Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

οι ΑΝΤΡΕΣ και τα εσώρουχά τους

MEN and their UNDERWEAR
Ο άντρας κρίνεται από δυο πράγματα: απ΄το παπούτσι κι απ΄το βρακί.
Ένας άντρας θέλει συνήθως το εσώρουχο μιας γυναίκας να του πει ότι είναι σέξι και καυτή.
Μια γυναίκα, όταν κοιμάται για πρώτη φορά με κάποιον, θέλει επιπλέον το εσώρουχό του να της πει:
«Είμαι καθαρό, εφαρμοστό, χωρίς τρύπες και σπασμένα λάστιχα». Θέλει να ξέρει ότι έχει να κάνει με έναν υπεύθυνο πολίτη, που εκτός από το να την φέρνει σε οργασμό, ξέρει πώς χρησιμοποιείται και το πλυντήριο και ο κάδος των απορριμάτων (σηκώνεις το καπάκι, πετάς το ξεχυλωμένο εσώρουχο-φουφούλα, το ξανακλείνεις κι αγοράζεις ένα καινούριο).

Αθλητικά εσώρουχα.
Μπόξερ.
Σλιπ.
Μπόξερ-σλιπ, δύο σε ένα.
 Μεγάλα σλιπ που φτάνουν μέχρι τη μέση.
Μικρά χαμηλοκάβαλα σλιπ.
Μπικίνι (έτσι λέγεται το πολύ μικρό αντρικό σλιπ).
Μπόξερ-σορτς (απόγονος του σώβρακου).
G-string.
Jockstraps με δυο λωρίδες μόνο στο πίσω μέρος.
Μπόξερ από δαντέλα, σλιπ με άνιμαλ πριντς, μπόξερ-σλιπ φλοράλ, δερμάτινα στρινγκ και, τελευταία, μοδάτα μεταξωτά μακριά σώβρακα που θέλουν επειδέξιους κώλους, καθότι στην Βραζιλία ονομάζονται sambacansao (σημαίνει «σάμπα τραγούδι») και είναι οι βερμούδες που φορούσαν παραδοσιακά οι τραγουδιστές της σάμπα όταν χόρευαν.
MEN and their UNDERWEAR
Ποιο όμως είναι το αντρικό εσώρουχο που θα συναντήσετε πιο συχνά;
Σύμφωνα με έρευνα του περιοδικού «Men’s Health» το μπόξερ- σλιπ.
Από τη δεκαετία του ‘90 που εμφανίστηκε στις διαφημίσεις του Calvin Klein, κέρδισε γρήγορα την φήμη του πιο σέξι αντρικού εσωρούχου, με αποτέλεσμα να το προτιμούν σήμερα το 41% των αντρών.
MEN and their UNDERWEAR
Το φαρδύ μπόξερ που ανεμίζει και χωρά μέσα αντζέντα και κινητό, το προτιμούν δυστυχώς ακόμη το προτιμά το 29% των αντρών, το κλασσικό σλιπ το 16% των αντρών, το μικρό σλιπ-εφιάλτη των γυναικών μόνο το 8%, και το μπικίνι (το πολύ-πολύ μικρό σλιπ) μόνο το 5% των αντρών παραδέχεται ότι το φορά. (Το 1% δεν ξέρει-δεν απαντά, δηλαδή δεν φορά τίποτα).
Κι εφόσον ολοκληρώσαμε την σωβρακοστατιστική, ας περάσουμε στην σωβρακοψυχολογία.

Ροζ εσώρουχο:
Είναι σίγουρα εργένης- και πλένει λευκά μαζί με χρωματιστά. Περνάει το τεστ, γιατί τουλάχιστον δεν του πλένει τα εσώρουχα η μαμά του.
MEN and their UNDERWEAR
Μπόξερ με Looney Toons, αρκουδάκια, καρδούλες, φεγγαράκια κλπ: το αγόρασε η μαμά του, χωρίς αμιβολία. Μείνετε μακριά από έναν άντρα με φαρδύ πολύχρωμο μπόξερ. Αν δεν είναι μαμάκιας, έχει μόνιμη σχέση -με κάποια που τον αποκαλεί «μπισκοτάκι» και του κάνει χαζά δώρα.

Κλασσικό σλιπ: Ακόμη κι ο πρόεδρος Κλίντον όταν ρωτήθηκε σχετικά το ’94 σε ένα δείπνο με δημοσιογράφους στον Λευκό Οίκο, είχε πει ξεκάθαρα ότι φορά σλιπ. «Πρέπει όμως να προσθέσω» συνέχισε με ειλικρίνεια, «ότι μια μικρή περίοδο στα νεανικά μου χρόνια, χρησιμοποιούσα μπόξερ- σορτς. Είχα έξι: τρία άσπρα, δυο ριγέ κι ένα σε baby blue με μικρά κόκκινα γουρουνάκια(!)». Όταν ενας άντρας φορά κλασσικό σλιπ, περνά την σοβαρή, ήρεμη και συγκροτημένη περίοδό του. Προφανώς δεν έχει έρθει ακόμη στην ζωή του μια Λεβίνσκι για να τον ταράξει…
MEN and their UNDERWEAR
Μπόξερ-σλιπεφαρμοστό σε μαύρο χρώμα: Αν ο τύπος που το φορά έχει και τέλειο σώμα, κάνει τον θανατηφόρο συνδιασμό. Είναι ότι πιο σέξι και συνήθως το προτιμούν οι «καυτοί» εραστές. Ένα τέτοιο φόρεσε κι ο Μπέκαμ για διαφήμηση εσωρούχων Emporio Armani που αναρτήθηκε παντού σε γιγαντοαφίσσα. Οταν ρώτησαν την Βικτώρια πώς νιώθει για αυτές τις γιγαντοαφίσσες με τον άντρα της γυμνό παντού είπε: «Είμαι περήφανη να βλέπω το πέος του 25 πόδια ψηλό. Είναι υπέροχο». Εικοσιπέντε πόδια πέος, οπωσδήποτε δεν θα χωρούσε σε σλιπ…

Μπόξερ- σλιπ σε άσπρο χρώμα: Αληθινό άσπρο; Είναι και νοικοκυρεμένος εκτός από σέξι. Και θυμίζει εκείνη την διαφήμιση του Calvin Klein με τον Marky Mark να φορά άσπρο μπόξερ και να χουφτώνει τα γεννητικά του όργανα. Μετά από εκείνο το χούφτωμα ήταν νομίζω που οι γυναίκες άρχισαν να δίνουν μεγαλύτερη σημασία στα εσώρουχα των αντρών- και κατ’ επέκταση και οι άντρες.

Μπόξερ από λευκή δαντέλα: Είναι μόδα. Για τους μετροσέξουαλ άντρες.

Έντονο χρώμα: Αναδεικνύει το χρώμα του δέρματος και την προσωπικότητά του. Κίτρινο καναρινί, φλούο πράσινο, φούξια, πορτοκαλί; Ένας άντρας που φορά εσώρουχο σε έντονο χρώμα είναι τρέντι και κουλ. Οστόσο δε μπορείς να παρακολουθήσεις τα παθιασμένα λόγια που σου λέει, γιατί σε τυφλώνει το βρακί του.

Στρινγκ: Ok, σας κάνει πλάκα. Αν όχι, σας έχoυμε καλά και κακά νέα. Τα καλά είναι ότι μόλις κοιμηθήκατε με bisexual πορνοστάρ. Τα κακά τα ξέρετε ήδη.
MEN and their UNDERWEAR
Jockstraps: Στο μπροστά μέρος όλα καλά, το πίσω μέρος λείπει, κι ενώνονται δυο λουράκια στην ένωση γλουτού με μοιρού για να συγκρατήσουν το μπροστά μέρος. Μην βιαστείτε να τον βάλετε στην ίδια κατηγορία με τους άντρες που φορούν στρινγκ και λεοπάρ μπικίνι, είναι πραγματικά το αντρικό εσώρουχο που συστήνουν οι ουρολόγοι. Επενδύστε σε αυτόν τον άντρα, γιατί δεν θα πάει από προστάτη.
MEN and their UNDERWEAR
Μακριά εσώρουχα που φτάνουν μέχρι τους αστραγάλους: Κάτι σαν κολάν με περιθώριο στον καβάλο δηλαδή. Μπορεί να σας τύχει με κάτοικο κρύας χώρας. Αν είναι Έλληνας, φταίει που δεν είπε η τηλεραση ότι τα χιόνια έλιωσαν στην Αθήνα, γι΄αυτό. Θα το πει κάποια στιγμή κάποιος παρουσιαστής, ότι τώρα κάνει ζέστη στην πόλη, οπότε θα το βγάλει- κάντε υπομονή. Είναι μάλλον παιδί για σπίτι, γι΄αυτό σας ήρθε εξ αρχής με εσώρουχο-πιτζάμα.
MEN and their UNDERWEAR
Πολύ μικρά σλιπ και μπικίνι: Είχαν μια πέραση στο γαλλικό πορνό των 70ς και στους Νοτιοιταλούς τουρίστες των 80ς, αλλά αν είναι άλλης εθνικότητας αυτός που τα φοράει θεωρείται κιτς εραστής. Αν κρατήσει οστόσο τις κάλτσες, να τον ξαναδείτε μια ακόμη φορά. Για το cult της υπόθεσης.

Σώβρακο με άνοιγμα μπροστά: Η νεά γεννιά αντρών είναι εκπαιδευμένοι κι έχουν μάθει να κατεβάζουν το σλιπ τους για να κάνουν πιπί. Υπάρχουν όμως κάποιοι στα πενήντα και πάνω, που το θεωρούν περιττό κόπο και γι΄αυτό επιμένουν να φορούν πρακτικά εσώρουχα με οπή για το πέος μπροστά. Εντάξει, κι οι καθητήρες πρακτική εφεύρεση είναι, δεν είναι σέξι όμως…

Εσώρουχο που φαίνεται από το παντελόνι: Αν είναι τινέιτζερ ή σκέιτερ, κάνει cute. Αν όμως ένας ώριμος άντρας επιμένει ρίχνει χαμηλά το παντελόνι και να δείχνει το εσώρουχό του ή έχει αγοράσει ακριβό label και κάνει απόσβεση ή είναι αξιολύπητος. Τουλάχιστον αυτό πιστεύει το 80% των γυναικών.

Εσώρουχο της χθεσινής μέρας: Μισό λεπτό, μισό λεπτό… Σύμφωνα με έρευνες, το 43% των αντρών όταν αντιλαμβάνονται ότι δεν έχουν άλλο καθαρό εσώρουχο, δεν φοράνε καθόλου. Το 31% όμως, φοράνε ένα που φορέθηκε την προηγούμενη μέρα, χωρίς να πιστεύουν ότι κάνουν κάτι κακό. Και οι υπόλοιποι θα φορέσουν τελικά ένα αθλητικό σορτς. Θα προτιμούσατε το νέο σας ντέιτ να σας έρθει με σορτσάκι του Ολυμπιακού παρά με το χθεσινό του εσώρουχο; (Ναι!Nαι!Ναι!).

Ξεχυλωμένο εσώρουχο: Σύμφωνα με άλλες στατιστικές, το 30% των αντρών πετάνε τα εσώρουχα μόνο όταν τρυπήσουν. Το 11% δε βλέπει μια τρυπίτσα και πετά το εσώρουχο όταν σκιστεί. Μόνο το 15% το πετάει μόλις εμανιστούν τα πρώτα σημάδια φθοράς. Το 20% το πετά όταν χαλαρώσουν τα λάστιχα. Το 17% περιμένει να ξεχυλώσει στη μέση το εσώρουχο. Και το 7% το κρατά μέχρι να πέφτει από μόνο του. Δηλαδή, ο άντρας με το ξεχυλωμένο εσώρουχο, ανήκει απλά στον μέσο όρο. Προτιμήστε τον αν τα σχέδιά σας περιλαμβάνουν παιδιά και εξοχικό εξ αδιαιρέτου, είναι φως φανάρι ότι πρόκειται για δουλευταρά κουβαλητή που δεν προλαβαίνει να ψωνίζει καινούρια βρακιά.

Καθόλου εσώρουχο: Το 39% των γυναικών, όταν συνειδητοποιούν ότι ένας άντρας δεν φορά εσώρουχο, αναρωτιέται πώς βολεύεται. Το 19% αναρωτιέται για την υγειινή…Το 15% αναρωτιέται για τη νοικοκυροσύνη του. Και μόνο το 27% των γυναικών το βρίσκει σέξι. Αν δεν πιαστεί δέρμα στο φερμουάρ του παντελονιού και θρηνίσουμε θύματα, είναι σούπερ σέξι!
MEN and their UNDERWEAR
Δικό σας εσώρουχο: Ας αρκεστούμε να σχολιάσουμε ότι ο τύπος που τσακώσατε να το φοράει έχει τουλάχιστον καλό γούστο…

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια