Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Iced Tea Day - Ημέρα παγωμένου τσαγιού

Iced Tea Day - Ημέρα παγωμένου τσαγιού

#NationalIcedTeaDay

Ενώ οι συνταγές για το παγωμένο τσάι χρονολογούνται από τη δεκαετία του 1870, μόλις το 1904 έγινε δημοφιλής. Αυτό οφειλόταν σε μεγάλο βαθμό στην Παγκόσμια Έκθεση και στη ζέστη του καλοκαιριού που την έψηνε. Σερβίρεται παγωμένο τσάι, και οι θαμώνες της έκθεσης το έπιναν μαζικά, και σχεδόν σε καμία περίπτωση, σερβιρίστηκε σε ψηλά ποτήρια τόσο γνωστά για αυτόν τον σκοπό που ονομάζονταν ποτήρια παγωμένου τσαγιού. Ξέρετε ότι ένα ποτό έχει γίνει πραγματικά από μόνο του όταν κατασκευάζονται ειδικά σκεύη για την παρασκευή του και δεν ήταν μόνο τα ποτήρια, τα παγωμένα κουτάλια τσαγιού και τα πιρούνια λεμονιού που αναπτύχθηκαν για να κάνουν την κατανάλωσή του ευκολότερη και πιο ικανοποιητική.

Το παγωμένο τσάι παρασκευάζεται συνήθως από το φυτό τσαγιού, αλλά όπως και με τα ζεστά τσάγια, μπορεί να παρασκευαστεί σχεδόν με οτιδήποτε, και τα αφεψήματα από βότανα είναι συχνά μια δημοφιλής επιλογή για το δροσερό ρόφημα. Φανταστείτε την παρέλαση των γεύσεων που έχετε στη διάθεσή σας, ένα δροσερό τσάι μέντας ανακατωμένο με λίγο λάιμ, ή αν βρίσκεστε στην Ινδία, μπορείτε να κάνετε όπως οι ντόπιοι και να απολαύσετε το τσάι σας με λίγο τζίντζερ. Το προσωπικό μας αγαπημένο; Παγωμένο τσάι ροδάκινου, είναι απολαυστικό.

Η Εθνική Ημέρα παγωμένου τσαγιού υπάρχει για να αποτίσει φόρο τιμής στο δημοφιλές και νόστιμο ρόφημα και είναι κάτι με το οποίο πρέπει να ασχοληθούμε περισσότερο από εμάς. Αυτό είναι ένα ποτό που αυξάνεται σε δημοτικότητα και υπάρχει μια αυξανόμενη καταναλωτική βάση για αυτό, τόσο στις Ηνωμένες Πολιτείες όσο και στο εξωτερικό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι κατασκευαστές συνεχίζουν να επινοούν διαφορετικές και ενδιαφέρουσες γεύσεις παγωμένου τσαγιού που μπορείτε να επιλέξετε από το να προχωρήσετε.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια