Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

11χρονη την έσφαξε ο παιδοβιαστής θείος της

Βρέθηκε νεκρή η 11χρονη που είχε εξαφανιστεί στον Πύργο Ηλείας – Θείος της ο παιδοβιαστής που συνελήφθη για τη δολοφονία της
Βρέθηκε νεκρή η 11χρονη που είχε εξαφανιστεί στον Πύργο Ηλείας – Θείος της ο παιδοβιαστής που συνελήφθη για τη δολοφονία της

«Πάγωσε» το πανελλήνιο η είδηση ότι ένα 11χρονο κορίτσι βρέθηκε σφαγμένο σε ερημική περιοχή στον Πύργο, με τον δράστη του φρικιαστικού εγκλήματος, τον 37χρονο θείο της (ξάδερφο της μητέρας της) να ομολογεί ότι εκείνος την σκότωσε.

Ο δράστης είχε καταδικαστεί για βιασμό και αποπλάνηση ανήλικης το 2017 αλλά κυκλοφορούσε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι 37χρονος έσπασε το χέρι του παιδιού και στο δολοφόνησε καρφώνοντας του ένα κατσαβίδι στον λαιμό. Η ιατροδικαστική εξέταση θα δείξει αν το κοριτσάκι έπεσε θύμα βιασμού πριν αφήσει την τελευταία του πνοή στα χέρια του θείου της. Εκτιμάται ότι ο δράστης προσπάθησε να την βιάσει και εκείνη αντιστάθηκε, με το «τέρας» να δολοφονεί την ανήλικη ανιψιά του προκειμένου να μην μιλήσει.

Το πτώμα της 11χρονης που είχε εξαφανιστεί από τη Μυρτιά, όταν μπήκε στο όχημα του 37χρονου, όπως κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας, εντοπίστηκε σε αγροτική περιοχή στο Καταράχι.

Η μητέρα του παιδιού που βρισκόταν στο ΑΤ  μίλησε σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή Live News. Βρισκόταν σε κατάσταση σοκ καθώς οι αστυνομικοί την είχαν μόλις ενημερώσει ότι βρέθηκε η σορός ενός παιδιού, ωστόσο δεν της είπαν ότι πρόκειται για το παιδί της, καθώς η ίδια θα κληθεί να το αναγνωρίσει.  Η ίδια δεν γνωρίζει μέχρι στιγμής ότι ο ξάδερφός της σκότωσε το παιδί της. 

«Μου είπαν ότι βρήκαν ένα νεκρό κοριτσάκι και πάω να δω αν είναι η κόρη μου» είπε η ίδια στην εκπομπή.

Αύριο το πρωί αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, ο 37χρονος ο οποίος κατηγορείται ότι σκότωσε το 11χρονο κορίτσι στην Ηλεία. Η σωρός του παιδιού θα εξεταστεί από ιατροδικαστή, προκειμένου να διαπιστώσει με τι τρόπο δολοφονήθηκε αλλά και αν έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά. Ο 37χρονος φέρεται να έχει πει ότι σκότωσε την 11χρονη με ένα κατσαβίδι, το οποίο όμως δεν έχει βρεθεί.

Οι αρχές ασφαλείας σχεδιάζουν την μεταγωγή του, καθώς δεν αποκλείουν να υπάρξουν αντιδράσεις από τους συγγενείς του παιδιού, που δεν μπορούν να πιστέψουν ότι δράστης της δολοφονίας είναι ένα συγγενικό τους πρόσωπο. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες στα δικαστήρια του Πύργου αναμένεται να υπάρχουν μέχρι και διμοιρίες των ΜΑΤ από την Αθήνα προκειμένου να κρατήσουν μακριά όσους θελήσουν να πλησιάσουν τον κατηγορούμενο έχοντας άγριες διαθέσεις.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια