225 γρ. Μπισκότα ΠΤΙ-ΜΠΕΡ Παπαδοπούλου
50 γρ. Caprice Παπαδοπούλου
250 γρ. βούτυρο
50 γρ. κουβερτούρα γάλακτος
50 γρ. κονιάκ
200 γρ. πραλίνα φουντουκιού
Εκτέλεση Συνταγής
1
Λιώνουμε σε μπεν μαρί το βούτυρο με τη σοκολάτα, προσθέτουμε την πραλίνα, το κονιάκ και την κρέμα γάλακτος ρευστή, ανακατεύοντας καλά.
2
Ρίχνουμε τα θρυμματισμένα μπισκότα και Caprice και ανακατεύουμε πολύ καλά.
3
Τοποθετούμε σε φόρμα μακρόστενη και βάζουμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 1 ώρα.
0 Σχόλια