500γρ (Φυτική adoro) Κρέμα Γάλακτος
220γρ Ζαχαρούχο Γάλα
300γρ Πραλίνα φουντουκιού
4 Σοκολάτα Kinder Bueno
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος μέχρι να σχηματιστούν κορυφές.
Στην συνέχεια προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα , την πραλίνα και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα και να ενωθούν τα υλικά.
Κόβουμε τις σοκολάτες σε μικρά κομματάκια και κρατάμε μερικά για να στολίσουμε.
Τα ρίχνουμε μέσα στο μείγμα και ανακατεύουμε.
Τοποθετούμε το μείγμα σε ένα δοχείο , πασπαλίζουμε με τα κομμάτια σοκολάτας και με επιπλέον πραλίνα.
Σκεπάζουμε με μια μεμβράνη και το βάζουμε στην κατάψυξη για 6 ώρες.
0 Σχόλια