Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

ΙΟΥΛΙΟΣ 2024 σεληνιακές φάσεις παγκόσμια

JULY 2024 lunar phases worldwide

Η νέα σελήνη θα πραγματοποιηθεί στις 6 Ιουλίου, στις 14 μοίρες του Καρκίνου, στον 3 οίκο, κυβερνώντας θέματα 4 και 5 οίκου.

Δυστυχώς, σχηματίζει μια πολύ στενή σύνοδο με τον Hades/Kronos.
Αυτό βέβαια δεν θα μπορούσε να είναι θετικό. Ποσειδώνας, Βόρειος Δεσμός, Κρόνος διανύουν τον ανάδρομο κύκλο τους.
ΙΟΥΛΙΟΣ 2024 σεληνιακές φάσεις παγκόσμια
Ο παρορμητικός σταυρός θα επηρεαστεί περισσότερο από 12-16 μοίρες λόγω της στενής συνόδου με Υποθετικούς πλανήτες.

Υπάρχει μια επιθυμία να βάλουμε την ζωή μας σε μια «θρησκευτική προοπτική», να επικοινωνήσουμε με τη φύση.

Ίσως κάποιοι κάνουν άκαμπτες πνευματικές δεσμεύσεις

Υπάρχει μια αποστολή ή στόχος, που φαίνεται προορισμένος να επιτύχει, αλλά του οποίου η επίτευξη συχνά εμποδίζεται από τις «σκοτεινές νύχτες της ψυχής» όταν αμφισβητείται το νόημα και η κατεύθυνση της ζωής, από τον Κρόνιο στοιχείο.

Είναι πιθανό κάποιοί από μας να μπουν σε μια βαθιά ανάλυση των υποκείμενων ψυχολογικών εμποδίων, στην επιτυχία, έναντι του συναισθήματος ότι κάποιος έχει εγκαταλειφθεί από τα αγαπημένα του πρόσωπα ή από τον Θεό.

Με την νέα σελήνη, επιστρέφουμε σε στιγμές συναισθηματικής κρίσης, η ακόμα και συναισθηματικής απομόνωσης έναντι αναζήτησης συναισθηματικής υποστήριξης, από κάποιον που θα μπορούσε να ακούσει και να καταλάβει (την αληθινή αδελφή ψυχή, για παράδειγμα), ζητώντας από τον Θεό ή τον κόσμο, να απαντήσει στα μεγαλύτερα ερωτήματα της ζωής.

Ο Καρκίνος συνδέεται με τον πατριωτισμό, τις ρίζες μας, οικογένεια, την ανάγκη να κλειστούμε στο καβούκι μας και να προστατέψουμε παλιές αξίες, όπως η πατρίδα, η οικογένεια, τις ρίζες μάς. Για παράδειγμα , συχνά συμβαίνει συχνά στην Αμερική που ανήκει στο ζώδιο αυτό, οταν τις συμβαινουν δυσοίωνα περιστατικά.

Η νέα σελήνη είναι αρκετά περιορισμένη η’ ανασφαλής  μπροστά στα γεγονότα.

Υπάρχει ανάγκη για φιλικότητα, ανοιχτόχειρη εξυπηρέτηση, ένα οικείο περιβάλλον στην ζωή μας

Να χαλαρώσουν τα πράγματα, να δείξουμε ότι υπάρχει καλή θέληση, χιούμορ και διασκέδαση.

Η κοινωνία έχει την ανάγκη να ανοιχτεί, να ανοιχτεί η καρδιά του καλού, και να συνδεθεί με όλα τα είδη ανθρώπων, αλλά υπάρχουν ανεπίλυτες προκαταλήψεις η’ εκφοβισμός, αυταρχισμός, καταπίεση και τυραννία.

Όλα δείχνουν ανακατεμένα.

Νιώθουμε ότι πρέπει να επικοινωνήσουμε με ότι κοντινό υπάρχει, την γειτονιά, για παράδειγμα, και αυτό που μας είναι γνώριμο και όχι με το ξένο, αλλά με το παραδοσιακό, με αυτό που γνωρίζουμε από το παρελθόν, νοσταλγούμε αυτό που μας κανει να νιώθουμε ασφάλεια. γρήγορες φιλίες μπορεί να γίνουν στο δρόμο

Υπάρχουν πολιτιστικές διαφορές,

Υπάρχει έντονη εθνική υπερηφάνεια

Και σε αυτό σημείο, η νέα σελήνη με δυο υποθετικούς πλανήτες δίπλα της, όπως ο Hades/Kronos, ρίχνει λάδι στα ήδη ταραγμένα νερά

Η Εξουσία, δείχνει να γίνεται όλο και πιο περισσότερο λαίμαργη η’ αντί να αντισταθμίσει τα αρνητικά,

ενθαρρύνει τις κακές συνήθειες των ανθρώπων, μεσα συνήθως από την «χαρούμενη καλή διασκέδαση», οπου υπάρχει μια αισθησιακή υπερβολή.

Εγωισμός και ανηθικότητα, παίρνουν αυτό που θέλουν για να δικαιολογήσουν τις πράξεις τους.

Οτιδήποτε με οποιονδήποτε τρόπο εκφραστεί προς τα έξω, θα είναι υπερβολικό, δραματικό. παράλογο και απερίσκεπτο.

Δημιουργούνται απαγορευμένες ζώνες, η’ αυστηρότητα με την δικαιολογία της προστασίας.

Σκοτεινά συμφέροντα και αδίστακτοι εγκληματίες!

Δυσκολίες με την κυβέρνηση και τις Αρχές.

*Το Αρνί και οι 144.000, της ηλιακής έκλειψης, ωστόσο, ακόμα συνδέεται άμεσα με το Θηρίο της Αποκάλυψης (Hades /Kronos).*
Και είδον και ιδού το Αρνίον, το οποίον εστέκετο επάνω στο όρος της νέας Σιών, της αγωνιζομένης Εκκλησίας, και μαζή με αυτό πολυάριθμοι εκλεκτοί πιστοί από όλα τα έθνη, που συμβολίζονται με τον αριθμόν εκατόν σαράντα τέσσαρες χιλιάδες και έχουν γραμμένο επάνω εις τα μέτωπά των το όνομα του Αρνίου και του Πατρός αυτού./
Οι 144.000 είναι οι “δούλοι του Θεού” και οι “σφραγισμένοι επάνω στα μέτωπά τους” (Αποκάλυψη 7:3).
Στο κεφάλαιο 14 η παράλληλη περικοπή αναφέρει ότι έχουν “το όνομα του Πατέρα γραμμένο επάνω στα μέτωπά τους” (Αποκάλυψη 14:1).
Αυτό σημαίνει ότι έχουν επιτρέψει στον Θεό να αναπτύξει μέσα τους τον χαρακτήρα Του, και ο Θεός με την αόρατη σφραγίδα Του εγγυάται στους κατοίκους του σύμπαντος (αγγέλους κτλ.) ότι θα παραμείνουν πιστοί κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Θλίψης και στην αιωνιότητα.

Ο κόσμος συνεχίζει να βασανίζεται, και φαίνεται ότι θα υπάρξει ένταση και αναταραχή, ανάμεσα στην Δύση και την Ανατολή.

Η νέα σελήνη στον Καρκίνο, μυρίζει κυριολεκτικά μπαρούτι στην ατμόσφαιρα, με την συνοδο Αρη/Ουρανού, στον Ταύρο στον 1 οικο (κορύφωση στις 15 Ιουλίου) που θα πρωταγωνιστήσει στον κύκλο της Νέας Σελήνης στον Καρκίνο.

Αυτό σημαίνει ότι θα γίνονται ξαφνικά και ανατρεπτικά γεγονότα, όπως δολοφονίες και τρομοκρατία, το κακό αυξάνεται, απεργίες, μεγάλες και ανεξέλεγκτες πυρκαγιές, ταραχές, εγκληματικότητα, ατυχήματα, βομβαρδισμούς, πολεμική δραστηριότητα, επιθετικότητα, εξεγέρσεις κατά της εξουσίας, καθώς θα υπάρχει επιθυμία για καλύτερες μεταρρυθμίσεις και αλλαγές.

Έχουμε δει πρόσφατα στην ιστορία, τα τελευταία χρονια η συνοδος Αρη/ Ουρανού να επιταχύνει σε μεγάλο βαθμό, με ξαφνικό τρόπο τις εξελίξεις, το 2023. Αυτή την φορα, η συνοδος στον Ταύρο, στον βαθμό της έκλειψης Ηλιου, θα φερει εκρηκτικές εξελίξεις, ξαφνικά γεγονότα αλλά και πολιτικές ανατροπές, που θα συνδεθούν με την Ευρώπη, την Ουκρανία και την Μέση Ανατολή, μετα τα γεγονότα του Μάιου/ Ιουνίου.
ΙΟΥΛΙΟΣ 2024 σεληνιακές φάσεις
ΙΟΥΛΙΟΣ 2024 σεληνιακές φάσεις
ΙΟΥΛΙΟΣ 2024 σεληνιακές φάσεις
ΙΟΥΛΙΟΣ 2024 σεληνιακές φάσεις
ΙΟΥΛΙΟΣ 2024 σεληνιακές φάσεις
ΙΟΥΛΙΟΣ 2024 σεληνιακές φάσεις
Αυτή η σύνοδος Άρη/Ουρανού κυρίως έπαιξε μεγάλο ρολο στην ανατροπή των καιρικών συνθήκων.

Πυροδοτεί, τυφώνες ή ανεμοστρόβιλους, καταστροφικούς άνεμους, αφού επηρεάζει τον 4 οικο (καλλιέργειες, ακίνητη περιουσία, τη στέγαση και τις συνθήκες διαβίωσης, αντανακλά στον εθνικισμό. Πολύ πιθανο να έχουμε τεκτονικούς σεισμούς.

Οι πιο επικίνδυνές περιοχές θα είναι η Ιαπωνία, οι ΗΠΑ, η περιοχή της Ουκρανίας, Μαύρη Θάλασσα, Τουρκία, Ολλανδία, Βέλγιο, Γαλλία, Λευκορωσία, Πολωνία, Λιθουανία, Μολδαβία, Σλοβακία, Ουγγαρία, Βοσνία -Ερζεγοβίνη, και ίσως η Νοτιά Αμερική, κυριως Νότια Ιταλία, Μ Βρετανία, Νορβηγία.

Αλλα αυτά δεν είναι θετικός δείκτης για την οικονομία. Επηρεάζει επιπλέον, τον 5 οικο, που συνδέεται με τις τέχνες, αθλητισμό, μόδα, τοποθεσίες αναψυχής, παιδιά, Χρηματιστήριο, τις μετοχές, επενδύσεις, πρεσβείες.

Ισως να υπάρξει έκρηξη στο ποσοστό γεννήσεων, αλλα αυτό δεν είναι αρκετό, είναι στιγμιαίο.

Ενας μεγάλος κύκλος Αποσύνθεσης και πτώσης ακολουθεί.

Οικονομικές ανατροπές και απογοητεύσεις η’ απώλειες, η συνοδος προετοιμάζει για το δεύτερο εξάμηνο.

Όλα αυτά απειλούν την ειρήνη αλλά και την διεξαγωγή των Ολυμπιακών αγώνων.

Κρονος/Ποσειδώνας, Χείρωνας/Β. Δεσμός. Αυτό δείχνει άκρως ανησυχητικό.

Αν και οι προσπάθειες για ειρήνη θα συνεχιστούν, η Αφροδίτη με τον Υπ. Ζευς και Χείρωνα, στα 11 λεπτά βάζει φωτιά στα γεγονότα.

Η μεσαία τάξη φτωχαίνει και βυθίζεται περισσότερο με φόντο τις εξελίξεις 4 οίκου.

Ηλιος, Σελήνη ,Αφροδίτη σε συνοδο με τον Canopus. Θα υπάρξουν σοβαρά προβλήματα.

Ο Αρης στον Ταύρο Κοντά στην περιοχή του Rukbat.

Ο Δίας στον Aldebaran. O Ουρανός στον Algol. Ο Πλούτωνας στον Altair.

Θα είναι ένα πολύ δύσκολο καλοκαιρι, με τον Δια να εχει ήδη περάσει από την περιοχή του Algol , από τα μεσα Μαΐου.

Η νέα σελήνη είναι ένας κύκλος που διεκδικεί το δικαίωμα, της ζωής.

Η ελευθερία και η ανεξαρτησία είναι πολύ σημαντικές αξίες και επακόλουθο, η εξέγερση και ανατροπή ενάντια σε όποιον επιχειρήσει να τις περιορίσει με οποιονδήποτε τρόπο.

Θα υπάρξουν δύσκολες ή δυνητικά επικίνδυνες καταστάσεις. οδυνηρές απαιτήσεις από τις εξουσίες, μισαλλοδοξία, αύξηση φόρων. ξεραμένα ποτάμια και βρύσες, αναταραχές και απρόοπτα

*Οι κοντινότερες όψεις με τον **Hades**/**Kronos**.*

*Πλήθος πλανητών πάνω από την Ευρώπη!*

*Αρης/Ουρανός δημιουργούν ατυχήματα και ανεξέλεγκτές πυρκαγιές,* *κατάχρηση εξουσίας,* αλλα και *αμφισβήτηση της εξουσίας.*

*Πυροδότηση μεγάλων γεγονότων το επόμενο χρονικό διάστημα,* *αστάθεια, σοκ, και γρήγορες αλλαγές.*

Για την Ελλάδα, η νέα σελήνη, παραπέμπει κατευθείαν στο ωροσκόπιο της Μεταπολίτευσης, οπου οι εντάσεις και τα προβλήματα με γειτονικά κράτη (Σκόπια, Αλβανία,), μεσα από ένα κουινκαξ με τον Αρη θα συνεχιστούν.
Προσοχή, θα χρειαστεί, στην στάση της Ελλάδας προς Βουλγαρίας.
Το τρίγωνο Ερμη/Πωσειδωνα θα βοηθήσει τον τουρισμό και το κέρδος. Το τετράγωνο Αφροδίτης Ουρανού, δείχνει εγκληματικότητα κατά των γυναικών και των παιδιών, και ανατροπή καιρικών συνθήκων η’ αστάθεια, σεισμικές δονήσεις. Σοβαρά προβλήματα στα σύνορα και στα νησιά του Αιγαίου.

Διαφωνίες και διασπάσεις, δυσκολίες στις πολιτικές συνεργασίες, ενώ από τα μεσα του μηνα (15-16 Ιουλίου) φαίνεται να δημιουργείται μια κρίση και απροσδόκητες εξελίξεις, μεσα από τον χάρτη της ηλιακής της επιστροφής (24 Ιουλίου). Ωστόσο, ο Πλούτωνας στον Υδροχόο απέναντι από τον Μεταπολιτευτικό Ήλιο της, επιστρέφει στις 0 μοιρες, είναι μια περίοδος μεταμόρφωσης, που επιβάλλονται από εξωτερικές συνθήκες. Θα υπάρξουν οικονομικές και συνοριακές αλλαγές. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει η πολιτική ηγεσία, να παραμείνει ήρεμη, διεκδικητική διότι θα δοκιμαστεί σκληρά. Η διπλωματία θα είναι δύσκολη καθώς τα περιστατικά θα μας αναστατώσουν.

Προσοχή στην Κύπρο, καθώς ο Δίας και ο Αρης πλησιάζουν τον ωροσκόπο της ,μπορεί να δεχτεί απειλές ή τρομοκρατικές ενέργειες.
ΙΟΥΛΙΟΣ 2024 σεληνιακές φάσεις παγκόσμια
Αν και η πανσέληνος στις 29 μοίρες του Αιγόκερω, φαίνεται να δείχνει λύσεις που αφορά όλα αυτά τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί βασισμένη στις νέες τεχνολογίες, που δεν θα έπρεπε, με τον Αρη και Ουρανο στον 8 οικο, τελικά καταλήγει στην ραγδαία υποβάθμιση του βιοτικού επιπέδου των
πληθυσμών, που εξεγείρονται με στόχο την αποκαθήλωση των εξουσιών και βέβαια αυτό ίσως να είναι μια πρόφαση για λήψη σκληρών μέτρων καταστολής – προκειμένου να επιταχύνουν την εφαρμογή της Ατζέντας 2030.
Θα χρησιμοποιήσει κάθε μέσο – που βέβαια, θα εχει πολύ αρνητικές συνέπειες. Ο έλεγχος του πολιτικού συστήματος, θα φερει διάλυση, υποχρεώνοντας τις κυβερνήσεις να του εκχωρήσουν τον έλεγχο και την εκμετάλλευση των φυσικών πόρων, με αντάλλαγμα την χρηματοδότηση τους.
Κάτι που φέρνει τους λαούς σε σύγκρουση , δημιουργούνται έντονες διαφωνίες.

Σαφώς η 29^η μοίρα μας προειδοποιεί για αποτυχία καθώς δεν υπάρχει ρεαλισμός σε όλα αυτά, όταν ο Πλούτωνας δίπλα της στις 0 μοιρες του Υδροχόου, για πολλοστή φορα, μηδενίζει, και θα ανατρέψει τα πάντα, ξεκινώντας από την ενέργεια, μέσω των καιρικών συνθηκών.

/Και εκείνη την ώρα υπήρχε ένας μεγάλος σεισμός, και Το ένα δέκατο της πόλης έπεσε. Επτά χιλιάδες άνθρωποι σκοτώθηκαν στο σεισμό, και οι υπόλοιποι ήταν τρομοκρατημένοι και έδωσε δόξα σε ο Θεός του ουρανού./
Τ/ο δεύτερο αλίμονο έχει περάσει. Ιδού, το τρίτο αλίμονο πρόκειται σύντομα να έρθει./

Κερδοφόρες επιχειρήσεις – Ευτυχείς ενέργειες – Ευνοϊκές αποφάσεις – Ευνοϊκοί χρόνοι δράσης – Εργασία με χρήματα – Ώρες γέννησης – Επιτυχής εργασία – Καλές πράξεις – κέρδη- Συνένωση στα κοινά – Συνεργασία – Κοινωνικές δραστηριότητες – Υλοποίηση επαγγελματικής συνεργασίας – Επαγγελματικές ενώσεις – Επιτεύγματα με συνεργάτες – Πρακτική χρήση συνδέσεων

Αυξήσεις που σχετίζονται με έλλειψη χρημάτων – Εκτεταμένες οικονομικές απώλειες – Νομισματικός πληθωρισμός – Εκτεταμένη ατυχία

 Έναρξη πυρκαγιών ή ανάφλεξη

Εντολές για επίσημες αλλαγές — μεγάλες πυρκαγιές

Σημαντικά μυστικά – που σχετίζεται με ιατρικά ζητήματα – Σημαντικές ελλείψεις – Έκτακτη στέρηση Μεγάλες βλάβες λύπη – Επίσημες ελλείψεις – Κακή κυβέρνηση

Σημαντικά προσωπικά και μυστικά ή απόρρητο – Σημαντική ανάγκη για διόρθωση ή αποκατάσταση – Αξιωματούχοι στα παρασκήνια – Ηγέτες του Κάτω Κόσμου

Θυσίες σχετικά με τη φήμη – Απώλειες σε σχέση με το σεβασμό – Έκτακτες βλάβες, ζημιές ή τραυματισμοί – Σημαντική ταλαιπωρία – Κίνδυνοι

Αντίσταση σχετικά με επίσημες μεταρρυθμίσεις – Συνεχής ένταση – Εξέγερση σχετικά με επίσημες οριοθετήσεις – Απροσδόκητες πτώσεις κυβερνήσεων

Σημαντικά μυστικά – που σχετίζεται με ιατρικά ζητήματα – Έκτακτη στέρηση – Απώλειες που σχετίζονται με την αυτοδυναμία – Μεγάλες βλάβες λύπη – Επίσημες ελλείψεις – Κακές κυβερνήσεις – Έλλειψη αυτοκυριαρχίας, σημασίας ή αξιοπρέπειας περιορισμοί που σχετίζονται με την κοινωνική αποδυνάμωση – – Θλίψη στην οικογένεια που σχετίζεται με τους ηλικιωμένους

Μειώσεις που σχετίζονται με κέρδη – Ελαχιστοποίηση χρημάτων – Καταλήξεις που σχετίζονται με καλή τύχη – Παρακώλυση δικαιωμάτων – Αυξήσεις που σχετίζονται με βαριά φυσικά φορτία ή απαιτητικές υποχρεώσεις – Μέρες ή χρόνια αυστηρών οικονομικών

Προβολή αντίστασης – μειώσεις υπαλλήλων – Παρεμπόδιση σχετικά με επίσημες εντολές – Καταλήξεις σχετικά με εργασίες κύρους- Απολύσεις τεχνολογία έξω στον κόσμο – Ο ρυθμός τριγύρω – νευρικότητα – Ψυχολογική ένταση παντού – δημόσιες συγκρούσεις – Διαταραχές ή ανατροπές σε δημόσιους χώρους το υποσυνείδητο – Διλήμματα – εξαπάτηση – διαταραχές ή αναστατώσεις –
Απροσδόκητη αβεβαιότητα ή αστάθεια – Ξαφνική σύγχυση – Ξαφνικές απορρίψεις – χάος

Διαρκείς τεχνικές αλλαγές – Αναδιάρθρωση, μετατροπές που σχετίζονται με εκπλήξεις και το παρελθόν – καθυστερήσεις σχετικά με μεταρρυθμίσεις – Αυξανόμενες κρίσεις – Αύξηση ακαμψίας

Ξαφνικά ισχυρά κύματα – Απροσδόκητες απώλειες που σχετίζονται με την εξουσία – Απροσδόκητες διακοπές ρεύματος – Ανασφάλεια ή αστάθεια σε σχέση με μεταρρυθμίσεις ή επανάσταση — Τεχνική απάτη – Τυφώνες ή ισχυρές καταιγίδες

Ανάφλεξη – Αθλητισμός – Σκοποβολή – Στρατιωτικές ενέργειες

 Καταλήξεις που σχετίζονται με την αθλητική επιτυχία

Προβλήματα στον τόπο σχετικά με την εξουσία – Σημαντικές υποχρεωτικές καθυστερήσεις — Αναγκαστική απομόνωση ή φυλάκιση

Έντονα προβλήματα – Αθλητικά προβλήματα – Υποχρεωτική ολοκλήρωση ή τερματισμός
https://eastroephimerides.wpcomstaging.com/

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια