Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Apple Cake Day - Ημέρα κέικ μήλου

Apple Cake Day -  Ημέρα κέικ μήλου
Η National Applesauce Cake Day είναι η 6η Ιουνίου στο ημερολόγιο της Εθνικής Ημέρας για να αναγνωρίσουμε τη νόστιμη απόλαυση που είναι γνωστή ως τούρτα με σάλτσα μήλου.

Αυτές οι γευστικές διακοπές φαγητού προσφέρουν την ευκαιρία να μοιραστείτε μια φέτα (ή δύο) από ένα κέικ που διατίθεται σε διάφορες συνταγές.

#ApplesauceCakeDay
Ίσως πιστεύετε ότι η προσθήκη σάλτσας μήλου στο κέικ είναι μια σχετικά σύγχρονη εφεύρεση ψησίματος. Ωστόσο, οι πρώτοι άνθρωποι που έφτιαξαν αυτό το είδος κέικ ήταν εκείνοι που έζησαν στις αποικίες της Νέας Αγγλίας κατά τη διάρκεια της πρώιμης αποικιοκρατίας. Διαπίστωσαν ότι δεν κόστιζε πολλά χρήματα για να φτιάξουν κέικ με σάλτσα μήλου, εν μέρει επειδή το κέικ ήταν από αλεύρι και σάλτσα μήλου. Επίσης, όταν χρησιμοποιούσαν με ορισμένα μπαχαρικά, το κέικ μήλου δεν χαλούσε τόσο εύκολα. Οι πρώτοι άποικοι γνώριζαν ότι το κέικ με σάλτσα μήλου ήταν νόστιμο, καθώς και μεγάλη διάρκεια ζωής.

Από το 1900 περίπου, τα αμερικανικά βιβλία μαγειρικής δημοσίευαν συχνά συνταγές για κέικ με σάλτσα μήλου. Αυτό το γλυκό και νόστιμο κέικ έγινε πολύ δημοφιλές στη χώρα κατά τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο. Η ζάχαρη και άλλα συστατικά ήταν ένα σπάνιο εμπόρευμα κατά τη διάρκεια του πολέμου. Οι αρτοποιοί άρχισαν να αντικαθιστούν συστατικά για να απελευθερώσουν πόρους για τους στρατιώτες στον πόλεμο. Είναι ενδιαφέρον ότι το αλεύρι ήταν επίσης ένα σπάνιο εμπόρευμα. Οι αρτοποιοί απλώς αντικαθιστούσαν το αλεύρι χρησιμοποιώντας καλαμποκάλευρο ή βρώμη.

Κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου, το κέικ με σάλτσα μήλου έγινε και πάλι πολύ δημοφιλές όταν άρχισαν οι μερίδες ζάχαρης. Ακολουθώντας τις ίδιες ιδέες από τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο, η σάλτσα μήλου εφαρμόστηκε σε πολλές συνταγές ανθρώπων για την υποστήριξη της πολεμικής προσπάθειας στο εξωτερικό.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια