Υλικά
Κοτόπουλο 6-7 φτερούγες
Ελαιολαδο 2-3 ποτηράκια του κρασιού
Σκορδο 1 σκελίδα
Σάλτσα Σόγιας 1 κουταλιά της σούπας
Αλατι Κατά βούληση
Πιπέρι Κατά βούληση κόκκινο
Πιπέρι Κατά βούληση
Για το σερβίρισμα
Λεμονι Χυμός από 1
Εκτέλεση για τις φτερούγες στο τηγάνι
Βάζουμε στο τηγάνι την ζάχαρη και το ελαιόλαδο. Αφού λιώσει η ζάχαρη και κάψει το μείγμα προσθέτουμε και τις φτερούγες και τηγανίζουμε από όλες τις πλευρές μέχρι να πάρουν χρώμα.
Στη συνέχεια προσθέτουμε το σκόρδο, την σάλτσα σόγιας, το αλάτι, το κόκκινο και το μαύρο πιπέρι. Προσθέτουμε και λίγο νεράκι και βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν και να μείνουν μόνο με το λάδι τους. Σερβίρουμε με χυμό λεμονιού και απολαμβάνουμε.
ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ
0 Σχόλια