Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Fall/Winter Hair Color Trends 2024-2025 Μαλλιά Φθινόπωρο Χειμώνας

Fall/Winter Hair Color Trends 2024-2025 Μαλλιά Φθινόπωρο Χειμώνας
Τάσεις μαλλιών φθινόπωρο χειμώνας 2024-2025

Fall/Winter Hair Color Trends 2024-2025 Μαλλιά Φθινόπωρο Χειμώνας
Crème brûlée blonde ξανθιά
Εάν σκοπεύετε να αφεθείτε σε ένα υπέροχο νέο χρώμα αυτό το φθινόπωρο, ζητήστε από τον στυλίστα σας την «κρεμ μπρουλέ ξανθιά» την επόμενη φορά που θα είστε στο κομμωτήριο. Ένας εκλεπτυσμένος τρόπος για να απολαύσετε τον καλοκαιρινό ήλιο όταν γυρίζει η εποχή, αυτή η τάση του 2024 είναι τόσο απολαυστική όσο υποδηλώνει το όνομά της. Λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαιτερότητες, η γλυκιά απόχρωση συνδυάζει κρεμώδεις, καραμελωμένους τόνους με χρυσαφένιο μπαλαγιάζ και μελί χαμηλούς φωτισμούς για ένα λαμπερό, ηλιόλουστο αποτέλεσμα. Ψάχνετε για μια φωτογραφία αναφοράς; Η Σουηδή τραγουδίστρια και πρώην σταρ του εξωφύλλου της Vogue Scandinavia, Zara Larsson είναι η απόλυτη έμπνευση.

Brown baby balayage- Καφέ 
Μείνετε ηλιόλουστες μετά το καλοκαίρι με τη βοήθεια ενός «καφέ baby balayage». Με πρωταθλητισμό από την Bianca Ingrosso, αυτή η τάση στα μαλλιά του 2024 βλέπει τις διακριτικές ανταύγειες να φωτίζουν τους βαθύ καφέ τόνους με τις απαλές καραμελένιες άκρες, δημιουργώντας ένα φυσικό λαμπερό αποτέλεσμα. Το Brown baby balayage, το οποίο επιτυγχάνεται με ακριβές βάψιμο στο χέρι, εξασφαλίζει μια ομαλή μετάβαση μεταξύ του φυσικού χρώματος των μαλλιών σας και της χλωρίνης, που σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε την ενοχλητική αναγέννηση.

Carrot cake red - Κέικ καρότου κόκκινο
Για μια φέτα φθινοπωρινής διασκέδασης, να προτείνουμε «κόκκινο κέικ καρότου»; Όπως φαίνεται στην προσωπικότητα του TikTok Meredith Duxbury, αυτή η πικάντικη απόχρωση συνδυάζει ζεστό, φλογερό πορτοκαλί με κανέλα υποτόνους για ένα τολμηρό αποτέλεσμα. Η επίτευξη της λαχταριστής απόχρωσης περιλαμβάνει το βούρτσισμα μέσα από μια βάση από ζωηρό κόκκινο που στη συνέχεια στρώνεται με χρυσές ανταύγειες για αυτό το ηλιόλουστο φινίρισμα κέικ καρότου.

Scandi blonde - ξανθιά
Βασιζόμενοι στη φασαρία γύρω από τη γραμμή των μαλλιών Scandi, επεκτείνουμε την αγάπη μας για το Scandi blonde μέχρι το φθινόπωρο. Τόσο αναζωογονητική όσο μια βουτιά στη Βαλτική Θάλασσα, αυτή η απόχρωση βλέπει μια σταχτή ξανθή βάση να αναμειγνύεται σε ηλιόλουστες άκρες – με λευκασμένες βρεφικές τρίχες και ανοιχτόχρωμα κομμάτια χρημάτων να πλαισιώνουν το πρόσωπο. Εμφανίζεται στην Elsa Hosk και τη Matilda Djerf – τη ρίζα του φθόνου των μαλλιών μας – δεν αποτελεί έκπληξη να δούμε αυτό το χρώμα μαλλιών να είναι trend για το 2024.

Expensive brunette - Πανάκριβη μελαχρινή
Αν σας αρέσει ένα χρώμα μαλλιών που σας κάνει να μοιάζετε με ένα εκατομμύριο δολάρια, το χαρακτηριστικό καστανό της Hailey Bieber μπορεί να είναι ακριβώς το πράγμα. Μια trendsetter στον κόσμο των νυχιών, η «ακριβή μελαχρινή» έχει έρθει επίσης να επηρεάσει τα προσεχή μας ραντεβού στα μαλλιά με την colourist. Είτε επιτυγχάνεται με μια βελούδινη βάση σοκολάτας είτε με ένα απολαυστικό καραμελένιο φοντάν, το κλειδί για αυτό το μοντέρνο χρώμα είναι η επεξεργασία γυαλάδας φινιρίσματος, η οποία δημιουργεί παρακμιακό βάθος. Για ένα φθινοπωρινό twist, επιλέξτε μια πιο ζεστή απόχρωση του καφέ.

Jet black
Μια τολμηρή αποχώρηση από τις συνηθισμένες ηλιοκαμένες ξανθιές και μελαχρινές του καλοκαιριού, το 'jet black' είναι μια άξια χρωματική επιλογή για να αγκαλιάσετε την εποχή των μαγισσών. Αυτή η εντυπωσιακή απόχρωση προσφέρει ένα ομοιόμορφο, μελάνι μαύρο χρώμα που πηγαίνει χέρι-χέρι με τους τόνους κοσμημάτων της φθινοπωρινής σεζόν και – όπως και η «ακριβή μελαχρινή» – οι μαύρες τρέσες ανταποκρίνονται πλήρως στις δυνατότητές τους με μια γυαλάδα ή δύο . Τούτου λεχθέντος, εάν δεν είστε από τη φύση σας σκοτεινοί, είναι καλό να έχετε κατά νου τη συντήρηση εάν σκέφτεστε μια δραματική μεταμόρφωση.

Bronde - Μπροντέ
Για τις ξανθιές που θέλουν να γίνουν καστανές και για τις μελαχρινές που δεν θέλουν να ασχοληθούν με τη συντήρηση του ξανθού, το bronde μπορεί να είναι η τέλεια μέση λύση. Παράδειγμα της Barbara Palvin, αυτό το χρώμα είναι πραγματικά το καλύτερο και των δύο κόσμων. Εκπληκτικά χαμηλής συντήρησης, εάν κρατηθεί μακριά από τις ρίζες, η εκλεπτυσμένη μετατόπιση μπορεί να επιτευχθεί τόσο με χαμηλό φωτισμό όσο και με ανταύγειες ανάλογα με το πού ξεκινάτε το ταξίδι των μαλλιών σας.

Spiced rum - Αρωματικό ρούμι
Στο κοκτέιλ των μοντέρνων χρωμάτων μαλλιών, το 'spiced rum' είναι ένα ξεχωριστό ρούμι αυτή τη σεζόν και ο τέλειος τρόπος για να ξεκινήσετε το φθινόπωρό σας. Το καλύτερο παράδειγμα από την Helena Christensen, το όνομα της τάσης προέρχεται από τον τρόπο εφαρμογής των χρωστικών: χτισμένο από πικάντικη βάση κανέλας, οι ανταύγειες — που διατηρούνται προς τις άκρες των μαλλιών — θυμίζουν ένα λεπτό, παλαιωμένο ρούμι.

Old-money blonde - Ξανθιά παλιά λεφτά
Έτοιμη να μεταβεί από μια μικρο-τάση σε μια πιο διαχρονική επιρροή, η αισθητική του «παλιού χρήματος» έχει, τον περασμένο χρόνο, εδραιώθηκε στο λεξιλόγιό μας του λάτρη. Και λίγα μοντέλα έχουν έρθει για να ενσωματώσουν την εμφάνιση καλύτερα από τη Νορβηγίδα Frida Aasen, της οποίας η ρέουσα ξανθιά χαίτη είναι καρφιτσωμένη σταθερά στον πίνακα του Pinterest με τα «παλιά χρήματα». Και καθώς ο καιρός γίνεται πιο κρύος, οραματιζόμαστε αυτές τις ξανθές τρέσες μπλεγμένες ακριβώς σε ένα πουλόβερ με ρολό κασμίρ.

Espresso brunette - Μελαχρινή εσπρέσο
Νωρίτερα φέτος, η επίτιμη Σκανδιναβή Λίλι Κόλινς σόκαρε το διαδίκτυο κόβοντας τα μαλλιά της . Το αποτέλεσμα ήταν ένα blunt bob στην τέλεια απόχρωση του καφέ espresso. Σκοπεύοντας να γίνουμε σταθερά αγαπημένοι για τους πιο κρύους μήνες που έρχονται, ήδη πηδάμε στην τάση αυτό το φθινόπωρο. Άλλωστε, μια μελαχρινή μελαχρινή είναι η μάρκα των ονείρων μας για τα σκοτεινά ψητά.

Cowboy copper - Καουμπόικος χαλκός
Το «Cowboy copper» δεν είναι νέος στη σκηνή του χρώματος των μαλλιών. Στην πραγματικότητα, το βαθύ κόκκινο είναι μέρος των γοητευτικών τάσεων ομορφιάς από το 2023. Παρόμοιο με το «καφέ εσπρέσο», το «καουμπόικο χάλκινο» είναι ένα χρώμα που οραματιζόμαστε τους εαυτούς μας να φοράμε όταν ξαπλώνουμε για τις επόμενες σεζόν. Τι πρέπει όμως να ζητήσετε την επόμενη φορά που θα πάτε στο κομμωτήριο; Μια σκούρα κόκκινη βάση έτοιμη για ροντέο με λαμπερές χάλκινες ανταύγειες γύρω από το πρόσωπο.

Apricot blonde - Ξανθό βερίκοκο
Μια εξέλιξη του δημοφιλούς «strawberry blonde», η βερικοκί παραλλαγή της απόχρωσης βλέπει μόνο νότες κόκκινου σε μια κατά τα άλλα βουτυρώδη ξανθή βάση. Αν δυσκολεύεστε να φανταστείτε το αποτέλεσμα, απλά κοιτάξτε τη Suki Waterhouse. Η συγκεκριμένη απόχρωση των ζεστών βερικοκί μαλλιών της είναι ώριμη με δυνατότητες για το φθινόπωρο.

Pale pink - Απαλό ροζ
Ακούστε, το βάψιμο των μαλλιών σας δεν ισοδυναμεί πάντα με την επίτευξη φυσικών αποτελεσμάτων. Μερικές φορές, αναζητούμε το τεχνητό. Για το 2024, οι τάσεις στο χρώμα των μαλλιών που πρέπει να αξιοποιήσετε αν δεν έχετε φυσικά χρώματα είναι μια σειρά από παστέλ. Το αγαπημένο μας; Η απαλή απόχρωση της Tina Leung σε ροζ παστέλ ροζ.

Pumpkin spice red - Μπαχάρι κολοκύθας κόκκινο
Καθώς οι εποχές αλλάζουν και τα φύλλα αρχίζουν να γυρίζουν, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι κλίνουμε προς πιο βαθιά, ζεστά χρώματα μαλλιών. Και, μια από τις πιο εμβληματικές τάσεις στο χρώμα των μαλλιών του φθινοπώρου εμπνέεται αναμφισβήτητα από τα απολαυστικά lattes μπαχαρικών κολοκύθας που σύντομα θα καταβροχθίσουμε στον κουβά. Η απόχρωση που έχουμε στο μυαλό μας θυμίζει περισσότερο το σιρόπι κολοκύθας παρά τη χρωματική απόχρωση του τελικού ροφήματος και φέρνουμε αυτή τη φωτογραφία της Julianne Moore μαζί μας στα κομμωτήρια για να τη φτιάξουμε σωστά.

Warm-toned money pieces - Κομμάτια χρήματος σε ζεστούς τόνους
Τα ξανθά κομμάτια χρήματος μπορεί να έχουν ήδη έρθει και να έχουν φύγει, αλλά η λιγότερο δραματική φθινοπωρινή αδερφή της τάσης, όπως η Rosie Huntington Whitley, ήρθε για να μείνει. Μια απαλή και διακριτική ανταύγεια στο πλαίσιο του προσώπου είναι απίστευτα κολακευτική για το φθινόπωρο και το χειμώνα – φωτίζοντας την επιδερμίδα σας για τους πιο κρύους μήνες που ακολουθούν.

Espresso truffle - Τρούφα εσπρέσο
Εάν είστε έτοιμοι να απολαύσετε κάτι πιο πλούσιο αυτό το φθινόπωρο, η «τρούφα εσπρέσο» είναι το τέλειο ταίρι σας. Αυτό το βελούδινο, σχεδόν μαύρο καφέ είναι κατάλληλο για την εποχή. Εμπνευσμένοι από την ηθοποιό Lisa-Marie Koroll, θέλουμε να δοκιμάσουμε αυτό το χρώμα σε μια συντόμευση – το ξεπερασμένο pixie συνδυάζεται τέλεια με το σκαμένο γιακά ενός δερμάτινου μπουφάν που έχει διακοσμηθεί με ψαλίδια αυτό το φθινόπωρο. Και ας είμαστε ειλικρινείς, σε ποιον δεν αρέσει λίγη επιπλέον λάμψη; Μια γυαλιστερή επεξεργασία θα κάνει αυτό το χρώμα πραγματικά pop, διατηρώντας το να φαίνεται φρέσκο ​​και γεμάτο ζωή.

Amber blonde - Κεχριμπάρι ξανθιά
Ενώ ο κομμωτής διασημοτήτων Δημήτρης Γιαννέτος αποκάλεσε τη δουλειά του στη Lindsay Lohan «Churro Waves» στο Instagram, βρίσκουμε το «κεχριμπαρένιο ξανθό» ένα πιο ταιριαστό όνομα. Όσο ζαχαρούχο και αν είναι αυτό το χρώμα, εμπνευστήκαμε από αυτή την απαλή λάμψη των κοκκινωπών ξανθών τρέσων – που αναμφίβολα θα ζωντανέψει στον ήλιο του φθινοπώρου.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια