Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Gummi Worm Day

Gummi Worm Day

Οι Gummi Bears ήταν οι αυθεντικές καραμέλες Gummi που δημιουργήθηκαν από την εταιρεία Haribo το 1920.

Αυτά τα νόστιμα ζαχαρωτά ursine ήρθαν σε μια ευρεία ποικιλία γεύσεων φρούτων και προορίζονταν τόσο για ενήλικες όσο και για παιδιά.

Το μυστικό για αυτές τις μικρές καραμέλες είναι από ένα προσεκτικό μείγμα ειδικών συστατικών, με το πιο σημαντικό να είναι η ζελατίνη που βοηθά να δώσει τη μορφή της καραμέλας και η ζάχαρη και το κιτρικό οξύ που της δίνουν τη γεύση της.

Από αυτές τις αρχικές καραμέλες gummi, εμφανίστηκαν πολλά άλλα είδη και σχήματα, αλλά κανένα από αυτά δεν μπορούσε να πάρει το στέμμα από τη δημοφιλή αρκούδα gummi. Μόλις ο Trolli δημιούργησε το σκουλήκι gummi αυτό άλλαξε. Τα σκουλήκια Gummi ήταν διασκεδαστικά στην κατανάλωση, μπορούσαν εύκολα να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία δημιουργικών γλυκών και ήταν ακόμη πιο διασκεδαστικά (κατά τη γνώμη μας) από τα gummi bears!

Η Εθνική Ημέρα σκουληκιών Gummi διοργανώθηκε για να γιορτάσει τον συνάδελφο μονάρχη ζαχαροπλαστικής στην αρκούδα gummi και την καταπληκτική εταιρεία Trolli που την έφερε στην ύπαρξή της. Τα σκουλήκια Gummi έρχονται σε ακόμη περισσότερες γεύσεις και ποικιλίες από το αυθεντικό gummi bear, συμπεριλαμβανομένων όλων των βασικών γεύσεων, γλυκόξινες γεύσεις και το προσωπικό μας αγαπημένο, το ξινό σκουλήκι gummi.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια