Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Different Colored Eyes Day - Ημέρα διαφορετικών χρωμάτων ματιών

Different Colored Eyes Day
Η National Different Colored Eyes Day καθιερώθηκε για να γιορτάσει αυτή την όμορφη παραλλαγή στα μάτια και να σπάσει μέρος του μυστηρίου που την περιβάλλει.

Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούν να προκαλέσουν ετεροχρωμία, μερικά από αυτά δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα γενετικό χαρακτηριστικό που υπάρχει από τη γέννηση, άλλα προκαλούνται από ασθένεια ή τραυματισμό. Υπάρχουν τρεις διαφορετικοί τύποι ετεροχρωμίας, καθένας από τους οποίους προσδιορίζεται από τον βαθμό στον οποίο υπάρχει η ετεροχρωμία και πώς εκδηλώνεται.

Βλέπετε, η ετεροχρωμία μπορεί να είναι πλήρης, όπου κάθε μάτι έχει εντελώς διαφορετικό χρώμα από το άλλο, και αρκετά σωστά αυτό είναι γνωστό ως Πλήρης Ετεροχρωμία. Στη μερική ετεροχρωμία, ένα τμήμα της ίριδας έχει διαφορετικό χρώμα από το άλλο, και σε αυτό που πρέπει να είναι η αγαπημένη μας εκδήλωση ετεροχρωμίας, ειδικά όταν εμφανίζεται και στα δύο μάτια, είναι όταν ο εσωτερικός δακτύλιος της ίριδας έχει διαφορετικό χρώμα από το το υπόλοιπο του.

Έχουμε μάλιστα πολλές καταγραφές που συνέβησαν σε όλη την ιστορία «Ήταν μια πολύ όμορφη γυναίκα… Είχε σκούρα, σκούρα καστανά μάτια, αλλά κάθε μάτι είχε ένα μωβ δαχτυλίδι, περίπου ένα τέταρτο της ίντσας μοβ γύρω από αυτά τα σκούρα καστανά μάτια. ” Αυτά τα λόγια ειπώθηκαν για τη βαρόνη Rozsika Edie von Wertheimstein, η οποία ήταν γνωστό ότι είχε κεντρική ετεροχρωμία.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια