Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Επιστροφή στα Θρανία: Τι Λένε τα Άστρα για Κάθε Παιδί

Επιστροφή στα Θρανία: Τι Λένε τα Άστρα για Κάθε Παιδί
Η επιστροφή στα σχολεία είναι μια συναρπαστική στιγμή για κάθε παιδί!

Ας δούμε πώς οι πλανήτες επηρεάζουν κάθε ζώδιο, κάνοντάς την ακόμα πιο ενδιαφέρουσα.

Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)
Ο Κριός είναι γεμάτος ενέργεια! Όταν επιστρέφει στο σχολείο, είναι έτοιμος να τρέξει, να παίξει και να μάθει. Οι φίλοι του τον θαυμάζουν για το θάρρος του και την αγάπη του για τις περιπέτειες. Ανυπομονεί να δείξει πόσο δυνατός και γρήγορος είναι στα παιχνίδια της αυλής.

Ταύρος (20 Απριλίου - 20 Μαΐου)
Ο Ταύρος αγαπά τη σταθερότητα και την άνεση. Όταν επιστρέφει στα θρανία, θέλει να νιώσει ασφαλής και αγαπητός. Αγαπά να έχει τακτοποιημένα τα πράγματά του και να διαβάζει ήσυχα στην τάξη. Είναι πάντα έτοιμος να βοηθήσει τους φίλους του και να δείξει την αγάπη του.

Δίδυμοι (21 Μαΐου - 20 Ιουνίου)
Ο Δίδυμος είναι το παιδί που λατρεύει να μιλάει και να μαθαίνει νέα πράγματα. Επιστρέφει στο σχολείο με ενθουσιασμό, θέλοντας να γνωρίσει καινούριους φίλους και να συζητήσει για τις διακοπές του. Είναι πολύ καλός στο να βρίσκει λύσεις στα μαθήματα και αγαπά τις δραστηριότητες που απαιτούν σκέψη.

Καρκίνος (21 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)
Ο Καρκίνος είναι το παιδί που νοιάζεται για όλους. Όταν επιστρέφει στο σχολείο, νιώθει λίγο νοσταλγία για το σπίτι, αλλά σύντομα προσαρμόζεται. Αγαπά να φροντίζει τους φίλους του και να τους βοηθά με τα μαθήματα. Είναι ευαίσθητος και πάντα έχει έναν καλό λόγο για όλους.

Λέων (23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)
Ο Λέων είναι το παιδί που λάμπει παντού! Όταν επιστρέφει στο σχολείο, όλοι τον προσέχουν. Αγαπά να είναι το κέντρο της προσοχής και να συμμετέχει σε όλες τις σχολικές δραστηριότητες. Είναι γενναιόδωρος με τους φίλους του και πάντα έτοιμος να τους υποστηρίξει.

Παρθένος (23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)
Η Παρθένος είναι το παιδί που λατρεύει την τάξη και την οργάνωση. Επιστρέφει στα θρανία με έτοιμα τα βιβλία και τις σημειώσεις του. Είναι προσεκτική και βοηθά τους συμμαθητές της να καταλάβουν τα μαθήματα. Αγαπά να είναι όλα στη θέση τους και να μαθαίνει με τον δικό της ρυθμό.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)
Ο Ζυγός είναι το παιδί που φέρνει αρμονία στην τάξη. Επιστρέφει στο σχολείο με την επιθυμία να κάνει φίλους και να διατηρεί την ειρήνη. Αγαπά τις συνεργασίες και τα παιχνίδια όπου όλοι νικούν. Είναι δίκαιος και πάντα προσπαθεί να κρατήσει την ισορροπία.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)
Ο Σκορπιός είναι το παιδί που εμβαθύνει σε όλα. Όταν επιστρέφει στο σχολείο, είναι έτοιμος να ανακαλύψει όλα τα μυστικά της γνώσης. Αγαπά τα μαθήματα που τον προκαλούν και είναι πάντα αποφασισμένος να πετύχει. Είναι δυναμικός και δεν φοβάται τις προκλήσεις.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)
Ο Τοξότης είναι το παιδί που αγαπά την περιπέτεια. Επιστρέφει στα θρανία με όρεξη για νέες εμπειρίες και γνώσεις. Αγαπά να μαθαίνει για διαφορετικούς πολιτισμούς και να εξερευνά νέες ιδέες. Είναι αισιόδοξος και πάντα έτοιμος για διασκέδαση.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)
Ο Αιγόκερως είναι το παιδί που είναι υπεύθυνο και σοβαρό. Όταν επιστρέφει στο σχολείο, είναι αποφασισμένο να πετύχει τους στόχους του. Αγαπά να διαβάζει και να μαθαίνει με προσοχή. Είναι πειθαρχημένο και πάντα συγκεντρωμένο στις υποχρεώσεις του.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου)
Ο Υδροχόος είναι το παιδί που αγαπά τις νέες ιδέες και την καινοτομία. Επιστρέφει στο σχολείο με πρωτότυπες ιδέες και λατρεύει να τις μοιράζεται με τους φίλους του. Είναι δημιουργικός και λατρεύει τις ομαδικές δραστηριότητες που απαιτούν φαντασία.

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)
Οι Ιχθύες είναι το παιδί που ζει στον κόσμο της φαντασίας. Όταν επιστρέφουν στα θρανία, είναι έτοιμοι να χρησιμοποιήσουν τη δημιουργικότητά τους σε κάθε δραστηριότητα. Αγαπούν τις τέχνες και τα μαθήματα που τους επιτρέπουν να εκφράζονται ελεύθερα. Είναι ευγενικοί και πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουν.

Η επιστροφή στα θρανία είναι μια μαγική στιγμή για κάθε παιδί! Με τη βοήθεια των άστρων, κάθε μικρός μαθητής μπορεί να αξιοποιήσει τα ταλέντα του και να ζήσει μια υπέροχη σχολική χρονιά.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια