Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ στον ΥΔΡΟΧΟΟ

FULL MOON in AQUARIUS

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ & το 5ο Σάλπισμα: Οι Ακρίδες της Αποκάλυψης και το σκοτείνιασμα της ψυχής των ανθρώπων.

Το καλοκαίρι δεν είναι ήσυχο, καθώς θα φέρει αναστατώσεις , ο νέος κύκλος σελήνης κορυφώνεται, με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Αυγούστου, στις 27 μοίρες Υδροχόου, στον 12 οίκο, 9:40μμ.

Είναι αντίθετη προς τον Ερμή, τετραγωνίζει τον Ουρανό και την Πάλλας-Αθήνα, αντίθετη προς την Vesta, ένα κουινκαξ προς το Part of fortune.

Θα υπάρξουν οικονομικές απώλειες, ένα κλήμα ανασφάλειας και δύσκολες καταστάσεις είναι πολύ πιθανό να προκύψουν, καθώς η πανσέληνος κυβερνά τον 2 και 5 οίκο.

Ο Κρόνος, σχηματίζει μια πολύ στενή αντίθεση προς την Αφροδίτη (17-18 Ιχθύων-Παρθένου), στα πρώτα 0,32 λ, ενώ βλέπουμε ταυτόχρονα το περιβόητο πολύ στενό τετράγωνο Δια/Κρόνου, Άρη /Κρονου. 
ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ στον ΥΔΡΟΧΟΟ
ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ στον ΥΔΡΟΧΟΟ
Στις 20 Αυγούστου κορυφώνεται το πρώτο παγκόσμιο τετράγωνο Δια/Κρόνου, στα μεταβλητά ζώδια, με ανάδρομο Κρόνο στις 17 μοίρες Ιχθύων, όπου τα προβλήματα που θα προκύψουν απαιτούν πολύ σοβαρή αντιμετώπιση. Ο Ουρανός στο σημείο του Αλγκόλ, θα συνεχίσει να προκαλεί απώλειες ανατροπές και κραχ στα χρηματιστήρια.

Η πανσέληνος και όχι μόνο, μας προετοιμάζει για πιο δύσκολες στιγμές που θα ζήσουμε.
Μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να θυσιάσετε κάτι παλιό για να βρείτε την τρέχουσα χρησιμότητά του.

Το παλιό καταστρέφεται για μια τελείως σύγχρονη, διαφορετική εποχή όπου θα υπάρξει πρόοδος.

Προς το παρόν οι εξελίξεις θα τρέχουν με μεγάλη ταχύτητα.
Το 2024, όπως ανέφερα και στα άρθρα μου αλλά και τώρα η πανσέληνος, αναφέρεται στην αποσταθεροποίηση που προκαλεί η είσοδος όχι μόνο ενός κομήτη, στο ηλιακό σύστημα αλλά και ενός διαφορετικού αντικειμένου!!!.

Θα δούμε να συμβαίνουν ανεξήγητα φαινόμενα στο καθιερωμένο μοντέλο του σύμπαντος, λύτες, θα εστιάζουν σε ανώμαλα κομμάτια του πάζλ

Κάποιοι άνθρωποι, θα ενσαρκώνουν την εκκεντρική, διασπαστική ενέργεια του κομήτη, θα αλλάζουν την κατανόηση την πραγματικότητα.

Κατά τα άλλα η πανσέληνος εφιστά την προσοχή μας στην Επίλυση πολυσύνθετων προβλημάτων;
Συνιστά ταπεινότητά, και συμβουλές από ειδικούς.

Όλα είναι μπερδεμένα και η γνώση ανεπαρκής. Απαιτούνται συλλογικές προσπάθειες σε διαφορετικούς τομείς.

Η ομαλότητα θα είναι δύσκολη. Αν δεν φροντίσουμε ειλικρινά τα ουσιαστικά προβλήματα, η επιδείνωση θα είναι μη ανατρεπτική.

Προτείνεται μια πολύ διαφορετική νέα προσέγγιση, έναντι του αυθάδους χλευασμού των ανθρώπων (καθώς διασκεδάζουν με γελοιότητες των πολιτικών). Τα  προβλήματα αφορούν πολλούς αλληλένδετους παράγοντες που μπορούν να επιλυθούν μόνο μέσω ενεργητικού πειραματισμού, αλλά όχι σκόπιμου πειραματισμού.

Πείνα, το χρήμα παγώνει, σοβαροί περιορισμοί στο χρήμα.

*Ποσειδώνας = Ουρανός/Πλούτωνας -0 38′ A d*
Ριζοσπαστικός και επαναστατικός ιδεαλισμός. Ο κόσμος αυτός, νιώθει αναστατωμένος και υποχρεωμένος εμπλεκόμενος σε δήθεν προοδευτικές κοινωνικές μεταρρυθμίσεις.

Όμως ο Υδροχόος προϋποθέτει ότι αυτές οι βαθιές αιτίες είναι ανθρωπιστικές και ιδεαλιστικές. Έχουμε παγιδευτεί με πάθος σε συλλογικά θέματα. Υπάρχει Φανατισμός. Πρέπει να γίνουν Έργα και προσπάθειες μεγάλης κλίμακας. Ένα όραμα είναι απαραίτητο. Τα Πνευματικά ενδιαφέροντα και μεταφυσικές κλίσεις προωθούνται και ευνοούνται. Θα είναι δύσκολη η καταπολέμηση των υπονομευτικών ενεργειών. Υπάρχουν αρκετά Μπερδεμένες αντιλήψεις και προθέσεις. Διασκορπισμός πόρων άσκοπα. Έχουν συσσωρευτεί αρκετά αρνητικά υπόγεια ρεύματα. Η διαφθορά και το έγκλημα συνεχίζει να βγαίνει στην επιφάνεια.

Η σύνοδος Kronos/Hades, έχει σκοπό, να συνεχίσει να αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο του πολιτικού συστήματος, την ιδιαιτέρως ασεβής συμπεριφορά, προκαλώντας αναταραχή. Αποκαλύπτοντας τολμηρά εσωτερικές του σκέψεις και συναισθήματά χτυπώντας τις χορδές μας. Όσο και περιοριστικά θα είναι τα πράγματα, δεν θα μπορούν να ελεγχθούν, καθώς θα προκληθεί εξέγερση ενάντια στους κατασταλτικούς κανόνες, που θα είναι εναντίον της προσπάθειας διατήρησης του status quo, με νύχια και με δόντια, που προσπαθεί να διατηρήσει.

Λιθοβολισμός και εξέγερση.
Η ανθρώπινη ιστορία είναι γεμάτη τρύπες. Υπάρχει έντονα το συναίσθημα εγκλωβισμού και τα όρια έχουν υπερβεί. Υπάρχει εξαπάτηση και συμφέρον. Η φτωχοποίηση των λαών συνεχίζεται. Οι παραιτήσεις στο πολιτικό σύστημα συνεχίζονται, προκαλείται μεγάλη αστάθεια πολιτική και οικονομική.
Αποσχιστικές τάσεις. Μιζέρια και ασθένεια.

Έκτακτη στέρηση – Απώλειες που σχετίζονται με την αυτοδυναμία – Μεγάλη λύπη – Επίσημες ελλείψεις – Κακή κυβέρνηση – Έλλειψη αυτοκυριαρχίας, σημασίας ή αξιοπρέπειας

Σημαντικά γεγονότα – Μεγάλες εκπλήξεις – Η τεχνολογία στην κορυφή

Οικονομικά προβλήματα – Λιγοστά χρήματα 

Δεσμευμένα περιουσιακά στοιχεία – Χρηματοοικονομικές μετοχές

Αδιέξοδα ή σημεία συμφόρησης – Υπερβολικές ή συντριπτικές περιστάσεις στον κόσμο – Τελικές καταλήξεις

Τεχνολογία — Απροσδόκητα προβλήματα – Προβληματικά γεγονότα – Καταστάσεις που σχετίζονται με συγκρούσεις 

Αποξένωση – Διαταραγμένη αρμονία – Πόνοι στην καρδιά

Απώλειες επιχειρήσεων 

Συνεχής εξαπάτηση στις επικοινωνίες – περιορισμός στην κινητικότητα – Ψυχική ασθένεια

Μειώσεις ή περιορισμοί σχετικά με το κύρος – Θάνατοι που σχετίζονται με σημαντικές προσωπικότητες – Πτώσεις από ψηλά η’ δολοφονίες 

Εξαιρετική ψυχρότητα ή παγωνιά

Λειτουργία – Ηλεκτρική ενέργεια  — Βιαστική απόφαση – αναστάτωση – Βλάβες, ζημιές ή τραυματισμοί – Ατυχήματα 

Κρίσεις που σχετίζονται με γεγονότα ή αλήθεια – Διαταραχές που σχετίζονται με την εκπαίδευση

Ξαφνικές ανατροπές
https://eastroephimerides.wpcomstaging.com/

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια