Παγωμένα βραχάκια γιαουρτιού με τραγανές μπουκιές βρώμης και σοκολάτα
Υλικά για τα παγωμένα βραχάκια
400 γρ. Γιαούρτι στραγγιστό πλήρες
2 κ.σ. Μέλι
150 γρ. Φράουλες κομμένες στα τέσσερα
100 γρ. Quaker τραγανές μπουκιές σοκολάτα
Υλικά για την επικάλυψη
250 γρ. Κουβερτούρα 54% κακάο
Για τα παγωμένα βραχάκια
• Σε ένα μπολ προσθέτουμε το γιαούρτι, το μέλι, τις φράουλες και τις τραγανές μπουκιές και ανακατεύουμε καλά με ένα κουτάλι, μέχρι να ενωθούν όλα τα υλικά.
• Σε ένα ταψάκι που χωράει στην κατάψυξή μας, εφαρμόζουμε μία λαδόκολλα και μοιράζουμε σε 8 ίσες μερίδες το μείγμα, αφήνοντας κενό μεταξύ τους.
• Παγώνουμε για 1 ώρα.
Για το σερβίρισμα
• Λιώνουμε σε μπεν μαρί ή στον φούρνο μικροκυμάτων για 2 λεπτά στα 800 Watt την ψιλοκομμένη κουβερτούρα, μέχρι να “γυαλίσει”.
• Βγάζουμε από την κατάψυξη τα βραχάκια και με τη βοήθεια 2 πιρουνιών τα βουτάμε στη λιωμένη σοκολάτα, για να καλυφθούν πλήρως. Τα τοποθετούμε ξανά στη λαδόκολλα, μέχρι να σταθεροποιηθούν.
• Απολαμβάνουμε τις δροσερές, τραγανές μπουκιές.
stavros-varthalitis
0 Σχόλια