Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τι σημαίνει η εαρινή ισημερία για κάθε ζώδιο το 2024

Θερινό Ηλιοστάσιο 2024 και ζώδια

Θερινό Ηλιοστάσιο 2024 και ζώδια

Κριός
Κριέ! Είναι η αρχή της σεζόν σας, και ως εκ τούτου, είναι βέβαιο ότι θα νιώσετε την ενέργεια της νέας αρχής της εαρινής ισημερίας με μεγάλο τρόπο. «Ο ήλιος στο ζώδιό σας θα σας βοηθήσει να φωτίσετε την πορεία σας προς τα εμπρός, προς την επιτυχία»
Τώρα είναι μια συναρπαστική στιγμή για να ξεκινήσετε τα νέα σχέδια που έχετε ετοιμάσει. «Θα εμφανιστείς ως ο καλύτερος εαυτός σου», προσθέτει.
Μια μικρή προειδοποίηση: «Η απερισκεψία ευνοείται αυτή την εποχή» και επειδή είστε εκ φύσεως διατεθειμένοι προς την παρορμητικότητα (όπως το ζώδιο που κυβερνά ο έντονος Άρης), μπορεί να είστε ιδιαίτερα επιρρεπείς σε ατυχήματα και γλιστρήματα. Προσέξτε πού πατάτε!

Ταύρος 
Η μπροστινή ορμή της εαρινής ισημερίας πιθανότατα θα είναι πιο λεπτή και εσωτερική για εσάς, Ταύρε . Κι αυτό γιατί ο ήλιος του Κριού αναδεικνύει τον 12ο οίκο σας, που συνδέεται με τα όνειρα και τον εσωτερικό ψυχισμό. «Αυτή θα είναι μια ήσυχη στιγμή για εσάς». Τώρα είναι η στιγμή να κοιτάξετε προς τα μέσα και να αντιμετωπίσετε τυχόν συναισθήματα, φόβους ή προκλήσεις που έχουν βαρύνει την καρδιά σας. Παλεύετε με το σύνδρομο απατεώνων ή αισθάνεστε πρώιμα σημάδια εξουθένωσης; Αν ναι, τώρα είναι η ώρα να το αντιμετωπίσετε.
Η δημιουργία χώρου για σωστή ξεκούραση και χαλάρωση θα σας αφήσει σε καλή θέση για τη μεγάλη πνευματική σας ανανέωση όταν φτάσει η εποχή των γενεθλίων σας τον επόμενο μήνα.

Δίδυμοι
Θα μπορούσατε να αισθανθείτε πιο συνδεδεμένοι με την ευρύτερη συλλογικότητα κατά τη διάρκεια αυτής της εαρινής ισημερίας, Δίδυμοι . Αυτό συμβαίνει επειδή ο 11ος οίκος του ιδεαλισμού, της προόδου και της κοινότητάς σας παίρνει μια ώθηση τόσο από τον ήλιο όσο και από τον Ερμή (τον πλανητικό κυβερνήτη σας) στον φλογερό Κριό, μετατρέποντάς σας σε ακόμα πιο κοινωνική πεταλούδα από ό,τι συνήθως.
Συνολικά, αυτή είναι μια άνετη νοοτροπία για εσάς, καθώς είστε ένα ζώδιο του αέρα που από τη φύση του αρέσει να διανοείται και μπορείτε να εκτιμήσετε την υψηλών τόνων ενέργεια του Κριού ως δύναμη για δράση. «Απλώς μην δαγκώνεις περισσότερα από όσα μπορείς να μασήσεις από την άποψη του πόσα πάρτι ή εκδηλώσεις πρόκειται να παρευρεθείς»,. Παρακολουθήστε την μπαταρία κοινωνικής δικτύωσης και σχεδιάστε να επαναφορτίσετε όταν είναι απαραίτητο.

Καρκίνος
Η επαγγελματική σας ζωή θα μπορούσε να αισθάνεται υπερφορτισμένη καθώς φτάνει η ισημερία, Καρκίνε . Ο ήλιος του Κριού θα είναι σε συνδυασμό με τον μεσόγειό σας , που σηματοδοτεί την κορυφή του 10ου αστρολογικού οίκου και είναι ομοίως συνδεδεμένος με το σκοπό και τη φήμη. Αυτό σημαίνει ότι "θα έχετε μια μέρα στο γήπεδο όταν πρόκειται για την καριέρα σας", οπότε σκεφτείτε να διοχετεύσετε την ενέργειά σας για να ξεκινήσετε νέα έργα πάθους στη δουλειά ή ακόμα και να ζητήσετε αύξηση. Εάν σκεφτόσαστε μια αλλαγή καριέρας, τώρα είναι επίσης η ώρα να το κάνετε.

Λέων
Αυτή η διέλευση δίνει καλές δονήσεις μόνο για σένα, Λέων . Το φεγγάρι μπαίνει στο ζώδιό σας την ίδια μέρα με την εαρινή ισημερία, δίνοντάς σας μια επιπλέον ώθηση συμπόνιας και αγάπης για τον εαυτό σας. Και επειδή είστε ζώδιο της φωτιάς, όπως ο Κριός, σας ταιριάζει πολύ η ζωηρή ενέργεια της εποχής.
Θα χαρείτε επίσης να μάθετε ότι αυτή η ισημερία αναδεικνύει τον ένατο οίκο σας, ο οποίος δεν συνδέεται μόνο με ταξίδια, μάθηση και εξερεύνηση, αλλά και με καλή τύχη και γλυκιά γαλήνη. (Σε τελική ανάλυση, είναι ο οίκος που κυβερνά ο τυχερός Δίας.) Ως αποτέλεσμα, θα μπορούσατε να μπείτε στην άνοιξη νιώθοντας πιο σίγουροι από ποτέ—ενέργεια να χρησιμοποιήσετε για να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, αφήνοντας την καρδιά σας να καθοδηγήσει.

Παρθένος
Η ισημερία θα μπορούσε να σας φέρει το πολύ αναγκαίο κλείσιμο καθώς ο ήλιος του Κριού πέφτει στον όγδοο οίκο των αρχών, των τελείων και των μετασχηματισμών σας, Παρθένε . Για να ξεκινήσετε κάτι νέο, μερικές φορές, κάτι πρέπει να τελειώσει—και αυτό δεν θα μπορούσε να είναι πιο αληθινό για εσάς από ό,τι τώρα.
Με τη φορολογική περίοδο σε εξέλιξη, αυτές οι αρχές και οι καταλήξεις θα μπορούσαν να προκύψουν σε σχέση με τους πόρους ή τα χρήματά σας. Εάν σκεφτόσασταν να επιλέγετε μια παράπλευρη φασαρία ή να ακυρώσετε μια ακριβή συνδρομή, τώρα είναι η ώρα να αναλάβετε δράση και να βελτιστοποιήσετε τα οικονομικά σας. Η επιπλέον ένταση από τον πλανητικό κυβερνήτη Ερμή στον Κριό μπορεί να σας κάνει να νιώθετε παρορμητικοί, ωστόσο, φροντίστε να ενημερωθείτε πλήρως και να αναλογιστείτε τον πιθανό αντίκτυπο οποιασδήποτε απόφασης που παίρνετε.
Τι σημαίνει η εαρινή ισημερία για κάθε ζώδιο το 2024
ΖΥΓΟΣ
Η μετακίνηση του ήλιου στον Κριό φωτίζει τον έβδομο οίκο των συνεργασιών σας, ρίχνοντας φως στη δυναμική στις ρομαντικές σας σχέσεις, Ζυγέ . Αυτά μπορεί να είναι υπέροχα νέα, δεδομένου ότι είστε ειδικός στο να κρατάτε τη ζυγαριά ισορροπημένη. Η ατομικιστική ενέργεια της εποχής του Κριού θα μπορούσε επίσης να σας βάλει σε δύσκολη θέση συναισθηματικά. Έχετε την τάση να βάζετε τους άλλους ανθρώπους πρώτα, κάτι που δεν είναι ακριβώς η ατμόσφαιρα του επικεντρωμένου Κριού.
Επιδιώξτε να δώσετε χάρη σε συνεργάτες ή φίλους κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, εάν χρειάζονται λίγο χώρο και μην παίρνετε πολύ προσωπικά τα παρατημένα σχέδια. Αντίθετα, προσπαθήστε να εστιάσετε στους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να βάλετε τον εαυτό σας πρώτο, για μια αλλαγή.
Δεδομένου ότι η εποχή του Κριού έχει να κάνει με την έναρξη νέων πραγμάτων, τώρα είναι επίσης μια εξαιρετική στιγμή για να πειραματιστείτε. Πάρτε ρίσκο για ρομαντικά ενδιαφέροντα που συνήθως δεν είναι του τύπου σας ή αφιερώστε λίγο χρόνο κάνοντας όνειρα επίκαιρων ιδεών για μια τρέχουσα σχέση.

Σκορπιός
Η ανανέωση της ισημερίας σας θα μπορούσε να συμβεί στη σφαίρα της καθημερινότητάς σας, Σκορπιέ . Ο ήλιος στον Κριό βρίσκεται στον έκτο οίκο των τελετουργιών, των συνηθειών και της ευεξίας σας, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να θέσετε νέους βραχυπρόθεσμους στόχους που ευθυγραμμίζονται με τη ζωή που οραματίζεστε για τον εαυτό σας.
Μερικές από τις καθημερινές σας συνήθειες μπορεί να φαίνονται ασήμαντες, αλλά με την πάροδο του χρόνου, μπορούν είτε να εμποδίσουν είτε να υποστηρίξουν τους υψηλότερους στόχους σας. Θα είστε σε θέση να ανακαλύψετε ποιες συνήθειες υποστηρίζουν τον πιο αυθεντικό εαυτό σας και ποιες σίγουρα όχι. Αυτή η εργασία πιθανότατα θα σας κρατήσει απασχολημένους, οπότε φροντίστε να στέλνετε περιστασιακά, «Γεια! Μην ανησυχείτε, είμαι ακόμα ζωντανός» μήνυμα check-in στους φίλους σας.

Τοξότης
Η δημιουργικότητα και η αισιοδοξία είναι από τα φυσικά σας πλεονεκτήματα, Τοξότες . Αλλά η πρόσθετη ώθηση της ενέργειας του Κριού κατά την άφιξη της εαρινής ισημερίας θα μπορούσε να ανεβάσει και τις δύο αυτές ιδιότητες κατά ένα βαθμό. Ο ήλιος στον Κριό λάμπει στον πέμπτο οίκο της ευχαρίστησης, δίνοντάς σας την ώθηση προς τα εμπρός που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε ή να επιταχύνετε νέα χόμπι και δημιουργικές αναζητήσεις.
Αυτή η ενέργεια είναι σίγουρα κίνητρο, αλλά να μην αναλάβετε πάρα πολλά παράπλευρα ενδιαφέροντα ταυτόχρονα, καθώς θα μπορούσατε να βρεθείτε περιτριγυρισμένοι από μισοτελειωμένα έργα. Αντ 'αυτού, επιλέξτε ένα ή δύο και δώστε τους τα πάντα.

Αιγόκερως
Βοηθώντας να φωτίσετε τις προηγούμενες εμπειρίες που διαμόρφωσαν αυτό που είστε, αυτή η ισημερία θα μπορούσε να ενισχύσει την προσωπική σας ανάπτυξη, Αιγόκερε . Ο ήλιος στον Κριό βρίσκεται στον τέταρτο οίκο των οικογενειών σας και η ενέργεια της νέας εκκίνησης που διοχετεύει θα μπορούσε να σας κάνει να σκεφτείτε πώς μπορείτε να δώσετε στο σπίτι σας —και στη δυναμική της οικογένειάς σας— ένα νέο αυλάκι.
Διοχετεύστε την ενέργειά σας σε κοινωνικές συναναστροφές με τους συγγενείς σας ή ασχοληθείτε με ένα έργο ανακαίνισης σπιτιού στο οποίο έχετε καθίσει για λίγο. Τώρα είναι η ώρα να ταΐσουμε την εστία, ας πούμε.

Υδροχόος
Προετοιμαστείτε για μια αλλαγή νοοτροπίας, Υδροχόε . Ο ήλιος που κινείται στον Κριό ρίχνει φως στον τρίτο οίκο της νόησης και της επικοινωνίας σας, ανοίγοντας το μυαλό σας σε μεγαλύτερη αισιοδοξία και νέες ιδέες. «Υπάρχει μια ευκαιρία για μια τεράστια Αναγέννηση όσον αφορά τα μηνύματά σας, πώς μιλάτε στον εαυτό σας και πώς αντιμετωπίζετε τη ζωή».
Δεδομένου ότι η εποχή του Κριού υποστηρίζει τον πειραματισμό, να κλίνουμε σε νέες προοπτικές ή φιλοσοφίες σκέψης. Θα μπορούσατε να νιώσετε μια αίσθηση ελαφρότητας και ελευθερίας από το να ρίξετε μοτίβα σκέψης που σας κρατούσαν πίσω, είτε τροφοδοτούνται από αμφιβολία για τον εαυτό σας είτε από φόβο.

Ιχθύες
Είστε συνήθως ένας στοχαστής μεγάλης εικόνας, Ιχθύς , αλλά η ενέργεια αυτή την εποχή του Κριού θα μπορούσε να στρέψει την προσοχή σας στις απτές λεπτομέρειες και τις δομές που χρειάζεστε για να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας. Ο ήλιος ενεργοποιεί τον δεύτερο οίκο των πόρων σας, ενθαρρύνοντάς σας να ανανεώσετε τις καθημερινές σας ρουτίνες και να βεβαιωθείτε ότι λειτουργούν στην υπηρεσία των στόχων σας.

Δεδομένου ότι η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιό σας καθώς φτάνει η ισημερία, θα εφοδιαστείτε επίσης με μια επιπλέον δόση συμπόνιας, καθιστώντας την «μια εξαιρετική στιγμή για να ενεργοποιηθείτε στις αξίες σας». Ρωτήστε τον εαυτό σας εάν ορισμένες συνήθειες, έργα ή άνθρωποι *όντως* αξίζουν τον πολύτιμο χρόνο, την ενέργεια ή τα χρήματά σας—ή εάν ίσως είστε πιο ικανοποιημένοι διαθέτοντας τους πόρους σας αλλού.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια