Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

15 χρόνια σύλλογος 'Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ'

https://www.i-diadromi.gr/
15 χρόνια
55511 αναρτήσεις το 2023
Αντί για 59981 αναρτήσεις....
Μετά από διαγραφή άρθρων από την google "λόγω χώρου".... μας έμειναν 40.373
27.453.182 προβολές θεμάτων
Ο Σύλλογος "Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ" αποτελεί μια πολύτιμη κοινότητα που δημιουργήθηκε πριν 15 χρόνια με την πρωτοβουλία γονέων και κηδεμόνων παιδιών και εφήβων με αναπηρίες, σε συνεργασία με φίλους που ενδιαφέρονται και αγαπούν τα άτομα με αναπηρίες. 
Η αποστολή του συλλόγου επικεντρώνεται στο να φέρνει πιο κοντά νέους και νέες με κινητικά προβλήματα, προσφέροντας τους ένα χώρο κοινωνικοποίησης και αλληλεπίδρασης.

Στον ιστότοπο "Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ," μπορείτε να βρείτε ποικίλες πληροφορίες και θέματα, συμπεριλαμβανομένων ειδήσεων επικαιρότητας, μαγειρικής, ζώδια, μόδας, επετείων, σόουμπιζ, και άλλα. Ο ιστότοπος προσφέρει ένα ποικίλο και ενδιαφέρον περιεχόμενο για όλα τα γούστα, προάγοντας την ενημέρωση και τον πολιτισμό.

Ο Σύλλογος "Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ" επιδιώκει να προωθήσει μια θετική προοπτική για τη ζωή, αντιμετωπίζοντας την αναπηρία ως ένα μέρος της ποικιλομορφίας της ανθρώπινης εμπειρίας. Στον κόσμο του συλλόγου, η αναπηρία δεν είναι αρρώστια, αλλά μια διάσταση της ζωής που διαμορφώνει μοναδικές εμπειρίες και προσφέρει δυνατότητες για ανάπτυξη και κοινωνική συμμετοχή.

Με τη φιλοσοφία του ότι μπορούμε να δούμε τη ζωή με θετική ματιά, ο Σύλλογος προάγει την κοινότητα, την αμοιβαία υποστήριξη και την αποδοχή των ατόμων με αναπηρίες. Αυτή η στάση ενισχύει την έννοια της πλήρους ζωής και εκτιμά τις μοναδικές συνεισφορές που κάθε άτομο μπορεί να φέρει στην κοινότητα.
Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια