Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Paris 2024 Olympic Games

Paris 2024 Olympic Games
 26 July 2024 – 11 August 2024
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 στο Παρίσι 26 Ιουλίου 2024 – 11 Αυγούστου 2024

Οι φετινοί Ολυμπιακοί αγώνες θα χωριστούν σε 35 χώρους διασκορπισμένους σε όλο το Παρίσι, τη Μασσαλία, τις Βερσαλλίες, το παριζιάνικο προάστιο Colombes και —για σέρφινγκ— στο Teahupo’o της Ταϊτής.

Για πρώτη φορά στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων, η τελετή έναρξης θα γίνει έξω από γήπεδο. Για την ακρίβεια, κατά μήκος του ποταμού Σηκουάνα, με σκάφη που εκπροσωπούν κάθε εθνική αποστολή αθλητών. Επίσης, δεν θα απαιτείται εισιτήριο για τους περισσότερους θεατές της τελετής, παρέχοντας μια μοναδική ευκαιρία να αναθερμανθεί ενθουσιασμός γύρω από τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Υπάρχουν 32 αθλήματα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024, όπως τένις, βόλεϊ, ποδόσφαιρο και διάφορα είδη πάλης, υγρού στίβου, ενόργανης και ποδηλασίας.

Ως συνήθως, το NBC είναι ο επίσημος συνεργάτης μετάδοσης των Ολυμπιακών Αγώνων στις Ηνωμένες Πολιτείες, με εκδηλώσεις να μεταδίδονται επίσης στο Δίκτυο των ΗΠΑ, στο GOLF Channel, στο CNBC και στο E!.Ενώ θα γίνεται ζωντανή κάλυψη, με στιγμιότυπα και σχόλια μέσω του Peacock, του NBCOlympics.com, του NBC.com, της εφαρμογής NBC Olympics, της εφαρμογής NBC Sports και της εφαρμογής του NBC. 

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια