1 kg μοσχάρι βιολογικό σε μερίδες
1/2 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
2 κουταλιές του γλυκού μαϊντανό
4 ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμυδάκια
2 κόκκινες και πράσινες πιπεριές κομμένες σε ροδέλες
πιπέρι
Αλάτι
Ας μαγειρέψουμε
Aλατοπιπερώνουμε το κρέας.
Zεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μία κατσαρόλα και τηγανίζουμε το κρέας μέχρι να ροδίσει και από τις δύο πλευρές.
Στη συνέχεια προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια, το μαϊντανό, τις πιπεριές και σβήνουμε με το κρασί.
Pίχνουμε στην κατσαρόλα όσο νερό χρειάζεται για να σκεπαστεί το κρέας.
Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε το φαγητό να βράσει σε μέτρια φωτιά για 2 ώρες περίπου.
0 Σχόλια