Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

National Blueberry Muffin Day - Ημέρα Μάφιν Βατόμουρου

National Blueberry Muffin Day - Ημέρα Μάφιν Βατόμουρου

Η προέλευση του μάφιν βατόμουρου είναι μια ιστορία προσαρμογής και γαστρονομικής τύχης.

Κάποτε πριν από πολύ καιρό υπήρχε ένα ευρέως χρησιμοποιούμενο μούρο γνωστό ως μύρτιλλο, το οποίο χρησιμοποιούνταν συνήθως σε όλες τις μορφές αρτοσκευασμάτων σε όλη την Ευρώπη.

Όταν έφτασαν για πρώτη φορά στην Αμερική, οι προσκυνητές συνειδητοποίησαν ότι τα μύρτιλλα δεν ήταν εγγενή σε αυτή τη νέα γη, και έτσι ήταν που το μύρτιλο ανακαλύφθηκε και βρήκε τον δρόμο του στο ψήσιμο. Τι τυχερή μέρα ήταν για το μάφιν όταν συνέβη αυτό, γιατί είναι αναμφισβήτητο ότι το μάφιν με βατόμουρο δεν έχει όμοιο του.

Αλλά για να φτιάξει κανείς ένα μάφιν με βατόμουρο, πρέπει να ξέρει πώς να χρησιμοποιεί σωστά το μύρτιλο. Βλέπετε, δεν μπορείτε απλά να χρησιμοποιήσετε κανένα παλιό βατόμουρο. Τα φρέσκα βατόμουρα είναι απολαυστικά στο παγωτό και πασπαλισμένα σε τηγανίτες, αλλά δεν έχουν θέση στα μάφιν. Τα κατεψυγμένα βατόμουρα είναι βολικά και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να φτιάξετε ένα απίστευτο smoothie, αλλά δυστυχώς, όπως και τα φρέσκα βατόμουρα, μετατρέπονται σε χυλό όταν υποβάλλονται σε επεξεργασία σε κουρκούτι. Έτσι, για τα μάφιν με βατόμουρα, μόνο τα αποξηραμένα βατόμουρα θα κάνουν!

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια