Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Προκήρυξη ΑμεΑ 2024: Μόνιμοι στο Δημόσιο χωρίς εμπειρία

Προκήρυξη ΑμεΑ 2024: Μόνιμοι στο Δημόσιο χωρίς εμπειρία

Κάθε τρία χρόνια, κατά μέσο, εκδίδονται προκηρύξεις για την πρόσληψη άμεσων ΑμεΑ σε μόνιμες θέσεις.

Όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν -εν αναμονή της έκδοσης του επίσημου κειμένου- στο ότι η μεγάλη προκήρυξη ΑμεΑ 2024 (1.600 μόνιμες προσλήψεις) περιλαμβάνεται σε αυτές (και λόγω της φύσεώς της) που θα προβλέπουν θέσεις χωρίς εμπειρία.

Κατά τη διαδικασία κατάρτισης των προκηρύξεων τόσο οι φορείς του Δημοσίου όσο και το ΑΣΕΠ διαθέτουν μία πλειάδα επιλογών: θέσεις με εμπειρία, θέσεις με ειδική εμπειρία, θέσεις χωρίς εμπειρία, πρόσθετα απαραίτητα προσόντα (γνώση χειρισμού Η/Υ, ξένες γλώσσες, επαγγελματικές άδειες κλπ).
Το τι θα περιλαμβάνει στο “προσοντολόγιό της” μια προκηρύξη εξαρτάται από τα “θέλω” των φορέων. Οι φορείς πρόσληψης σε συνεννόηση με το ΑΣΕΠ ζητούν συγκεκριμένα πράγματα. Αυτά αλλάζουν ανάλογα, κυρίως, με την ειδικότητα και την υπηρεσία. 

Προκήρυξη ΑμεΑ: Θέσεις χωρίς εμπειρία  
Δεν είναι σπάνιο το φαινόμενο μια προκήρυξη μονίμων (“Κ”) να διαθέτει θέσεις που δεν απαιτούν εμπειρία. Όταν υπάρχουν τέτοιες θέσεις εξυπηρετείται ο στόχος των ίσων ευκαιριών για όλους. 
Γενικοτέρα, πάντως, στην πλειοψηφία των διαγωνισμών η προϋπηρεσία στο αντικείμενο της θέσης δίνει μόρια.

Η επικείμενη προκήρυξη των ΑμεΑ αποτελεί τη “χρυσή” ευκαιρία για τους υποψηφίους της συγκεκριμένης προστατευόμενης ομάδας. Όσοι δεν κάνουν αίτηση τώρα θα πρέπει να περιμένουν για πολλά χρόνια μέχρι να βγει η επόμενη ενιαία προκήρυξη μονίμων, ειδικά για άμεσους ΑμεΑ.

Προκήρυξη ΑμεΑ 2024: Ποιοι συμμετέχουν στον διαγωνισμό μονίμων
Στην προκήρυξη συμμετέχουν οι υποψήφιοι μόνο της άμεσης ΑμεΑ. Ως ποσοστό αναπηρίας για συμμετοχή στη διαδικασία θα ορίζεται το 50% και άνω για όλες τις παθήσεις. 
Το συγκεκριμένο ποσοστό βεβαιώνεται με πιστοποιητικό ΚΕΠΑ εν ισχύ. Οι υποψήφιοι μπορούν να δηλώσουν έως 120 κωδικούς θέσεων.


Προκήρυξη ΑμεΑ 2024: Έγκυρη αίτηση και πλήρες Μητρώο με το workenter.gr
Στείλτε e-mail με θέμα ή “ΜΗΤΡΩΟ ΚΑΙ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΜΕΑ” στο ypiresies@workenter.gr σημειώνοντας στο κείμενο του μηνύματός σας ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο.
Αμέσως μετά θα λάβετε ενημέρωση για τα χαρτιά που πρέπει να μας αποστείλετε προκειμένου δημιουργήσουμε το Μητρώο σας.
Μόλις δημοσιευθεί η προκήρυξη θα λάβατε νέο e-mail για την συμπλήρωση και υποβολή της αίτησης.

Το κόστος για αίτηση και Μητρώο και η προσφορά
Το κόστος για δημιουργία ή έλεγχο Μητρώου ΑΣΕΠ και συμπλήρωση – υποβολή αίτησης είναι 63 ευρώ. Στην τιμή των 63 ευρώ συμπεριλαμβάνεται και η έκδοση ηλεκτρονικού παραβόλου.
Εάν μία αίτηση δεν έχει κωδικό ηλεκτρονικού παραβόλου απορρίπτεται αμέσως. Γι΄ αυτό το λόγο το workenter.gr αναλαμβάνει το ίδιο την υπόθεση του παραβόλου το οποίο κοστίζει 3 ευρώ.

Συνεπώς με 63 ευρώ κάνετε 4 πράγματα:
  1. Συμπλήρωση και υποβολή ηλεκτρονικής αίτησης
  2. Δημιουργία (ή έλεγχος και επικαιροποίηση) Μητρώου
  3. Έκδοση ηλεκτρονικού παραβόλο
  4. Δωρεάν ετήσια συνδρομή στην υπηρεσία “Διορισμός Τώρα” (αξίας 30 ευρώ)
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στα τηλέφωνα:
211 9555 025
211 9555 099
690 8532 556 (από τις 5 το απόγευμα έως τις 8 το βράδυ) 

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια