Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Οι νέες σειρές 2024-2025 ημερομηνίες πρεμιέρας tv

Οι νέες σειρές 2024-2025 ημερομηνίες πρεμιέρας tv
Οι νέες σειρές 2024-2025 και οι ημερομηνίες της πρεμιέρας

Οι νέες σειρές της τηλεοπτικής σεζόν ετοιμάζονται να κάνουν την πρεμιέρα τους και καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό. Πιο συγκεκριμένα, τα κανάλια θα ρίξουν σε δύο δόσεις τα νέα τους δυνατά χαρτιά στη μάχη της prime time.
Άγιος Έρωτας
Άγιος Έρωτας: Θα περάσει από πολλές δοκιμασίες σε προσωπικό επίπεδο
 Ένας ιερέας διψά για εκδίκηση
Η νέα δραματική σειρά εποχής «Άγιος έρωτας» έρχεται στο Alpha με μια ιστορία που θα μας καθηλώσει. 
Η σειρά, ουσιαστικά έρχεται να αντικαταστήσει τον Σασμό, θα είναι καθημερινή, και θα αποτελέσει το δυνατό χαρτί του ALPHA για την prime time ζώνη.
 Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου
Άγιος Έρωτας
Διάφανη αγάπη : Το πρώτο επεισόδιο της σειράς
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της Real Life και της Ναταλίας Ανδρικοπούλου, το ξεκίνημα της βραδινής ζώνης αναμένεται τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου, όποτε και θα παραταχθούν το ένα απέναντι στο άλλο, σύμφωνα με μία άτυπη συμφωνία των καναλιών, όλα τα projects μυθοπλασίας (και μη) που προορίζονται για το slot των 21:00.
Ο Τιμωρός
Ο Τιμωρός: Η σειρά είναι βασισμένη στο πολυδιαβασμένο βιβλίο του Αλέξανδρου Δουμά, ο “Κόμης Μόντε Κρίστο”. Ο κεντρικός ήρωας της ιστορίας, τον οποίο υποδύεται ο Δημήτρης Λάλος, βιώνει μία ανείπωτη προδοσία από το στενό του περιβάλλον και ζητάει εκδίκηση.
Μια προδοσία ενορχηστρωμένη από τον αδελφικό του φίλο, που ερμηνεύει ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος. Θύμα αυτής της πλεκτάνης, ο ήρωας βρίσκεται ένοχος για ένα έγκλημα που δεν έκανε, αλλά καλείται να πληρώσει ακριβά. Φυλακίζεται και χάνει τα πάντα: την οικογένειά του, τη γυναίκα που αγαπάει, τη ζωή του.
Λέγεται πως τα επεισόδια θα είναι 90 στο σύνολο κι ο αρχικός σχεδιασμός θέλει την σειρά να προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα στις 23.00 το βράδυ.
Ταμπού
Ταμπού: Ένα πτώμα ανασύρεται από τα παγωμένα νερά της λίμνης
Ταμπού: Οι οικογένεια Καρτάλη και μια παρέα Φοιτητών στο επίκεντρο
Ένας αγώνας δρόμου έχει ξεκινήσει για τα κανάλια, αφού πρέπει να προλάβουν τις πρεμιέρες της 23ης Σεπτεμβρίου , που αναμένεται να δούμε για τις σειρές ” Άγιος Έρωτας” στον ALPHA, ” Γη της ελιάς” στο MEGA, ” Grand Hotel” στον ANT1 και την “Φάρμα” στο STAR
Grand Hotel
Grand Hotel: Τα γυρίσματα ξεκίνησαν και ο Τάσος Νούσιας έριξε το Instagram με τα backstage
μία πολύ σημαντική εξέλιξη θα είναι η αρχή, ώστε να αρχίζει να ξετυλίγεται το κουβάρι μίας δολοφονίας και μίας εξαφάνισης.
Ο Γιατρός
Ο Γιατρός: Θα καταστραφεί και θα ξεκινήσει ξανά από το μηδέν
Επίσης, στην άτυπη συμφωνία μετέχουν και φέτος το Mega, ο ΑΝΤ1, ο Alpha και το Star, ενώ απέχει από τις σχετικές συνεννοήσεις ο ΣΚΑΪ. Η δεύτερη φουρνιά των σειρών που αποτελούν “δυνατά χαρτιά” για τα κανάλια αναμένεται να κάνουν την πρεμιέρα τους την Δευτέρα 7 Οκτωβρίου.
Η Γη της Ελιάς
Η Γη της Ελιάς: Οι 3 γυναίκες που θα φέρουν τα πάνω κάτω στην Αρεόπολη
Η Μάγισσα
Μάγισσας – Φλεγόμενη καρδιά:  με τη Μαρία Κίτσου έρχεται στον ΑΝΤ1 τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου.
Πρόκειται το prequel της ιστορίας που μάγεψε πέρυσι τους τηλεθεατές. Η “Φλεγόμενη καρδιά” θα μας μεταφέρει στο μακρινό 1710, στην Ενετοκρατούμενη Μάνη. Εκεί, όπου οι δύο δυνάμεις, το καλό με το κακό, δημιουργήθηκαν και συγκρούστηκαν για πρώτη φορά. Μια σύγκρουση που άφησε ανεξίτηλα σημάδια στις γενιές που ακολούθησαν.
Η Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα
Η Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα: Πέγκυ Ζήνα, Κατερίνα Λιόλιου και Ζόζεφιν εισβάλουν στη σειρά
Για τον λόγο αυτό, προκειμένου να μην οδηγηθούν σε καθυστερήσεις οι τηλεοπτικοί σταθμοί αποφάσισαν να δώσουν μεγαλύτερο περιθώριο για τις σειρές του δεύτερου slot της prime time.
Έχω Παιδιά
Έχω Παιδιά: πρωταγωνίστρια η Ευγενία Σαμαρά
 Πώς είναι να μεγαλώνεις παιδιά στην Αθήνα του 2024; Υπάρχει εγχειρίδιο καλού γονιού; Η Σάρα και ο Μιχάλης «Έχουν παιδιά» και πλέον η ζωή τους ως ζευγάρι βρίσκεται   σε… άλλη διάσταση. Η καθημερινότητα τους προσγειώνεται από το ροζ συννεφάκι σε μια ξεκαρδιστική «συνωμοσία», όπου η καθημερινή ρουτίνα γίνεται περιπέτεια. Το περιβάλλον του ζευγαριού προσαρμόζεται στις νέες συνθήκες και όλα μαζί φτιάχνουν τη ζωή «με παιδιά». Μια ζωή γεμάτη απρόοπτα, εκρηκτικές καταστάσεις και πολύ γέλιο. Η κωμωδία θα καταρρίψει τους μύθους του υποδειγματικού γονέα, ιδανικού συζύγου, επιτυχημένης καριέρας και τέλειας οικογένειας.
Ένα δυνατό καστ ταλαντούχων και αγαπημένων ηθοποιών ενσαρκώνει χαρακτήρες που κυκλοφορούν ανάμεσά μας και αντιμετωπίζουν με χιούμορ συναρπαστικές καθημερινές περιπέτειες. Το σενάριο της σειράς υπογράφει ο Λάμπρος Φισφής και τη σκηνοθεσία ο Διονύσης Φερεντίνος.

Έτσι, ο δεύτερος κύκλος της “Μάγισσας – Φλεγόμενη καρδιά” έρχεται στον ΑΝΤ1 τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου, ενώ την ίδια εβδομάδα θα ξεκινήσουν στον Alpha “Ο τιμωρός“, η “Διάφανη αγάπη“, “Ο γιατρός” και η κωμωδία “Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα”.

Το Mega από τις 7 Οκτωβρίου θα προσθέσει τα νέα του “όπλα” στη βραδινή μάχη, με το “Ταμπού” των Ανδρέα Γεωργίου-Βάνας Δημητρίου, την κωμική σειρά “Έχω παιδιά” και το “Maestro“.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια