550ml πλήρες γάλα
3 βανίλιες σκόνη ή φυσική
4 κρόκοι
90γρ. ζάχαρη άχνη
10 βατόμουρα
135γρ. Caprice ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
Εκτέλεση Συνταγής
Ανακατεύουμε τις βανίλιες με τους κρόκους και τα 70γρ. ζάχαρης άχνης σε μίξερ μέχρι να ασπρίσουν.
Εν τω μεταξύ έχουμε τοποθετήσει σε κατσαρόλα το γάλα με την υπόλοιπη ζάχαρη άχνη. Μόλις βράσουν ρίχνουμε και το μείγμα με τα αυγά προσεκτικά.
Ανακατεύουμε μέχρι να πήξει το μείγμα μας και βγάζουμε από τη φωτιά.
Τοποθετούμε τα βατόμουρα σε χοντρά κομμάτια και τα Caprice Παπαδοπούλου.
Αφήνουμε να κρυώσει και τοποθετούμε στην κατάψυξη για περίπου 4 ώρες.
0 Σχόλια