Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Peanut Butter and Chocolate Day - Ημέρα φυστικοβούτυρου και σοκολάτας

Peanut Butter and Chocolate Day - Ημέρα φυστικοβούτυρου και σοκολάτας

Η Ημέρα Φυστικοβούτυρο και Σοκολάτας είναι μια παιχνιδιάρικη ιστορία γεύσης που πραγματοποιείται στις 23 Ιουλίου κάθε χρόνο.

Αυτή η μέρα φρυγανίζει ένα από τα πιο γλυκά ζευγάρια που είναι γνωστά στους γευστικούς κάλυκες: φυστικοβούτυρο και σοκολάτα. Αυτές οι δύο γεύσεις, και οι δύο υπέροχες από μόνες τους, φτάνουν σε ένα εντελώς νέο επίπεδο νοστιμιάς όταν συνδυάζονται.

Η προέλευση της Ημέρας Φυστικοβούτυρου και Σοκολάτας είναι λίγο θολή, αλλά πιστεύεται ότι η συγχώνευση αυτών των συστατικών ανέβηκε για πρώτη φορά στη σκηνή με τη δημιουργία των φλυτζανιών φυστικοβούτυρου της Reese.

Αυτός ο απολαυστικός συνδυασμός κερδίζει τις καρδιές από τότε, αποδεικνύοντας ότι μερικά πράγματα είναι απλά καλύτερα μαζί. Είτε ήταν τυχαία είτε μια μαγειρική ιδιοφυΐα, αυτός ο συνδυασμός έχει σηματοδοτήσει μια ξεχωριστή μέρα για όσους λατρεύουν τα γλυκά.

Ιστορικά, το φυστικοβούτυρο και η σοκολάτα είχαν στιγμές πριν ενώσουν τις δυνάμεις τους. Το ταξίδι του φυστικοβούτυρου ξεκίνησε με τους Αζτέκους, οι οποίοι το χρησιμοποιούσαν για ιατρικούς σκοπούς, ενώ η σοκολάτα τιμούνταν από τους βασιλείς και προσφερόταν στους θεούς.

Γρήγορη προώθηση σε πιο πρόσφατους χρόνους. η πρώτη μοντέρνα μπάρα σοκολάτας δημιουργήθηκε το 1847 και το φυστικοβούτυρο, όπως το ξέρουμε, εφευρέθηκε τη δεκαετία του 1890. Μόλις το 1928 το Peanut Butter Cups της Reese εδραίωσε τον συνδυασμό φυστικοβούτυρου και σοκολάτας στο Hall of Fame των νόστιμων λιχουδιών​.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια