Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

ΖΩΔΙΑ ΙΟΥΛΙΟΣ 2024

ΖΩΔΙΑ ΙΟΥΛΙΟΥ 2024
ΖΩΔΙΑ ΙΟΥΛΙΟΥ 2024

Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)
Εάν το ζώδιό σας είναι Κριός, εδώ είναι το ωροσκόπιό σας για τον Ιούλιο του 2024.
Ζήσε για τον εαυτό σου, Κριέ. Εξερευνήστε τα πάθη και τα χόμπι που απολαμβάνετε, ακόμα κι αν είναι βαρετά για άλλους ανθρώπους. Μην ενδώσετε στην πίεση να φύγετε από το σπίτι όταν προτιμάτε να τυλιγθείτε σε μια κουβέρτα και να παρακολουθήσετε την αγαπημένη σας ταινία. Λάβετε μέτρα για τις ιδέες σας, ακόμα κι αν ο προορισμός σας είναι αναποφάσιστος. Μερικές φορές, είναι καλύτερα να μαθαίνεις καθώς προχωράς. Καθώς πλησιάζετε σε μια σημαντική φιλοδοξία ή επίτευγμα, αφιερώστε λίγο χρόνο για να διώξετε τις περιοριστικές πεποιθήσεις σας. Τα πάτε πολύ καλύτερα από όσο φαντάζεστε.

Ταύρος (20 Απριλίου - 20 Μαΐου)
Εάν το ζώδιό σας είναι Ταύρος, εδώ είναι το ωροσκόπιό σας για τον Ιούλιο του 2024.
Δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή για να βάλετε χωρίς συγγνώμη τον εαυτό σας πρώτο. Δώστε προτεραιότητα στην ηρεμία και την ευημερία σας τον Ιούλιο. Μείνετε κοντά στην οικογένεια και να ξέρετε ότι δεν χρειάζεται να κολλάτε από άτομα που καταρρίπτουν την ατμόσφαιρα σας. Προσέξτε να υπερβείτε τον προϋπολογισμό σας όταν έχετε τη διάθεση να περιποιηθείτε τον εαυτό σας ή να επενδύσετε σε μια νέα ιδέα. Καθώς ο Άρης μαίνεται στην οικονομική σας ζωή στις 20 Ιουλίου, μπορεί να μετανιώσετε για τις παρορμητικές σας δαπάνες. Σκεφτείτε στα πόδια σας και θα ανακαλύψετε νέους τρόπους για να φέρετε επιπλέον κεφάλαια, όπως πουλώντας την τέχνη σας ή τα ρούχα που έχετε αγαπήσει.

Δίδυμοι (21 Μαΐου - 20 Ιουνίου)
Εάν το ζώδιό σας είναι Δίδυμος, εδώ είναι το ωροσκόπιό σας για τον Ιούλιο του 2024.
Η πραγματικότητα σε χτυπάει δυνατά και γρήγορα. Μπορεί να αισθάνεστε συγκλονισμένοι από τα απραγματοποίητα όνειρά σας και να πιστεύετε ότι σας τελειώνει ο χρόνος για να πετύχετε τους στόχους της καριέρας σας. Αλλά το να βυθιστείτε σε ένα θετικό περιβάλλον θα ανεβάσει τη διάθεσή σας. Πολύ γέλιο και αυτοφροντίδα περιμένουν τον Ιούλιο. Μιλήστε από καρδιάς για τις εμπειρίες σας και θα συνειδητοποιήσετε ότι πολλοί άνθρωποι αισθάνονται το ίδιο με εσάς. Μέσα από θεραπευτικές συνομιλίες με φίλους, θα εντοπίσετε τα εμπόδια που σας εμποδίζουν να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα.

Καρκίνος (21 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)
Εάν το ζώδιό σας είναι Καρκίνος, εδώ είναι το ωροσκόπιό σας για τον Ιούλιο του 2024.
Δεν είναι όλα όπως φαίνονται. Απελευθερωθείτε από τη βαριά προσδοκία να κάνετε τα πράγματα σωστά όλη την ώρα. Μια νέα δέσμευση για τον εαυτό σας να είστε πιο χαλαροί θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε την ταλαιπωρία του να κάνετε λάθη. Η αγάπη για τον εαυτό σας θα σας ηρεμήσει μέσα από τα έντονα κύματα των καταλήξεων και των αλλαγών στις σχέσεις σας. Αλλά το ανήσυχο ένστικτό σας να θεωρητικοποιήσετε γιατί συμβαίνουν πράγματα θα μπορούσε να τονώσει το άγχος σας. Αποφύγετε να καταναλωθείτε από την υπερβολική ανάλυση του βαθύτερου νοήματος των εμπειριών σας. Η σαφήνεια θα έρθει όταν πάρετε τα πράγματα όπως είναι.

Λέων (23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)
Εάν το ζώδιό σας είναι Λέων, εδώ είναι το ωροσκόπιό σας για τον Ιούλιο του 2024.
Τα φώτα της δημοσιότητας είναι πάνω σου, Λέων! Απολαύστε τα όλα και προετοιμαστείτε να τραβήξετε την προσοχή, τη στοργή και τον έπαινο, απλώς επειδή είστε ο εαυτός σας. Η μολυσματική σας ενέργεια θα εμπνεύσει τους άλλους να αγαπήσουν τον εαυτό τους τόσο έντονα όσο εσείς αγαπάτε τον εαυτό σας. Γίνετε η μεγαλύτερη μαζορέτα των φίλων σας αντί να αφήσετε τον ανταγωνισμό να μπει ανάμεσά σας. Ξεπερνάτε ένα εργατικό κεφάλαιο καθώς η πανσέληνος ευθυγραμμίζεται στις 21 Ιουλίου. Πέρα από αυτήν την ημερομηνία, η έμπνευση, το σθένος και οι φιλοδοξίες σας θα αυξηθούν. Πριν βουτήξετε με το κεφάλι στον επόμενο στόχο σας, φτιάξτε ένα ακριβές σχέδιο δράσης.

Παρθένος (23 Αυγούστου-22 Σεπτεμβρίου)
Εάν το ζώδιό σας είναι Παρθένος, εδώ είναι το ωροσκόπιό σας για τον Ιούλιο του 2024.
Μην πανικοβληθείτε αν τα ελαττώματα του συντρόφου σας ξαφνικά σας κάνουν το κακό. Αυτή είναι μια ευκαιρία να εξερευνήσετε τα μέρη του εαυτού σας που λαχταρούν κρυφά έναν τέλειο σημαντικό άλλο. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι αυτό είναι μια αντανάκλαση των αδύνατων προτύπων που περιμένετε να ανταποκριθείτε. Αφήστε τους φίλους σας να σας παρηγορήσουν σε αυτόν τον μήνα βαθιάς θεραπείας και προβληματισμού και η ενέργειά σας θα αποκατασταθεί γρήγορα. Ο Άρης δίνει ενέργεια στην καριέρα σας στις 20 Ιουλίου, ενθαρρύνοντάς σας να κάνετε κάτι διαφορετικό για να φέρετε την αλλαγή που επιθυμείτε. Αναθεωρήστε τι θέλετε για τον εαυτό σας σε αυτό το στάδιο της ζωής σας.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)
Εάν το ζώδιό σας είναι Ζυγός, εδώ είναι το ωροσκόπιό σας για τον Ιούλιο του 2024.
Μια επαναφορά σταδιοδρομίας είναι καθ' οδόν και η κοινωνική σας ζωή είναι γεμάτη δραστηριότητα. Κράτα τον εαυτό σου απασχολημένο, Ζυγέ, αλλά φρόντισε να διασκεδάζεις στη διαδικασία. Καθώς ρίχνετε περισσότερη ενέργεια και προσοχή στη δουλειά και τις σχέσεις σας, σκεφτείτε αν οι άνθρωποι γύρω σας επενδύουν όσο εσείς. Το να ακολουθείς την καρδιά σου θα σε οδηγήσει σε νέα όνειρα και πάθη. Μπορεί να γνωρίσετε έναν πιθανό εραστή μέσω ενός κοινού φίλου. Αντιμετωπίστε τις ανασφάλειες και τους φόβους που σας εμποδίζουν να εμπλακείτε σε κάτι πιο σοβαρό.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου-21 Νοεμβρίου)
Εάν το ζώδιό σας είναι Σκορπιός, εδώ είναι το ωροσκόπιό σας για τον Ιούλιο του 2024.
Παρατηρήστε πώς διαιωνίζετε τη δική σας απογοήτευση. Κάνετε συγκρίσεις μεταξύ της ζωής σας και των σχέσεων των άλλων; Περιμένεις αυτό που κάνει τους άλλους χαρούμενους να φέρει και σε σένα ευτυχία; Οι προβληματισμοί σας στην αρχή του μήνα θα τονώσουν την αυτογνωσία σας. Μόλις η εποχή του Λέοντα φτάσει στις 22 Ιουλίου, θα αποκτήσετε ώθηση στη φήμη σας για την παροχή εξαιρετικών συμβουλών και ενθάρρυνσης. Μιλήστε από την εμπειρία σας και βοηθήστε τους φίλους σας να λύσουν τις προκλήσεις στη ζωή τους.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου)
Εάν το ζώδιό σας είναι Τοξότης, εδώ είναι το ωροσκόπιό σας για τον Ιούλιο του 2024.
Το να συνειδητοποιήσετε πώς η ανατροφή σας έχει επηρεάσει τις πεποιθήσεις σας θα σας οδηγήσει σε μια αναζήτηση γνώσης. Εξερευνήστε την εξελισσόμενη προοπτική, τα πάθη και τις αξίες σας. Θα ανακαλύψετε νέες πεποιθήσεις και φιλοσοφίες ζωής που ευθυγραμμίζονται με αυτό που είστε. Το άνοιγμα της καρδιάς σας θα ενισχύσει τα θεμέλια της εμπιστοσύνης στις σχέσεις σας. Μια οικεία συνομιλία μπορεί να σας εμπνεύσει να επιδιώξετε μια ρομαντική σχέση με κάποιον που σας κάνει να αισθάνεστε ασφαλείς. Σκεφτείτε προσεκτικά τι θέλετε και τους φόβους σας γύρω από τα ραντεβού πριν βιαστείτε να πάτε τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο.

Αιγόκερως (22 Δεκ.-19 Ιαν.)
Εάν το ζώδιό σας είναι Αιγόκερως, εδώ είναι το ωροσκόπιό σας για τον Ιούλιο του 2024.
Λαχταράτε για βαθύτερες συνδέσεις και την ελευθερία να εκφραστείτε αυθεντικά. Ωστόσο, τα εμπόδια στέκονται στο δρόμο σας. Οι στενοί δεσμοί δεν μπορούν να αναπτυχθούν αν δεν είστε αρκετά θαρραλέοι για να ανοιχτείτε. Εάν πιάνετε τον εαυτό σας να συγκρατείται, σκεφτείτε πόσο νοιάζεστε για τους άλλους παρά τα ελαττώματα και τις ατέλειές τους. Υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που θέλουν να σου προσφέρουν την ίδια θεραπεία. Καθώς ο μήνας προχωρά, ένα αργό κεφάλαιο στη δουλειά τελειώνει. Ανεβάστε δυναμική, αλλά μην αναλάβετε πολλές ευθύνες.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου-18 Φεβρουαρίου)
Εάν το ζώδιό σας είναι Υδροχόος, εδώ είναι το ωροσκόπιό σας για τον Ιούλιο του 2024.
Σκεφτείτε δύο φορές τους ιδεαλιστικούς οικονομικούς σας στόχους τον Ιούλιο. Ίσως βάλατε τον πήχη πολύ ψηλά με τις προσδοκίες σας και δεν ήταν συνεπείς με τον προϋπολογισμό σας. Ή ίσως εκδηλώσατε όλες τις υλικές σας επιθυμίες, αλλά τώρα εξακολουθείτε να νιώθετε ότι κάτι λείπει. Στηριχτείτε στα αγαπημένα σας πρόσωπα. θα σας στηρίξουν σε αυτή τη δύσκολη μετάβαση. Η αυξημένη δραστηριότητα στη ζωή σας στα ραντεβού θα σας αποσπάσει γρήγορα την προσοχή. Ακολουθήστε την καρδιά σας και αγκαλιάστε τον αυθορμητισμό. Μην αφήσετε την επιθυμία σας για στοργή να σας παρασύρει σε παρορμητικές καταστάσεις.

Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου)
Εάν το ζώδιό σας είναι Ιχθύς, εδώ είναι το ωροσκόπιό σας για τον Ιούλιο του 2024.
Η απογοήτευσή σας σας δείχνει πού λαχταράτε κρυφά περισσότερο. Δώστε προσοχή στα κυμαινόμενα συναισθήματά σας τον Ιούλιο. Το γλυκό νέο ξεκίνημα ενός δημιουργικού χόμπι ή ενός εκκολαπτόμενου ρομαντισμού συμπίπτει με τη νέα σελήνη στον Καρκίνο στις 5 Ιουλίου. Αυτή είναι μια ευκαιρία να αξιοποιήσετε περισσότερο τις εμπειρίες σας. Εκφράστε τις συναισθηματικές σας ανάγκες και επιθυμίες χωρίς φόβο. Προσεγγίστε όλα τα θέματα με καρδιά και θετική ενέργεια και θα εκπλαγείτε με αυτό που εκδηλώνετε πριν τελειώσει ο μήνας.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια