12 γαρίδες μεγάλες καθαρισμένες – βάλαμε κατεψυγμένες
2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
Ανθό αλατιού
5 κουτ. σούπας μαγιονέζα – βάλαμε light
2 ½ κουτ. σούπας κέτσαπ – βάλαμε με stevia
2 κουτ. σούπας ουίσκι
Ξεπαγώνουμε τις γαρίδες, τις στραγγίζουμε, τις στεγνώνουμε με χαρτί κουζίνας, και τις αφήνουμε για μισή ώρα, σε θερμοκρασία δωματίου.
Φτιάχνουμε την σως, αναμειγνύοντας σε μπολ όλα τα υλικά, την σκεπάζουμε με μεμβράνη φαγητού, και την βάζουμε στο ψυγείο.
Αλείφουμε με λάδι ένα αντικολλητικό τηγάνι και σε δυνατή φωτιά, ψήνουμε τις γαρίδες και από τις δύο πλευρές, μέχρι να αλλάξει το χρώμα τους για 2 λεπτά.
Αλατίζουμε και αποσύρουμε από την φωτιά.
Δεν τις παραψήνουμε γιατί σκληραίνουν.
Τις βάζουμε σε πιάτο και στην μέση του πιάτου, βάζουμε το μπολ με την σως.
Σερβίρουμε όσο είναι ζεστές, και τις βουτάμε στην σως, πριν τις φάμε.
0 Σχόλια