Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

National Cupcake Day

National Cupcake Day
Τα cupcakes, παραδόξως, δεν υπήρχαν για όσο καιρό υποψιάζονται οι περισσότεροι. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουν μακρά και αξιοσέβαστη ιστορία.

Τα cupcakes επινοήθηκαν για πρώτη φορά ανεπίσημα το 1796 όταν η Amelia Simmons δημοσίευσε μια συνταγή για «ένα ελαφρύ κέικ για ψήσιμο σε μικρά φλιτζάνια» στο American Cookery . Αλλά μόλις το 1828 αυτές οι μικρές καλλονές έγιναν γνωστές ως «καπκέικ», ένας όρος που επινοήθηκε από τις συνταγές βιβλίων μαγειρικής της Ελίζα Λέσλι .

Πίσω στις πρώτες μέρες του cupcakedom, αυτές οι απολαύσεις φτιάχνονταν σε διακεκριμένα κεραμικά κύπελλα. Στην πραγματικότητα, ένα χαρούμενο μικρό απομεινάρι αυτής της πρακτικής μπορεί να βρεθεί στο μοντέρνο «κέικ κούπας», όπου μια κεραμική κούπα γεμίζεται με υλικά και τοποθετείται σε φούρνο μικροκυμάτων για να δημιουργήσει ένα γρήγορο και υγρό κέικ. Φυσικά, τα πράγματα έχουν προχωρήσει λίγο από την εποχή των φλυτζανιών βαριάς αγγειοπλαστικής, και αυτές τις μέρες είναι εξαιρετικά εύκολο να βρεις «τηγάνια» για cupcakes φτιαγμένα από οτιδήποτε, από ανοξείδωτο ατσάλι μέχρι καουτσούκ σιλικόνης, το καθένα με τα δικά του πλεονεκτήματα.

Όπως και να είναι προετοιμασμένα, τα cupcakes είναι βέβαιο ότι θα κάνουν επιτυχία σε κάθε χώρο. Υπάρχουν ακόμη και χωρίς γλουτένη και vegan ποικιλίες αυτών των κέικ για όσους κάνουν περιοριστικές δίαιτες. Αν και αυτές οι επιλογές μπορεί να μην ακούγονται αμέσως ορεκτικές, να είστε βέβαιοι ότι ορισμένες από αυτές τις συνταγές είναι θετικά γευστικές.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια