Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Γιώργος Ηλιάδης: Πέθανε ο δεύτερος σύζυγος της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Γιώργος Ηλιάδης: Πέθανε ο δεύτερος σύζυγος της Αλίκης Βουγιουκλάκη
Πέθανε στην Κύπρο ο δεύτερος σύζυγος της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Γιώργος Ηλιάδης.


Ήταν επιχειρηματίας και δημοσιογράφος
Ο Δήμαρχος Λευκωσίας και εκλεγμένος Περιφερειάρχης Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης με μια σύντομη ανάρτηση του στο Facebook έκανε γνωστό τον θάνατο του πεθερού του Γιώργου (Κόκου) Ηλιάδη.

Ο Γιώργος Ηλιάδης επιχειρηματίας και δημοσιογράφος υπήρξε για 1,5 χρόνο σύζυγος της Αλίκης Βουγιουκλάκη, με την οποία πήρε διαζύγιο και στη συνέχεια ξαναπαντρεύτηκε την πρώτη του σύζυγο.

«Σας την έσκασα», είχε πει η Αλίκη Βουγιουκλάκη σε συνέντευξή της στο «Ενώπιος Ενωπίω», αποκαλύπτοντας τον μυστικό γάμο της με τον Κύπριο επιχειρηματία, Γιώργο Ηλιάδη. Είχε ήδη χωρίσει και μέσω της τηλεοπτικής της συνέντευξης, έμαθαν ότι παντρεύτηκε κρυφά, ο γιος της, Γιάννης, η μητέρα της, Έμυ και τα αδέρφια της...
Γιώργος Ηλιάδης: Πέθανε ο δεύτερος σύζυγος της Αλίκης Βουγιουκλάκη
Το ζευγάρι παντρεύτηκε κρυφά στις αρχές της δεκαετίας του '80, στην Παναγία Γοργοεπήκοο, το εκκλησάκι δίπλα στη Μητρόπολη των Αθηνών. Για τον γάμο, γνώριζαν μόνο οι στενοί φίλοι του ζευγαριού. Με την ίδια μυστικότητα, βγήκε και το διαζύγιο του ζευγαριού λίγο καιρό μετά.
«Εκείνο που κυρίως χαρακτήριζε την Αλίκη και στην δουλειά της και στην ιδιωτική της ζωή και στην συμπεριφορά της στους ηθοποιούς, αλλά και στους φίλους της -και αυτό μπορείτε να το διαπιστώσετε μιλώντας με τον Φασουλή, μιλώντας με αυτούς τους ανθρώπους- ήταν η αρχοντιά. Η Αλίκη ήταν αρχόντισσα! Τίποτα άλλο. Και αρχόντισσα όχι με την έννοια την οικονομική, η αρχοντιά είναι κάτι το ηθικό δεν είναι οικονομικό», ακούγεται να λέει ο Γιώργος Ηλιάδης για την Αλίκη στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά»


ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια