είναι ένας αναρχικός που θα πετάξει την βόμβα μέσα στη φωλιά τους, μιλά για τους ασυμβίβαστους στην πραγματική ζωή, αυτούς που δεν συμβιβάζονται, μέσα τους, με το ψέμα και την υποκρισία.

Ο μεγάλος ευεργετικός Δίας, που λειτουργεί ως Χέρι του Θεού, πρόκειται να εισέλθει σύντομα και στον 9ο οίκο του Τραμπ, που διέπει τις νομικές, πολιτικές και υποθέσεις των μέσων ενημέρωσης. Από τις 16 Μαΐου, όταν ο Δίας εισέρχεται στον Ταύρο, και τον επόμενο χρόνο ο Δίας θα είναι ευοίωνα στο ζώδιο των Διδύμων, η κούρσα των εκλογών θα έχει ήδη αρχίσει, διεκδικώντας την κλεμμένη εξουσία, ενώ και ο Δίας του Ρόμπερτ Κεννεντυ Tζ. στον Ζυγό αναζητά την δικαιοσύνη, και οι δυο στην 17η μοίρα σε ζώδια του αέρα, φαίνεται να ενώνονται για ένα και μοναδικό σκοπό στην ιστορία!

Οι δύο διεκδικητές θα ενωθούν μαζί
Όταν οι περισσότεροι θα ενώνονται με τον Άρη, ο Αφρικανός ηγέτης φοβάται και τρέμει. Η διπλή συμμαχία διαλύεται σύντομα.
Αυτό φαίνεται να είναι ο πρόδρομος της 24/6 – 2024 [Νέα Πρώτη Οικογένεια], όχι μόνο στη χρήση της λέξης συνένωση αλλά και στη συγκέντρωσή της στον δυϊσμό (Duumvirat*) και δίνει έμφαση στη σύνδεση με τον Άρη. Φαίνεται ότι επιχειρείται μια ψεύτικη συμμαχία, αν και οι δύο πλευρές, περιέργως, έχουν κάνει τη σύνδεση με καλή πίστη. Το εδάφιο 6/24 μιλάει για τη συμμαχία μεταξύ ενός ισχυρού άνδρα και ενός αδύναμου, ή ακόμα και ενός άνδρα και μιας γυναίκας ηγέτη. Τούτου λεχθέντος, η συμμαχία στην πραγματικότητα δεν διαλύεται, αλλά από τον όλεθρο, φέρνει κατευνασμό – έναν κατευνασμό που είναι, από τη φύση του, μόνο μια προσωρινή ανακούφιση ενός θεμελιώδους προβλήματος.

Στον 2 οικο επι των οικονομικών, η νέα σελήνη αντιτίθεται προς τον Κρονο ανάδρομο. Ισως, και να μην επηρεάσει τόσο, καθώς ξεπερνά την επιρροή των 2 και 3 μοιρών. Ωστόσο, θα είναι αποδιοργανωτική και θα υπάρχουν καθυστερήσεις, πολύ πιθανό να εχει μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Σοβαρά λάθη αναμένεται να συμβούν όσο αφορά την εκτίμηση των γεγονότων και καταστάσεων, αλλα και των οικονομικών, όπως άστοχες ενέργειες, και ανατροπές μεσα από τους πλανήτες που κυβερνά, τον Ερμή και τον Δία.

Η φράση, ότι είναι η ώρα να απελευθερωθούμε από τον υλισμό η’ να αποτοξινώσουμε τον εγκέφαλο μας από την εμμονή του Υλισμού, που σίγουρα δεν αρέσει σε κανένα, γιατί γνωρίζουμε ότι, μπορεί να χαθούν περιουσίες και χρήματα. Ο Ουρανός στον Ταύρο ανάδρομος, για τελευταία φορα, θα είναι ιδιαίτερα δυνατός.

Η νέα σελήνη θα συνδεθεί για άλλη μια φορά με την Αποκάλυψη μυστικών, θα αποκαλύψει τον ρολο μυστικών εταιρειών, εταιρικές παρανομίες, κυβερνητικές συγκαλύψεις ή συζυγικές απιστίες αλλα και γενικότερα προδοσίες, προσωπικά μυστικά- σεξουαλικά μυστικά.

Η νέα σελήνη, συλλέγει γεγονότα, τα οργανώνει και ενοποιεί γεγονότα και ενδείξεις σε μια συνεκτική εικόνα·
  • Ανακαλύπτει την άσχημη αλήθεια πίσω από αυτό που μας φαίνεται αρκετά ελκυστικό.
  • Θα φέρει στην επιφάνεια τον ρολο πληροφοριοδοτών, αλλα θα επισημάνει που πρέπει να γίνουν κοινωνικές μεταρρυθμίσεις αλλα και τους κοινωνικούς επικριτές·
  • Η νέα σελήνη παίζει έναν ρολο κάθαρσης, και λειτουργεί ενάντια στο υπάρχον σύστημα-μαϊμού, πετώντας της, το λάθος κλειδί.
Είναι σημαντικό να είμαστε, ειλικρινής με τους οικείους μας και προσοχή στις αποστολές ηλεκτρονικού ψαρέματος.

Για αυτούς, που η νέα σελήνη είναι θετική, είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποκαλύψετε τα κρυμμένα ταλέντα σας ή και τις ικανότητες σάς αλλα επίσης και να κάνετε μια νέα αρχή στον επαγγελματικό τομέα, τις γνώσεις σας, την παιδεία.

Επίσης, για άλλη μια φορά, θα συνειδητοποιήσουμε ότι σκόπιμα έχουμε κρατηθεί στο σκοτάδι και πολλοί από εμάς θα πετύχουμε ένα πολύ υψηλότερο επίπεδο συνείδησης.

Προσευχηθείτε, για την παγκόσμια θεραπεία, ελευθερία και την παγκόσμια αλήθεια, καθώς ο βαθμός, της νέας σελήνης αντηχεί ακριβως, σε αυτά τα πράγματα.

Η Παρθένος θα φερει αρκετή διαφθορά, στην επιφάνεια, στα θέματα που κυβερνά, ακόμα και στην επιστήμη, τις ιατρικές συνωμοσίες, τις συγκαλύψεις, την διατροφή και τους κακούς παράγοντες που εμπλέκονται. Οι μαριονέτες- γιατροί και ηγέτες κτλ., θα μπορούν να ελπίζουν σε έναν ακόμη, εφιαλτικό κύκλο.

Εν τω μεταξύ, ο Πλούτωνας ανάδρομος θα επιστρέψει στον Αιγόκερω από τις 2 Σεπτεμβρίου 2024. Θα επιστρέψει σε ορθή πορεία, στις 12 Οκτωβρίου, στις 29 του Αιγόκερω και θα επιστρέψει και πάλι, στις 0 μοίρες του Υδροχόου, στις 19 Νοεμβρίου 2024. Και αυτή θα είναι η τελευταία φορα που θα δούμε τον Πλουτωνα στον Αιγόκερω, στον 21ο αιώνα. Ο νέος Πλούτωνας στον Υδροχόο, μαζί με τον Πωσειδωνα αργότερα και τον Ουρανο, μεσα από την μαζική αναταραχή, θα αλλάξει, και πάλι, ριζικά τον κόσμο μας πάνω στον πλανήτη για άλλη μια φορα.

Η νέα σελήνη, Σεπτεμβρίου, φέρνει μια μεγάλη καταστροφή, τον θάνατο ενός βασιλιά η την παραίτησή του.

Αναταραχή και διχόνοια ανάμεσα σε σημαντικούς άνδρες, αλλα δείχνει και τις αδυναμίες τους. Εθνικές δαπάνες, οικονομικές και τραπεζικές πτωχεύσεις-καταρρευσεις τραπεζών, είναι πιθανόν να συμβούν, ζημιές στο χρηματιστήριο, να επηρεαστούν οι μετοχές, και να έχουμε «μαύρους κύκνους» μεσα από ξαφνικά γεγονότα και ανατροπές παγκοσμίως, από προβλήματα τα οποία προκύπτουν ξαφνικά, επειδή τα έχουμε αγνοήσει, και αυτά έχουν ήδη πάρει τερατώδη μορφή.

Οι επενδυτές θα συνεχίσουν να φοβούνται, να βάλουν χρήματα σε επικίνδυνα νέα εγχειρήματα.

Αλλωστε, αυτά τα νέα εγχειρήματα έχουν σκοπο να ελέγξουν, αλλα σίγουρα όχι να δώσουν λύσεις, στα ήδη αγνοημένα προβλήματα.

Ισως να υπάρξει και κίνδυνος για κλοπές μεσα από κυβερνοεπιθεσεις η’ σφάλματα της τεχνητής νοημοσύνης, που μπορεί να δημιουργήσει καταστάσεις άνευ προηγουμένου.  

Ένα επείγον, πρόβλημα είναι το νερό, η λειψυδρία, που αγνοήθηκε, εντελώς από το 2021, καθώς η επιστημονική κοινότητα προειδοποιούσε αυστηρά, τα κράτη, για την αποθήκευση νερού, αυτοι ηταν απασχολημενοι με αλλα.

Από την άλλη, ήδη είδαμε μια πρόβα τζεναράλε, τον Ιούλιο, οπου προκλήθηκε Παγκόσμιο μπλακ άουτ.

Αργότερα, μεσα στο καλοκαιρι, είδαμε να δημιουργούνται περισσότερα προβλήματα, παγκοσμίως.

Και εχω προειδοποιήσει πολλές φορές, ότι αυτοί που εμπιστεύονται την AI, φαίνεται ότι θα «περάσουν καλά» στο κοντινό μέλλον. Προσφατα η Τ.Ν. επιδιδεται στο να φτιάχνει ψεύτικα βίντεο.

Ειδικά, όταν ο Δίας στους Διδύμους, κυβερνά και τον Ερμη, και στον χάρτη της νέας σελήνης, τον 1 και 2  αλλα και 12 οίκο.

Ωστόσο, αυτή θα συνεχίσει να χρησιμοποιείται για έλεγχο και εκκαθάριση, με νέους τρόπους,στην οικονομία.

Η νέα σελήνη είναι μια πύλη εκκαθάρισης, που δυστυχώς, συναντά σε ιδιομοιρια την Ύβρις, στον 4 οίκο.

Στην ουσία, δεν έχουμε σεβαστεί ακόμη και την ιδια μας την ύπαρξη.

Όμως ο Ουρανός στον Αλγκολ, φέρνει καταστροφή και αποκαθήλωση, μέσα απο καταστροφικά καιρικά φαινομενα, πολλά κεφαλιά θα πέσουν, αν ήμασταν αιώνες πίσω, σημαίνει «αποκεφαλισμό», κυριολεκτικά.

Αλήθεια, η νέα σελήνη, καταστρέφει το παραμύθι της κλιματικής απάτης! Κλιματική δικαιοσύνη.. Υβρις-Νεμεσις.

Και ακομα δεν ειδαν τιποτα…Λα Νινια..και περα απο αυτο.
Τωρα καταλαβαινουν ολοι σιγα-σιγα!

Η ελευθερία έκφρασης αλλά ακόμα και σκέψης έχει ποινικοποιηθεί, στα αληθεια,όταν τα έγραφα αυτά στον ΚΡΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ.

Πάντα, υπάρχει η ελπίδα και το Φως.

Οι δοκιμασίες είναι βαθιές, ωστόσο σηματοδοτούν την έλευση ενός θεϊκού βασιλείου όπου η εξουσία του Θεού βασιλεύει υπέρτατα.

Μέσα στο φαινομενικό χάος, μας υπενθυμίζεται η ακλόνητη κυριαρχία του Θεού και η τελική νίκη της δικαιοσύνης.
Σε προσωπικό επίπεδο, ο μεταβλητός σταυρός, επηρεάζεται ιδιαίτερα , από 9-13 μοιρες, το πολύ, θα ήταν δίκαιο να πούμε, ότι κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου, δεν θα είναι εύκολο να εκφράσετε τα συναισθήματά και σκέψεις, προς στους άλλους.

Μερικές φορές, θα νιώθετε εξαντλημένοι από τις οικογενειακές ευθύνες, πριν καν ξεκινήσετε, και είναι πιθανό η σχέση σας με τους άλλους να συναντά προβλήματα επικοινωνίας και συνεννόησης. Μπορεί να υπάρχουν γενικές δυσκολίες, ειδικά αν οι όψεις, προς τον χάρτη σας είναι αρνητικές. Συναισθήματα άγχους, φόβου και ανησυχίας, ανακυκλώνονται με φόντο τα οικονομικά θέματα.

Σε γενικές γραμμές, οι αρμονικές όψεις θα έχουν αντίκτυπο θετικό, στην επαγγελματική και προσωπική σας ζωή. Θα υπάρχει συναισθηματική ανάγκη για αναγνώριση.

Καθώς η Παρθένος, κυβερνά τη συγκομιδή, τα λαϊκά στρώματα, τις ένοπλες δυνάμεις, τα όπλα, τα ζώα, τη παγκόσμια υγεία, την οικολογία, το ακαθάριστο εθνικό προϊόν της χώρας, τα εργατικά συνδικάτα, τις αριστερές οργανώσεις-πτέρυγες, τα ακραία κόμματα, τη δημόσια διοίκηση, μετα τα αποτελέσματα εθνικών εκλογών σε διάφορες χώρες αλλα και τις Ευρωεκλογές, η μισαλλοδοξία (αριστερά και ακροδεξιά) θα επικρατεί, όπως και η απόλυτη ασυνεννοησία.

Η νέα σελήνη κυβερνά είναι δείκτης αναταραχών, κινητοποιήσεων, και δυσαρέσκειας καθώς προετοιμάζει για την δεύτερη εκλειψη Σελήνης στους Ιχθεις.

Ο Αρης στα 3 πρώτα λεπτά, σε δύσκολες όψεις με Πωσειδωνα και Πλουτωνα, στα 1,02 λ. συνεχίζει να προκαλεί, μεγάλες καταστροφές από το στοιχείο του νερού, κοντά στον Scheat.

Ο ανάδρομος κυκλος του Πλούτωνα, στον Αιγόκερω στις 29 μοίρες, θα συνδεθεί με την ανατροπή του πολιτικού συστήματος, της ελίτ και τις υπόγειες κυβερνήσεις.

Το τρίγωνο Ουρανού/Πλουτωνα, ακυρώνει ήδη τις δηθεν αλλαγές που έχουν συμβεί, στις ζωές των ανθρώπων.

Ο Κρονος δημιουργεί σοβαρά προβλήματα και περιορισμούς, σε θέματα 8 οίκου.

Οι οικονομικές υποθέσεις, η θνησιμότητα αλλα και κυριως το Ενεργειακό ζήτημα είναι πιθανό θα αποτελούν μια συνεχή πηγή έντονης ανησυχίας, που πολύ πιθανο να φερει,  την κατάρρευση του ηλεκτρικού δικτύου του πλανήτη.

Τα φορολογικά θέματα ή και κληρονομικά ζητήματα, μπορεί να είναι προβληματικά, προσοχή στους λανθασμένους χειρισμούς, που θα μπορούσε να οδηγήσει σε νομικές ενέργειες. Μπορεί να υπάρξουν δυσκολίες στη λήψη δανείων από τράπεζες ή πιστωτικά ιδρύματα. Μια σοβαρή κρίση δημιουργείται.

Θα επικρατεί ένα πολεμικό σκηνικό πάντα με φόντο, τον έλεγχο των ενεργειακών πόρων και των διαδρόμων μεταφορών τους, ενώ ταυτόχρονα, θα προσπαθούν να αποκρύπτουν, την πραγματικότητα για τον πόλεμο, (λογοκρισία/ fake news), αλλά ίσως και την επιβολή μελλοντικών περιορισμών.

Παραφροσύνη.

Όμως ο Πλούτωνας ανάδρομος στην αναιρετική μοίρα του Αιγόκερω, μας δίνει το μήνυμα για την πλήρης αποτυχία των σχεδίων της Ελίτ, και των κυβερνήσεων τους, που δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα – ώστε να επιβληθεί αυτό το απίστευτο, σχέδιο απόλυτου ολοκληρωτισμού, μεσα από άθλια μέτρα που αποτυγχάνουν, επαναλλημενως, αλλα και εξ αιτίας της μη σύμπλευσης όλων των κυβερνήσεων με αυτά.

Η νέα σελήνη, θα σπάσει τα καλούπια, του Ματριξ, σε αυτή την φάση, οι καλοί θα είναι έναντι των Κακών, υπακοή εναντίον ανυπακοής, η εξέγερση των εφήβων και γενικότερα των νέων, απέναντι στην προσπάθεια ελέγχου για την αποτροπή του. Η Ελίτ θα αποτύχει να ανταπεξέλθει, καθώς οι αν άνθρωποι θα ανταποκριθούν στα εσωτερικά πνευματικά τους πρότυπα, ακούγοντας την εσωτερικη τους φωνή, και παρα τους δήθεν επικριτές, θα βρουν την αληθινή τους φωνή.

Έντονο χαρακτηριστικό, το τετράγωνο Αρη/Πωσειδωνα σε μεταβλητά ζώδια, είναι πολύ δυνατό (Ινδία).
* Ιδιωτικές, σκοτεινές ή μυστικές δραστηριότητες – ασάφειες ή αβεβαιότητες – Μολύνσεις – Λάθη – Αποτυχίες – Άρνηση ή απόσυρση σχετικά με την εργασία – Απεργίες εργασίας – Χειραγώγηση – Για εξαπάτηση – Εξόντωση- Απογοητευτικές ενέργειες που σχετίζονται με άλλους – Απώλειες που σχετίζονται με την εργασία – Μολύνσεις

Η νέα σελήνη δημιουργεί νομικά προβλήματα στην χωρα μας αλλα και πολιτικές συγκρούσεις, διασπάσεις κομμάτων, μη αρμόζουσες συμπεριφορές αλλα και αναταραχές σε κοινωνικό επίπεδο. Πολύ πιθανός ένας νέος ανασχηματισμός της κυβέρνησης.

Η νέα σελήνη, μόλις 2 μοίρες από τον Υπ. Ζεύς στην Παρθένο, ίσως να δίνει την πρώτη εικόνα, της πρώτης σπίθας που μπορεί να ανάψει, στην «Συντακτική εθνοσυνέλευση» –στο  Σύνταγμα, την 1η Σεπτεμβρίου 2024, αλλα δεν είναι αρκετή, παρόλο που το Αυγουστιατικο Blue Moon, καθορίζει τα ανατρεπτικά γεγονότα και πολύ άγριες σημαντικές εξελίξεις παγκοσμίως. (Το οποιο θα πραγματοποιηθει ξανα οπως ειπαμε το 2028)

Ο Ελληνικός λαός, μπορεί να είναι οργισμένος, αλλα εχει εγκλωβιστεί στα υπόγεια ρέματα του Ποσειδώνα, και καθώς θα πλησιάζει στον Κριό και θα σκιασει τον γενεθλιο Πλουτωνα της, στο ιδιο ζώδιο, τίποτα δεν θα μοιάζει μετα προηγούμενα χρονια. Ο Έλληνας, μεσα από την απώλεια, την αγνοία του, τον εθισμό, τις φαντασιώσεις τού, θα ωριμάσει ξαφνικά και απότομα μεσα από την βία και την απώλεια, και τελευταίος, ανάμεσα στους ήδη αφυπνισμένους, του πλανήτη. Ας ελπισουμε και εμεις σε ενα θαυμα,στην συνεχεια!

Κατι αλλο που ειναι σημαντικό, η νεα σεληνη σηματοδοτεί την σύγκρουση μεταξύ της γενιάς X και τοπυ συστηματος αξιών. Απο την αλλη, εχει ξεκινησει μια προπαγανδα γι αυτο. Ολες οι γενιες, όμως μεχρι σημερα, εχουν αναγκη, η μια να θεραπευσει την αλλη. Ειδικα, το πρωτο μερος της Χ, απο το 1064-1969.

Ομως υποψιν, οτι η νεα σεληνη στην Παρθενο, θα συνδεθεί με την αποδεσμευση και τον εξοστρακισμο καποιων, απο τις αδελφοτητες*.

Έκθεση σε κινδύνους ή βλάβες κατά την εφαρμογή ουσιαστικών αλλαγών

* Σοβαρές συζητήσεις – Μακροσκελείς διάλογοι – Ενδελεχείς συζητήσεις – Αδιέξοδα επικοινωνίας – Ρήξεις που σχετίζονται με συνομιλίες – Τελειώματα που σχετίζονται με την κίνηση η’ κινητοποιήσεις- νοητικά μπλοκαρίσματα.

Δόλια συνωμοσία ή ραδιουργία – Μυστικές ίντριγκες

Αυξήσεις που σχετίζονται με την ατμοσφαιρική ρύπανση, το νερό ή άλλη ρύπανση ή ελλείψεις υγρών – Σταδιακός εκφυλισμός – Εφιάλτες

Απεργίες εργασίας – Χειραγώγηση – εξαπάτηση – Εξόντωση

Μολύνσεις – Λάθη – Αποτυχίες

Δημόσια σύγχυση – Το χάος στον κόσμο

Σπάσιμο του εδάφους – Φυσικός περιορισμός που σχετίζονται με διαταραχές ή ανατροπές – Ανατρεπτικά γεγονότα – Κατασκευαστική ή σκελετική θραύση – Σεισμοί – Ξαφνικοί ή απροσδόκητοι θάνατοι (Νέα σελήνη κουινκαξ Άδμητος*)

αναταραχές που σχετίζονται με μείζονα εμπόδια – Αντίσταση σε σχέση με επίσημες μεταρρυθμίσεις – με επίσημα θέματα – Εξέγερση σχετικά με επίσημες οριοθετήσεις – Απροσδόκητες πτώσεις κυβερνήσεων

οχήματα ή άλλα μηχανήματα – Κεραυνοί – Δημιουργία περιβαλλοντικής έντασης –

Πίεση από το άγχος – Εμπρησμός – αναταραχές που σχετίζονται με πυροβολισμούς – Εκρήξεις

Σημαντικές απώλειες – Έκτακτες τύψεις ή θλίψη που σχετίζονται με επίσημες υποθέσεις – Απώλειες

Αναχωρήσεις με κρατική εντολή ή αποστασιοποίηση — Καθυστερήσεις σε σχέση με σημαντικές εργασίες – Νέα διοικητικά προβλήματα – Προβλήματα σχετικά με υπηρεσιακά θέματα

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια