Αυτό το ντιπ επιδόρπιο 7 στρώσεων θα κάνει τους καλεσμένους σας να τσακωθούν για την τελευταία μπουκιά.
Αν και είναι μια προσαρμόσιμη ιδέα, γεμάτη δυνατότητες, αυτή η έκδοση παίρνει πουτίγκα σοκολάτας και τη συνδυάζει με γέμιση cheesecake, κομμάτια μπράουνι, ψιλοκομμένες φράουλες, σαντιγί και γαρνιτούρες για μια γιορτινή απόλαυση που θα κάνει τους πάντες να ξετρελαθούν.
Αυτό το επιδόρπιο χωρίς ψήσιμο συνδυάζεται εύκολα σε λιγότερο από 30 λεπτά με μερικά απλά βήματα. Εδώ είναι τι θα χρειαστείτε:
Πρώτη στρώση: Γέμιση cheesecake από το κατάστημα
Δεύτερη στρώση: Κομμάτια μπράουνι
Τρίτη στρώση: Πουτίγκα σοκολάτας στιγμής
Τέταρτη στρώση: Ψιλοκομμένες φράουλες
Πέμπτη στρώση: Φρέσκια σπιτική σαντιγί
Έκτη στρώση: Κεράσια Maraschino
Έβδομη στρώση: Τρόμματα σοκολάτας
Εάν ψήνετε τα μπράουνις σας αντί να τα αγοράζετε από το κατάστημα, αφήστε χρόνο να κρυώσουν τελείως τα μπράουνις (ή να τα φτιάξετε την προηγούμενη μέρα). Προετοιμάστε πρώτα και τη στιγμιαία πουτίγκα, καθώς χρειάζεται τουλάχιστον 5 λεπτά για να στηθεί. Στη συνέχεια απλώνετε μία-μία τις στρώσεις σας και σερβίρετε αμέσως.
τιπ:
-Αν δεν βρείτε έτοιμη γέμιση cheesecake, μπορείτε απλώς να χτυπήσετε το μαλακωμένο τυρί κρέμα με ζάχαρη άχνη και λίγη βανίλια.
-Αν δεν έχετε μείγμα πουτίγκας, μπορείτε να φτιάξετε σπιτική πουτίγκα ή κρέμα σοκολάτας.
-Αυτή η γρήγορη συνταγή μπορεί να προετοιμαστεί από το Βήμα 5 (τα τρία πρώτα στρώματα) έως και δύο ημέρες νωρίτερα, να σκεπαστεί και να αποθηκευτεί στο ψυγείο. Προσθέστε τις φράουλες και τη σαντιγί λίγο πριν το σερβίρετε. Μόλις προστεθούν οι στρώσεις φράουλας και σαντιγί, σερβίρετε μέσα σε 3 ώρες. Αργότερα και το πιάτο θα γίνει νερουλό.
Αυτό το παρακμιακό επιδόρπιο σερβίρεται καλύτερα με μια ποικιλία από ανθεκτικά μπισκότα που θα κρατήσουν μέχρι τη βουτιά. Πάρτε τα αγαπημένα σας
Συστατικά
2 1/4 φλιτζάνια πλήρες γάλα
1 συσκευασία με γεύση σοκολάτας στιγμιαίας πουτίγκας και μείγμα γέμισης πίτας (όπως Jell-O)
1 συσκευασία γέμιση cheesecake χωρίς ψήσιμο (όπως το Philadelphia) (4 φλιτζάνια)
2 φλιτζάνια μπράουνις ψιλοκομμένα ή θρυμματισμένα
2 1/2 φλιτζάνια ψιλοκομμένες φρέσκες φράουλες
2 φλιτζάνια σαντιγί
2 κουταλιές της σούπας εκχύλισμα βανίλιας
1/2 φλιτζάνι κεράσια μαρασκίνο με κοτσάνια
2 κουταλιές της σούπας ξυρισμένη μαύρη σοκολάτα (από καραμέλα σοκολάτας 70% κακάο)
τραγανά μπισκότα , για βούτηγμα
Χτυπάμε μαζί το γάλα και την πουτίγκα στιγμής σε ένα μεγάλο μπολ μέχρι να διαλυθούν, περίπου 2 λεπτά. Αφήνουμε στην άκρη μέχρι να πήξει, περίπου 5 λεπτά.
τα υλικά της πουτίγκας σοκολάτας ενώνονται σε ένα γυάλινο μπολ.
Απλώστε τη γέμιση cheesecake σε μια ομοιόμορφη στρώση στον πάτο ενός τετράγωνου γυάλινου πιάτου 8 ή 9 ιντσών.
Πασπαλίστε τα θρυμματισμένα brownies σε ομοιόμορφη στρώση από πάνω.
Απλώνουμε το παχύρρευστο μείγμα της πουτίγκας σε ομοιόμορφη στρώση πάνω από τα μπράουνις.
Τοποθετήστε τις ψιλοκομμένες φράουλες σε ομοιόμορφη στρώση πάνω από την πουτίγκα.
Χτυπήστε μαζί την κρέμα γάλακτος, τη ζάχαρη και τη βανίλια με ένα ηλεκτρικό μίξερ σε ένα μεγάλο μπολ μέχρι να σχηματιστούν μέτρια σφιχτές κορυφές, 2 με 3 λεπτά.
Ρίχνετε το μείγμα σαντιγί πάνω από τις φράουλες.
Αραδιάζουμε τα κεράσια πάνω από τη σαντιγί και τα πασπαλίζουμε με ξυρισμένη σοκολάτα.
Ετοιμο
0 Σχόλια