Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Crackers Over The Keyboard Day - Κρακεράκια πάνω στο πληκτρολόγιο

Crackers Over The Keyboard Day - Κρακεράκια πάνω στο πληκτρολόγιο

Μια μέρα που συνδυάζει τη διασκέδαση με μια νότα εξέγερσης ενάντια στην καθημερινή ρουτίνα εργασίας.

Αυτές οι μοναδικές διακοπές ήταν το πνευματικό τέκνο των Thomas και Ruth Roy, δημιουργών στο Wellcat Holidays, οι οποίοι είναι γνωστοί για το ότι ζωντανεύουν ασυνήθιστες και παιχνιδιάρικες εκδηλώσεις. Στόχος τους ήταν να εμπλουτίσουν τη μονότονη εργάσιμη ημέρα ενθαρρύνοντας μια μικρή αναρχία κατά τη διάρκεια του σνακ.

Η μέρα δημιουργήθηκε για να αμφισβητήσει τον κανόνα να διατηρούμε τους χώρους εργασίας μας παρθένους και χωρίς ψίχουλα. Προσκαλώντας τους ανθρώπους να φάνε κράκερ απευθείας πάνω από τα πληκτρολόγιά τους, συμβολίζει ένα διάλειμμα από τους αυστηρούς κανόνες της εθιμοτυπίας γραφείου.

Είναι μια πρόσκληση για να απολαύσετε τις απλές απολαύσεις, όπως το τσιμπολόγημα, χωρίς να ανησυχείτε για τις μικρές ταραχές που κάνουμε στη διαδρομή.

Αυτή η πράξη τσιμπολογήματος είχε σκοπό να δώσει λίγη ιδιοτροπία και ελευθερία στη ζωή του γραφείου. Δείχνει επίσης ότι είναι εντάξει να λυγίζεις τους κανόνες που και που για χάρη της απόλαυσης.

Από την έναρξή του, το Crackers Over The Keyboard Day ήταν μια ανάλαφρη υπενθύμιση να μην παίρνουμε τον εαυτό μας πολύ στα σοβαρά.

Γιορτάζεται στις 28 Αυγούστου, ενθαρρύνει τους εργαζόμενους σε όλο τον κόσμο να κάνουν παύση, να πάρουν ένα πακέτο κροτίδες και να πασπαλίσουν με λίγη διασκέδαση (και ψίχουλα) στη μέρα τους.

Η ημέρα δεν γιορτάζει μόνο τη χαρά του σνακ, αλλά μας ωθεί να θυμόμαστε ότι ένα καθαρό πληκτρολόγιο μπορεί πάντα να περιμένει μέχρι να περάσουμε μια στιγμή ξέγνοιαστης απόλαυσης.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια