Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Cheesecake πραλίνας

Cheesecake πραλίνας
Υλικά
250 γρ. Caprice Παπαδοπούλου (συν έξτρα 20-24 πουράκια για τα τοιχώματα του cheesecake)
80 γρ. βούτυρο (σε θερμοκρασία δωματίου)
400 γρ. τυρί κρέμα
300 γρ. πραλίνα φουντουκιού
Εκτέλεση Συνταγής
1
Θα χρειαστούμε μια ένα στρογγυλό ταψάκι διαμέτρου 20 εκατοστών με αποσπώμενα τοιχώματα. Εναλλακτικά το φτιάχνουμε σε ό,τι παρόμοιο σκεύος έχουμε.
2
Βάζουμε τα Caprice και το βούτυρο στο μπλέντερ και τα χτυπάμε μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές αποτέλεσμα. Ίσως, ανάλογα το μέγεθος του μπλέντερ, χρειαστεί να τα χτυπήσουμε σε δύο δόσεις.
3
Βάζουμε στη βάση από το τσέρκι μας το μείγμα των Caprice Παπαδοπούλου και απλώνουμε με τα δάχτυλα (ή τη βάση ενός ποτηριού) να πάει παντού.
4
Στη συνέχεια, κόβουμε στη μέση περίπου 20-24 Caprice και τα στερεώνουμε περιμετρικά στο τσέρκι μας.
5
Βάζουμε στον κάδο του μίξερ ή σε ένα μπολ το τυρί με την πραλίνα φουντουκιού και τα χτυπάμε μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα.
6
Αδειάζουμε το μείγμα στο τσέρκι και μεταφέρουμε στο ψυγείο για 2 τουλάχιστον ώρες.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια