500 γρ. ζάχαρη άχνη
100 γρ. σκόνη γάλα
2 πορτοκάλι (ξύσμα)
1 κιλό αλεύρι μαλακό
250 γρ. κουβερτούρα ψιλοκομμένη
3 αβγά
500 γρ. μαρμελάδα πορτοκάλι
Ξεκινήστε
Ρίχνουμε στο μίξερ τη ζάχαρη άχνη, τη μαργαρίνη, τη σκόνη γάλα, το ξύσμα πορτοκάλι και τα αφήνουμε να αφρατέψουν.
Μετά ρίχνουμε τα αβγά λίγα-λίγα και στο τέλος ρίχνουμε το αλεύρι.
Αφού γενοποιηθεί το μίγμα μ' έναν κορνέ ίσιο σ' ένα ταψί με αντιητικό χαρτί κόβουμε σε σχήμα δαχτύλου (μακρόστενα) το βούτημά μας.
Όταν πια ομοκολλήσει το μίγμα τα ψήνουμε στους 160°C για 12 με 17 λεπτά.
Αφού κρυώσουν γεμίζουμε με τη μαρμελάδα πορτοκάλι και έτσι θα ενώσουμε δύο-δύο τα μπουτήματα.
Τέλος, αφού λιώσουμε σε μπεν μαρί την κουβερτούρα, βουτάμε τα μπισκότα μας μέχρι τη μέση στη σοκολάτα και τα τοποθετούμε σε μια πιατέλα για να στεγνώσουν.
Μετά από αυτό τα βουτήματα μαρμελάδας μας είναι έτοιμα προς κατανάλωση!
0 Σχόλια