Το fondue με τυρί ξεκίνησε ως ένα χορταστικό πιάτο των Άλπεων Ελβετών, αλλά τώρα το απολαμβάνουν σε όλο τον κόσμο. Ξεκίνησε με τα τοπικά τυριά της Ελβετίας όπως το Emmenthaler και το Gruyère Swiss, αλλά οι επιλογές φοντί τυριών έχουν επεκταθεί για να ενσωματώσουν μια ποικιλία τυριών και γεύσεων για να κάνουν ατελείωτους, λαχταριστούς συνδυασμούς.
Στα εστιατόρια με φοντύ The Melting Pot, μπορείτε να γιορτάσετε αυτή την τυρώδη γιορτή απολαμβάνοντας μια ποικιλία από φοντί τυριών με δελεαστικά τυριά όπως τσένταρ, ελβετικό, fontina και Butterkäse. Απολαύστε το fondue με αγκινάρα με σπανάκι ή ακολουθήστε την κλασική διαδρομή των Άλπεων. Βουτήξτε στο φοντί τυριών σας με εποχικά λαχανικά και παραδοσιακά ψωμιά ή δοκιμάστε τη συλλογή μας από υψηλής ποιότητας αλλαντικά κομμένα στο χέρι Artisanal Dippers.
0 Σχόλια