Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Κορμός με Caprice

Υλικά
200 γρ. κουβερτούρα ψιλοκομμένη
1 κουτί (400 ml) ζαχαρούχο γάλα
100 γρ. βούτυρο
4 κ.σ. κακάο
200 γρ. φιστίκια Αιγίνης (ολόκληρα)
200 γρ. Caprice Παπαδοπούλου χοντροσπασμένα (συν έξτρα για το food styling)
Εκτέλεση Συνταγής
Λιώνουμε σε μια κατσαρόλα πάνω σε μέτρια φωτιά το ζαχαρούχο γάλα, το βούτυρο και τη σοκολάτα.
Προσθέτουμε το κακάο.
Αφού λιώσουν καλά προσθέτουμε το φιστίκι.
Προσθέτουμε και τα σπασμένα Caprice Παπαδοπούλου και ανακατεύουμε καλά.
Στρώνουμε τη βάση μιας φόρμας για κέικ με Caprice Παπαδοπούλου
Γεμίζουμε τη φόρμα με το μείγμα.
Μεταφέρουμε στο ψυγείο, για τουλάχιστον 2 ώρες, να σφίξει.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια