Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Chocolate with Almonds Day - Ημέρα Σοκολάτας με Αμύγδαλα

Chocolate with Almonds Day - Ημέρα Σοκολάτας με Αμύγδαλα
Ας αρχίσουμε να εξερευνούμε την ιστορία του με αλφαβητική σειρά, σωστά;

Το αμύγδαλο μιλούσε πολύ στη Βίβλο και βρίσκει την προέλευσή του στη Μέση Ανατολή. Εκεί έχει χρησιμοποιηθεί ως πηγή φαγητού, φαρμάκων και διακόσμησης για χρόνο εκτός νου. Συγκομίζονται εύκολα μέσα από τον καρπό της αμυγδάλου και τώρα καλλιεργούνται εκτενώς στην Καλιφόρνια και είναι το αντικείμενο της μεγαλύτερης διαχειριζόμενης καλλιέργειας σε ολόκληρο τον κόσμο της γεωργίας. Τόσο σημαντικό είναι αυτό το ταπεινό καρύδι.

Η σοκολάτα είναι εύκολα μια από τις πιο δημοφιλείς ουσίες σε κάθε είσοδο στον κόσμο. Έχει θεωρηθεί ως λύση για τη λύπη και ένα μεγάλο κομπλιμέντο για τη χαρά, και κυριολεκτικά περιέχει την ουσία της αγάπης, τουλάχιστον χημικά. Η σοκολάτα χρησιμοποιείται ως ένας τρόπος για να δείξετε την αγάπη σας για τον άλλον και έχει χρησιμοποιηθεί σχεδόν σε κάθε γαστρονομικό συνδυασμό που μπορείτε να φανταστείτε. Η ποικιλομορφία του είναι αγαπητή, καθώς και η προσαρμοστικότητά του.

Η Ημέρα Σοκολάτας με Αμύγδαλα γιορτάζει αυτό που συμβαίνει όταν αυτά τα δύο φανταστικά συστατικά ενώνονται σε ένα απίστευτα νόστιμο σύνολο.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια