Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Πανσέληνος Ιουνίου 2024

Strawberry Moon

Το Σάββατο 22 Ιουνίου στις 03:07 θα έχουμε την πρώτη καλοκαιρινή Πανσέληνο.

Ονομάζεται «Φεγγάρι τη Φράουλας», σύμφωνα με τους Ινδιάνους της Αμερικής, πέφτει σε μια εποχή που μαζεύονται οι ώριμες φράουλες και δεν σχετίζεται με το χρώμα του φεγγαριού.
Στην Πανσέληνο του Ιουνίου, επηρεάζονται οι Κριοί, οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου.
Strawberry Moon
Ωροσκόπιο αστρολογίας φράουλας για το ζώδιό σας
Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου) 
Φτάσε στα αστέρια, Κριός! 
«Καθώς το φεγγάρι στέκεται στο στέμμα του ουρανού σας, θα μπορούσατε να δείτε μια σημαντική επαγγελματική ανακάλυψη να εμφανίζεται μπροστά σας». «Αυτό θα μπορούσε να είναι μια προαγωγή, μια προσοδοφόρα προσφορά εργασίας, ένας νέος πελάτης ή ακόμα και ένα βραβείο».

Ταύρος (20 Απριλίου - 20 Μαΐου) 
Δικτυώσου  και άνθισε, Ταύρε!
«Το φεγγάρι σας ωθεί να ανοίξετε το μυαλό και το πνεύμα σας σε νέους ορίζοντες…Μερικές πιθανές αλλαγές θα μπορούσαν να τεθούν στα πόδια σας: ένα αποκορύφωμα σε ένα σχέδιο για ταξίδια μεγάλων αποστάσεων, σχέση στο εξωτερικό ή διεθνή επιχειρηματική προσπάθεια ή ακόμα και μια ξαφνική απόφαση μετεγκατάσταση ή μετανάστευση».

Δίδυμοι (21 Μαΐου - 20 Ιουνίου) 
Ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά στις συνεργασίες σας, Δίδυμε! 
«Η λίμπιντο σας θα μπορούσε να είναι στα ύψη στην οροφή, φέρνοντάς σας την επιθυμία να συγχωνευτείτε».
«Ωστόσο, αν τα πράγματα είναι λίγο δύσκολα με εσάς και με έναν σημαντικό άλλον, περιμένετε ότι είναι καιρός να το καταργήσετε - και αν κανένας από τους δύο δεν είναι ευτυχισμένος, μπορεί να χωρίσετε και να ακολουθήσετε τον δικό σας δρόμο».

Καρκίνος (21 Ιουνίου - 22 Ιουλίου) 
Ήρθε η ώρα να επανεκτιμήσεις τις σχέσεις σου, Καρκίνε! 
«Από τη μια πλευρά, αυτή θα μπορούσε να είναι μια περίοδος ευφορικής ένωσης για εσάς και ένα άλλο κόμμα, καθώς δεσμεύεστε ή δίνετε μακροπρόθεσμες υποσχέσεις». «Ωστόσο, αν βρίσκεστε σε βραχώδη περιοχή, θα μπορούσατε να αποφασίσετε ότι είναι ώρα να σκαρφαλώσετε στο δρόμο σας».

Λέων (23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου) 
Πρόσεχε καλά τον εαυτό σου, Λέων. 
«Θα μπορούσατε να βάζετε τις τελευταίες πινελιές σε ένα μεγάλο έργο για τον εργοδότη σας ή ακόμα και να κάνετε μια μετάβαση από τη μια δουλειά στην άλλη».
 "Ωστόσο, το σημαντικό πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι η ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής και εάν αφιερώνετε χρόνο για τις πολλές διαφορετικές πτυχές που σας κάνουν ευτυχισμένους."

Παρθένος (23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου) 
Βγες έξω να συναναστραφτείς, Παρθένε! 
«Αυτός είναι ο πιο σημαντικός σελήνος της χρονιάς για τους ανύπαντρους για να βάλουν τον εαυτό τους εκεί έξω – θα μπορούσαν να βρουν κάποιον πολύ ξεχωριστό – ίσως ακόμη και μια αδελφή ψυχή! Αν έχετε βγει τυχαία ραντεβού, μπορεί ακόμη και να αισθανθείτε ότι ερωτεύεστε αληθινά».

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)  
Ετοιμαστείτε για κάποιες αλλαγές στην οικιακή σας ζωή, Ζυγέ! 
"Αυτό θα μπορούσε να φέρει μια απόφαση για μετακόμιση, ανακαίνιση ή μετεγκατάσταση εντελώς!".
«Μερικοί Ζυγοί θα δουν ακόμη και μια μετάβαση μεταξύ των συγκατοίκων. Τέλος, αν εμφανιστεί κάτι σχετικά με την οικογένεια ή τους γονείς σας, φροντίστε να το βάλετε και να το χειριστείτε το συντομότερο δυνατό.”

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου) 
Η ανάπτυξη συμβαίνει με λαμπρούς τρόπους, Σκορπιέ. 
«Καθώς το φεγγάρι φτάνει, θα μπορούσατε να επικεντρωθείτε σε μια σημαντική προσπάθεια γραφής, ομιλίας ή επικοινωνίας».
«Τα ταξίδια μικρών αποστάσεων θα μπορούσαν επίσης να σας ελκύσουν τώρα».

Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)
Ίσως υπάρξουν αλλαγές στα οικονομικά σου, Τοξότη!
«Εάν προκύψει μια σημαντική δαπάνη, κάντε λίγο προϋπολογισμό για να καταλάβετε πώς να το χειριστείτε. Ωστόσο, αυτό το lunation θα μπορούσε να φέρει εξίσου εύκολα αύξηση, νέο πελάτη ή ακόμα και προσφορά εργασίας».

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)
Τα πράγματα σε αναζητούν, Αιγόκερε.
«Καθώς το φεγγάρι πέφτει στο ζώδιό σας, είναι πιθανό να δείτε το αποκορύφωμα ενός πολύτιμου προσωπικού στόχου, ελπίδας, φιλοδοξίας ή ονείρου που σας παρουσιάζεται τώρα σε μια ασημένια πιατέλα».
«Αυτή η ίδια περίοδος θα μπορούσε να φέρει τα φώτα της δημοσιότητας στο πού βρίσκεστε στην εξουσία σας — και σε μια σημαντική σχέση».

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου)
Καθίστε αναπαυτικά και χαλαρώστε Υδροχόε!
«Το φεγγάρι θα είναι ιδιαίτερα έντονο για εσάς, πιθανόν να σας κάνει να νιώσετε λίγο καμένος. Ξεκουραστείτε και επαναφορτιστείτε».
«Αν ένα μυστικό ή μια κατάσταση από το παρελθόν σας εμφανιστεί, αντιμετωπίστε το. Άκου τη διαίσθησή σου τώρα».

Ιχθύς (19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)
Γίνε κοινωνικός και γιόρτασε τη ζωή, Ιχθύ!
«Καθώς το φεγγάρι φτάνει, πιθανότατα κυκλοφορείτε ανάμεσα σε πολλούς φίλους και γνωστούς». «Θα μπορούσατε τώρα να παρακολουθήσετε ένα εκθαμβωτικό πάρτι ή μίξερ, οπότε ετοιμαστείτε να γνωρίσετε νέα άτομα και να επεκτείνετε το δίκτυό σας».

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια