Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

More Herbs, Less Salt Day - Ημέρα Περισσότερα βότανα, λιγότερο αλάτι

More Herbs, Less Salt Day - Ημέρα Περισσότερα βότανα, λιγότερο αλάτι

Η κατανάλωση μιας υγιεινής, ισορροπημένης διατροφής είναι συχνά πιο εύκολο να ειπωθεί παρά να γίνει – χρειάζεται σκέψη, χρόνος και προσπάθεια για την προετοιμασία φρέσκων και θρεπτικών τροφίμων, όταν οι λιγότερο υγιεινές επιλογές είναι συχνά πολύ πιο εύκολες και πιο βολικές!


Αλλά η υγιεινή διατροφή δεν χρειάζεται να είναι βαρετή! Η εξοικείωση με το μαγείρεμα με λιγότερο αλάτι κάνει καλό στον οργανισμό – και οι γευστικοί κάλυκες ίσως να μην συνειδητοποιούν τι τους έλειπε.

Ήρθε η ώρα να απολαύσετε περισσότερα βότανα, λιγότερο αλάτι!

Αυτή η μέρα ήρθε σε μια προσπάθεια να μειωθεί η ποσότητα νατρίου στη διατροφή του μέσου ανθρώπου. Εκτός από την απλή ανατίναξη του αλατιού στα γεύματα, το νάτριο είναι επίσης ένα συχνά χρησιμοποιούμενο συστατικό σε πολλά προπαρασκευασμένα φαγητά. Αυτό σημαίνει ότι πολλοί άνθρωποι λαμβάνουν περισσότερο νάτριο στη διατροφή τους από ό,τι φαντάζονται.

Περισσότερα βότανα, λιγότερο αλάτι Η ημέρα είναι η τέλεια μέρα για να αρχίσετε να δίνετε μεγαλύτερη προσοχή στην πρόσληψη αλατιού, ενώ παράλληλα να είστε δημιουργικοί με άλλους τρόπους να αρωματίζετε τα τρόφιμα.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια