Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τα 3 τετράγωνα Δία-Κρόνου 2024-2025 Jupiter-Saturn squares

Τα 3 τετράγωνα Δία/Κρόνου 2024-2025 Jupiter/Saturn squares

Σύμφωνα με την αστρολογική ανάλυση, που προκύπτει από την εκπληκτική ανάκαμψη των μετοχών το 2023, το ηλιακό έτος 2024 θα δει τις τιμές των περιουσιακών στοιχείων να μειώνονται λόγω της άφιξης μιας σειράς τετραγώνων Δία-Κρόνου από το δεύτερο εξάμηνο του έτους έως το πρώτο εξάμηνο του 2025.

Η άποψή μου είναι ότι θα υπάρχουν φούσκες στις τιμές των ακινήτων, των ομολόγων και των μετοχών.

Τα τρία (3) παγκόσμια τετράγωνα Δία-Κρόνου ξεκινούν τον Αύγουστο του 2024 έως τον Ιούνιο-Ιούλιο του 2025.
Ωστόσο, μια βασική πρόκληση που αντιμετωπίζει η παγκόσμια οικονομία το 2024 θα είναι ο πληθωρισμός, πέρα από το όριο που είχε καθοριστεί. Η αστρολογική ανάλυση δείχνει ότι το 2024 ο ρυθμός πληθωρισμού θα κυμαίνεται μεταξύ χωρών και περιοχών, ανάλογα με τις οικονομικές συνθήκες, γεωφυσικές καταστροφές, πολίτικά και οικονομικά σκάνδαλα, υπερβολικά έξοδα για εξοπλισμό και παγκόσμιες πολιτικές εξελίξεις και γεγονότα. Σύμφωνα με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ), ο παγκόσμιος ρυθμός πληθωρισμού προβλέπεται να είναι 5,8% το 2024, ενώ ο πυρήνας του πληθωρισμού δεν αναμένεται να επιστρέψει σε επίπεδα-στόχους περίπου 2% έως το 2025.
*ΔΝΤ: Σφίξτε το ζωνάρι, κίνδυνος κρίσης χρέους διεθνώς

Γνωρίζοντας όλα αυτά πηγαίνοντας στο 2024, η εκτίμησή μου ότι το 2024 θα είναι ένα ευμετάβλητο έτος – με προμηνύματα από την άνοιξη και στη συνέχεια οριστική ύφεση μέχρι το δεύτερο εξάμηνο του 2024 στο 2025 – κατά τη διάρκεια και των τριών (3) τετραγώνων Δία-Κρόνου. Ουσιαστικά, αυτό που βοηθά την οικονομία μέχρι στιγμής, είναι το εξάγωνο Δία/Κρόνου.
 1. 1ο παγκόσμιο τετράγωνο Δία-Κρόνου – 19 Αυγούστου 2024
 2. 2ο παγκόσμιο τετράγωνο Δία-Κρόνου – 24 Δεκεμβρίου 2024
 3. 3ο παγκόσμιο τετράγωνο Δία-Κρόνου – 15 Ιουνίου 2025
Αυτά τα τετράγωνα θα επηρεάσουν τα οικονομικά θέματα, καθώς τόσο ο Δίας όσο και ο Κρόνος θεωρούνται οι κύριοι «επιχειρηματικοί και οικονομικοί » πλανήτες. Τα δυο πρώτα τετράγωνα θα πραγματοποιηθούν σε μεταβλητά ζώδια, δευτέρου δεκανου, μεταξύ Διδύμων/Ιχθύων, από 14-17 μοίρες, πειρατείες, κλοπές, φόνοι, κλοπές στο διαδίκτυο, κυβερνοεπιθεσεις, ο θάνατος εξαιρετικών ανδρών, η καταστροφή ψαριών, τα παλιρροϊκά κύματα και οι πλημμύρες. Και οι δυο δεκανοι κυβερνούνται από τον Αρη και τον Δια.
Το τρίτο τετράγωνο, θα πραγματοποιηθεί στον πρώτο δεκανο παρορμητικών, στις πρώτες μοίρες Καρκίνου/Κριού. Μετακινήσεις στρατών, ξηρασίες, πολιτικές αναταράξεις, πόλεμοι, καιρικές συνθήκες, διάσπαση και φυλετικοί διαχωρισμοί, παραμέληση και περιφρόνηση για τους νόμους του θεού, τρομοκρατικά χτυπήματά και επιθέσεις, βιασμοί καθώς κυβερνιούνται από τον Αρη και την Αφροδίτη. Ενδεχομένως, τα οικονομικά και οι υποθέσεις μας, να επηρεαστούν και σε ατομικά ωροσκόπια που έχουν πλανήτες η’ σημεία σε αυτές τις μοίρες και δεκανους, ζώδια.

Τα παγκόσμια τετράγωνα Δία-Κρόνου δείχνουν ότι ίσως θα υπάρξει επέκταση, ανάπτυξη και μεταβλητότητα στις χρηματοπιστωτικές αγορές, και έτσι θα πρέπει να δοθεί προσοχή στις επιχειρηματικές δραστηριότητες, ώστε να αποφευχθεί το χρέος, και η απώλεια καθώς οι οικονομίες θα τείνουν να επιβραδύνονται.
Κάτω από την επιρροή των παγκόσμιων τετραγώνων Δία-Κρόνου, η ανεργία θα τείνει να αυξάνεται, καθώς η ατμόσφαιρα θα είναι μεταξύ αισιοδοξίας και απαισιοδοξίας στις επιχειρήσεις. Από τον Αύγουστο του 2024 έως τον Ιούνιο-Ιούλιο του 2025, θα αντιμετωπίσουμε συγκρούσεις και ηθική κρίση και διλήμματα.
Ταυτόχρονα, το τετράγωνο Δια/Χείρωνα είναι ιδιαίτερα επίπονο  στις 24 Οκτωβρίου 2024,21 Δεκεμβρίου 2025 και 2 Ιουλίου 2026 προς τις κυβερνήσεις, μπορεί να σηματοδοτεί ασθένειες, τραγωδίες και κρίσεις πίστης, υπερβολές και φανατισμό.
Γενικά, είναι μια εποχή όπου θα υπάρξουν επιχειρηματικές, οικιακές και επαγγελματικές δυσκολίες που θα απαιτήσουν προετοιμασία. Οι άνθρωποι θα παραμελήσουν σημαντικές ευθύνες λόγω των εμποδίων και δυσκολίων, που θα αντιμετωπίζουν, ενώ η υποστήριξη κυβερνήσεις και θέσεις εξουσίας, συμπεριλαμβανομένων των θεσμών, είναι απαραίτητη.
Αυτός είναι ένας λόγος για τον οποίο οι μήνες από τον Δεκέμβριο του 2023 έως τον Ιούνιο του 2024 είναι ζωτικής σημασίας για να βεβαιωθείτε ότι είστε αρκετά προετοιμασμένοι για το δεύτερο εξάμηνο του 2024 και όλο το 2025, το οποίο είναι ένα άλλο σημαντικό ηλιακό έτος. Η κύρια πλανητική διέλευση εκείνο το χρονικό διάστημα θα είναι ένας ανάδρομος Άρης στον Λέοντα (6 Δεκεμβρίου 2024), στη συνέχεια πίσω στον Καρκίνο (6 Ιανουαρίου 2025). Οι εκλείψεις και οι πλανητικές διελεύσεις 2024 – αποκαλύπτουν έναν κόσμο που υφίσταται μια σταδιακή, αλλά έντονα ελεγχόμενη αλλαγή. Τα έθνη και οι πληθυσμοί τους είτε θα εξελιχθούν είτε θα αποκεντρωθούν.

Ο Κρόνος και ο Δίας είναι οι γίγαντες του ηλιακού συστήματος, ο καθένας με τα δικά του συστήματα φεγγαριών. Αυτός ο κύκλος αντικατοπτρίζεται από τεράστιες δομικές αναπροσαρμογές στην κοινωνία, εγκαινιάζοντας νέες περιόδους ελπίδας και ανάπτυξης. Κάθε πέμπτος Αμερικανός πρόεδρος εκλέγεται κάτω από αυτή την επιρροή.

Το ηλιακό έτος 2023 είχε άγριες ανατροπές στις αγορές.
Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι δύο επιχειρηματικοί πλανήτες, ο Δίας και ο Κρόνος, κάτω από την σχεδόν θετική και βοηθητική επιρροή από τον Ιανουάριο έως τον Μάρτιο του 2024 που θα βοήθησε αρκετά τους επενδυτές και τους εμπόρους, ενώ οι χρηματοπιστωτικές αγορές θα καταλάβουν πόσο δύσκολα θα είναι τα πράγματα με τις μετοχές το 2024. Ωστόσο, οι δυσμενείς διελεύσεις της άνοιξης του 2024 θα δώσουν τη θέση τους στο πρώτο από τα τρία τετράγωνα Δία-Κρόνου που θα δοκιμάσουν τις μετοχές ειδικότερα και τις χρηματοπιστωτικές αγορές. Ακόμη και με το εξάγωνο Δια/Κρονου, στις αρχές του 2024, είναι εύκολο να δούμε πώς στο παρόν, την γενική επανευθυγράμμιση του παγκόσμιου εμπορίου μεταξύ των ΗΠΑ και της Κίνας θα έχουν σημαντικό αντίκτυπο στον κόσμο. Οι αλυσίδες εφοδιασμού θα αναδιαμορφωθούν, οι σχέσεις μεταξύ των εταιρειών θα πρέπει να προσαρμοστούν και αναμφίβολα θα προκύψουν νέοι ανταγωνισμοί.

Η βασική ιδέα αυτού του πλανητικού κύκλου όψεων είναι η έναρξη και η οικοδόμηση σε νέες ιδέες και έννοιες για το μέλλον. Καθώς αυτή η επιρροή μπορεί να διαρκέσει έως και ένα χρόνο, όλοι όσοι γεννήθηκαν αυτήν την περίοδο θα παίξουν ρόλο στην υλοποίηση ενός μελλοντικού οράματος δομικής ανάπτυξης στην κοινωνία και ορισμένα άτομα θα εξατομικεύσουν την επιρροή για να γίνουν πυλώνες αυτής της νέας κοινωνίας.

Ιδέες για τις τράπεζες και τα χρηματοοικονομικά, την οικοδόμηση και την κατασκευή, τη διδασκαλία και την εκπαίδευση, την εξωτερική και εσωτερική πολιτική, το κράτος δικαίου κ.λπ., όλα θα διατυπωθούν, θα αναπτυχθούν, θα αντιμετωπίσουν προβλήματα ή θα αποδώσουν καρπούς. Καθώς ο Δίας αντιπροσωπεύει ένα νέο όραμα για το μέλλον, καθώς και τη δικαιοσύνη και τον νόμο, ενώ ο Κρόνος αντιπροσωπεύει την εκτελεστική εξουσία, την παράδοση και τη δομή της κοινωνίας, η αλληλεπίδραση αυτών των πλανητών φέρνει αναταραχή και αναπροσαρμογή, σε κάθε επίπεδο, καθώς το παρελθόν συγκρούεται με μέλλον.

Σε κάθε περίπτωση ,μπορεί να βρεθεί μια ευκαιρία και θα πρέπει να την αξιοποιήσουμε, αν είναι οικονομική η’ κάτι άλλο που θα μπορούσε να μας βοηθήσει, να δείξουμε ευελιξία και να στοχαστούμε στον προβληματισμό. Το σμαράγδι, είναι ο πιο κατάλληλος κρύσταλλος. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι, να δείξουμε ικανότητα και εφευρετικότητα για να ξεπερασουμε τυχόν δυσκολίες και προκλήσεις. Ο Δίας είναι η επέκταση αλλα ο Κρονος είναι ο περιορισμός. Συνήθως, προχωράμε σταθερά προς τα εμπρός παρά τις μεγάλες αντιξοότητες. Η κακή κρίση και ο κακός συγχρονισμός, είναι ένα θέμα – οι μακροπρόθεσμοι στόχοι στερούνται σωστού σχεδιασμού, προκαλώντας δυσκολίες στις επιχειρηματικές και οικονομικές υποθέσεις. Η καριέρα μας μπορεί επίσης να υποφέρει από ατυχία ή έλλειψη ευκαιριών. Εάν ο Κρόνος, δεν επιτρέπει την πρωτοβουλία και την αυτοπεποίθηση για  εκμετάλλευση τυχόν ευκαιριών. Ξεκινάμε δραστηριότητες ή αναλαμβάνουμε ευθύνες χωρίς αρκετή προετοιμασία και στη συνέχεια αποτυγχάνουμε ή αποφεύγουμε τις ευθύνες.

Η πειθαρχία δύσκολη και χρειάζεται υπομονή, αλλά δεν μπορείτε να κάνετε πολλά επειδή δεν μπορείτε να κερδίσετε τη συνεργασία των άλλων, κυριως σε επικοινωνιακό επίπεδο, διότι, ο Δίας στους Διδύμους, είναι σε αδυναμία, που κυβερνάται από τον Ερμή (εμπόριο, επικοινωνία, συμφωνίες, επικοινωνία). Μην συγκρίνετε τον εαυτό σας με τους άλλους, η’ ότι υστερείστε ικανοτήτων. Πρέπει να αναγνωρίσετε την αξία σας και να χρησιμοποιήσετε τα ταλέντα σας, αλλιώς οι ευκαιρίες χάνονται. Η ελευθερία δράσης συχνά περιορίζεται από οικογενειακή ή επαγγελματική καταπίεση και ευθύνες που έχουμε αναλάβει.

Οι θρησκευτικές, φιλοσοφικές και εκπαιδευτικές αξίες μπορεί να είναι άκαμπτες και οι θρησκευτικές πεποιθήσεις τείνουν να είναι ακραίες, προκαλώντας εξτρεμισμό. Πρέπει να υπάρξει ισσοροπια μεταξύ ευθύνης και περιορισμού. Η εξισορρόπηση αυτών των ενεργειών μπορεί να είναι δύσκολη. Φιλοδοξούμε να πετύχουμε μεγάλα πράγματα, αλλα θα πρέπει να διατηρούμε παράλληλα σταθερότητα και τάξη στη ζωή σας. Στις μέρες μας, οι αλλαγές που προκύπτουν ή περιοριστικές περιστάσεις, θα είναι μια πρόκληση την ανάπτυξη και την επέκτασή.

Οι δομές ή οι μακροχρόνιες πεποιθήσεις καταρρεύσουν, προκαλώντας αβεβαιότητα για το μέλλον. Το δυνατό χέρι του Κρόνου μας ενθαρρύνει να επαναξιολογήσετε τομείς της ζωής σας που έχουν γίνει δυσκίνητοι ή εκτός ελέγχου.

Το πρώτο και το δεύτερο τετράγωνο του Δεκεμβρίου, τόσο το 2024 και 2025 θα είναι αναθεωρητικής φύσεως. Σε όλα αυτά, τα τετράγωνα θα παίξουν ρολο η απαίτηση επαναφοράς της ισορροπίας, και επαναφορά της Θείας Τάξης. Η Astraea ενώνει τα πράγματα και επίσης τα διαλύει, αποσυναρμολογεί και συνδέει. Δίνει διανοητική οξυδέρκεια και πρακτικές δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων, στο δεύτερο τετράγωνο θα δούμε τον Ερμή, στο τρίτο ο Ποσειδώνας, θα είναι στην εξίσωση των τετραγώνων. Οσο αφορά τα τετράγωνα με τον Χείρωνα, στην εξίσωση, θα παίξει ρολο ο Ζευς, και η Σελήνη.

*Αναθεώρηση με την «σκοτεινή τεχνολογία»* που σχετίζεται με την χρήση γι αυτούς που έχουν σκοτεινά κίνητρα – Μελλοντική οικονομική αβεβαιότητα ή αστάθεια – Ξαφνικές ή απροσδόκητες οικονομικές απώλειες – Οικονομικά διλήμματα – Διαταραχές ή ανατροπές που σχετίζονται με νομικές καταστάσεις κυρίως στους πολιτικούς κύκλους.
https://astroephimerides.com/

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια