Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Sugar Cookie Day - Ημέρας Μπισκότων Ζάχαρης

Sugar Cookie Day - Ημέρας Μπισκότων Ζάχαρης

#NationalSugarCookieDay

Αγαπημένα στις γιορτές και πολύ εύκολα στην παρασκευή τους, τα μπισκότα ζάχαρης εξαφανίζονται γρήγορα μόλις βγουν από τον φούρνο. Τα περισσότερα μπισκότα ζάχαρης περιλαμβάνουν ζάχαρη, αλεύρι, βούτυρο, αυγά, βανίλια και είτε μπέικιν πάουντερ είτε μαγειρική σόδα. 

Ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν τα συστατικά ανά πάσα στιγμή, ορισμένα από τα συστατικά πρέπει να είναι φρέσκα για το καλύτερο αποτέλεσμα. Τα παιδιά απολαμβάνουν το ψήσιμο και τη διακόσμηση κάθε φορά που κάποιος φτιάχνει μια παρτίδα μπισκότα ζάχαρης.

Το μπισκότο ζάχαρης πιστεύεται ότι προήλθε στα μέσα του 1700 στη Ναζαρέτ της Πενσυλβάνια. Γερμανοί προτεστάντες άποικοι δημιούργησαν ένα στρογγυλό, εύθρυπτο και βουτυρένιο μπισκότο που έγινε γνωστό ως μπισκότο Ναζαρέτ.

Σήμερα, η παρασκευή και η διακόσμηση μπισκότων με ζάχαρη έχει γίνει μια μορφή τέχνης για παιδιά και ενήλικες. Ξεκινώντας από το σχήμα του μπισκότου, η ζύμη σχηματίζεται είτε με κουπάτ είτε με άλλες μεθόδους κοπής και διαμόρφωσης της ζύμης. Μόλις ψηθεί το μπισκότο, ο καλλιτέχνης μπισκότων προσθέτει χρωματιστό γλάσο ή γλάσο. Μπορούν να προστεθούν ψεκασμοί, βρώσιμο γκλίτερ, χρωματιστά σάκχαρα και πρόσθετες λεπτομέρειες. Μερικά μπισκότα λαμβάνουν τόσες πολλές λεπτομέρειες που είναι σχεδόν κρίμα να τα φάτε. 

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια